pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Articole

Fotbal
Povestea legendarelor ghete de fotbal adidas PREDATOR continua. PREDATOR FREAK au sosit in magazinele noastre cu imbunatatiri care ofera jucatorilor de fotbal un control exceptional al mingii pe teren.
16.
Mar
Lifestyle
Cea mai noua oferta de brand-uri renumite aduce in atentie tendinte care vor marca perioada urmatoare. Iti prezentam noua noastra colectie.
16.
Mar
Antrenament
Cauti stabilitate, mult confort si o buna mobilitate in timpul fiecarui antrenament de intensitate mare (HIIT)? Iti recomandam pantofii sport Nike Air Zoom SuperRep 2.
12.
Mar
Lifestyle
Ziua internationala a femeii se apropie, iar cu aceasta ocazie va sugeram cadouri originale de 8 martie pe care le gasiti in oferta noastra.
02.
Mar
Antrenament
 Creste tonusul muscular al trunchiului – bratele, umerii si spatele – cu aceste exercitii
02.
Mar
Fotbal
Nike pune accentul pe viteza cu noua colectie Mercurial, prezentand modelul de ghete de fotbal Nike Superfly 8.
26.
Feb
Noutati
E timpul sa iti prezentam toate trendurile care isi vor lasa amprenta asupra acestui sezon.
11.
Feb
Atractii
In afara de antrenamente, iti poti petrece serile stand acasa si vizionand cele mai bune documentare sportive. Va prezentam cateva dintre ele.
27.
Jan
Antrenament
Daca abdomenul este o zona problematica pentru tine atunci cand incerci sa slabesti, arunca o privire la aceste sfaturi.
20.
Jan
Lifestyle
In aceste zile reci de ianuarie, alege incaltaminte si imbracaminte in culori vii si improspateaza-ti outfiturile sportive si pe cele de zi cu zi.
14.
Jan
Antrenament
Acum ca sarbatorile de iarna s-au terminat, este timpul sa arzi toate caloriile pe care le-ai “acumulat” in aceasta perioada! Iti prezentam un antrenament HIIT de 30 de minute pentru intreg corpul.
05.
Jan
Antrenament
Ti-ai facut vreun plan pentru 2021? La finalul acestui an dificil, te invitam sa continui sa ai grija de tine si de ceilalti si sa iti faci timp pentru sport si pentru o viata sanatoasa in Noul An.
31.
Dec
Atractii
Goana dupa cadouri a inceput deja, asa ca iti recomandam cateva idei de tinute pe care le poti darui oricarui fan al sportului.
24.
Dec
Antrenament
Planking-ul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tot corpul. Vezi aceste exercitii de dynamic plank pe care le poti face si acasa.
18.
Dec
Lifestyle
Daca te intrebai ce fel de jachete sunt la moda in aceasta iarna, afla ca nu exista reguli. Ne plac jachetele in toate culorile si modelele si am selectat doar cateva dintre preferatele noastre.
17.
Dec
Alergare
Gasirea pantofilor de alergare potriviti poate fi un proces riscant dar, cu sfaturile potrivite, poti face cautarea mult mai usoara.
16.
Dec
Antrenament
Gata cu lenea – e timpul sa iti reincepi antrenamentele! Ca sa te motivam, iti prezentam cele mai populare workout-uri de pe YouTube ale fitness influencerilor tai preferati.
11.
Dec
Antrenament
Incepe ziua corespunzator cu aceste 5 exercitii de stretching pe care ar trebui sa le faci in fiecare zi, dupa cum ne sfatuiesc instructorii de yoga.
10.
Dec
Antrenament
Cum poti adopta cele mai bune obiceiuri de dimineata? Avem cateva sfaturi pentru tine care te vor ajuta sa ramai motivat.
07.
Dec
Fotbal
Intreaga lume a sportului a fost zguduita de o stire cu adevarat socanta. Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, argentinianul Diego Armando Maradona, nu mai este printre noi. Acesta este un tribut adus omului care putea face orice.
27.
Nov