Cauta pe site
TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 200 Lei

PLATA CU CARDUL

Plateste cu cardul in siguranta prin mobilPay - Visa, MasterCard

CONTACT PE EMAIL

Scrie-ne pe email! in aceasta perioada telefoanele sunt foarte solicitate.

INREGISTREAZA-TE

si ai extra avantaj de 30 RON

Despre noi

Locul cu viziune sportivă

Sport Vision este liderul în retailul de echipamente sportive în regiunea Balcanilor. A fost fondat în 1996, având ca principale activități comerțul cu amănuntul și en-gros în industria sportului. Sport Vision are peste 4250 de angajați și operează în 10 țări din regiune - Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Slovenia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Albania, România, Bulgaria și Grecia, iar sediul companiei este la Belgrad, Serbia.

Încă de la bun început am acordat o atenție deosebită angajaților noștri și continuăm să o facem. Îi angajăm pe cei mai buni și le asigurăm cele mai bune condiții de muncă. Succesul nostru se bazează pe profesionalism, fiabilitate și inovații pe care le prețuim și pe care dorim să le oferim clienților, partenerilor, consumatorilor și angajaților noștri.

Brandurile și Conceptele noastre

În calitate de lider al lanțurilor de retail din regiune, avem un parteneriat strategic cu Nike, adidas Reebok, New Balance, The North Face, Helly Hansen, Under Armour, Converse, Colmar, Timberland, etc. Sport Vision are propriul departament de licențe cu drepturi de distribuție pentru Champion, Umbro, Lotto, Ellesse și mulți alții.

În cadrul lanțului nostru de retail, pe lângă conceptul multibrand Sport Vision, operăm cu alte câteva concepte, dintre care enumerăm pe cele de pe piața din România: conceptul Sneaker Station Buzz, o destinație unică pentru toți pasionații de sneakerși și conceptul Tike cu o ofertă de sneakerș de serie limitată.

Suntem de încredere

Sport Vision este o companie modernă, caracterizată prin flexibilitate, profesionalism, cu o strategie dinamică de dezvoltare. Din ziua în care aceasta a fost înființată, s-a asociat cu mărci cunoscute, iar răspunsul rapid la cerințele pieței, împreună cu o relație profesională stabilită cu clienții și partenerii săi, au definit Sport Vision ca fiind o companie de încredere. Misiunea companiei este să își consolideze poziția de leader în retailul de articole sportive, inspirând mereu și conectată activ cu clienții și partenerii săi printr-o experiență unică de shopping și de design de produs, ce îmbunătățește stilul de viață al noilor săi posesori.

Responsabilități sociale

Cooperarea și responsabilitatea socială la nivel de corporație reprezintă caracteristica de bază a culturii companiei.

Sport Vision își îndeplinește responsabilitatea față de societate abordând nevoile mai multor categorii de actori externi, și anume tinere talente, școlari și alte categorii de persoane aflate în nevoie. Investim activ în dezvoltarea sportului și suntem un partener mândru al multor sportivi profesioniști, cluburi, tabere, săli de sport și tineri sportivi cu potențial de dezvoltare.

Aici la Sport Vision, ne desfășurăm activitatea într-un mod etic și sustenabil, preocupându-ne activ despre eventualele impacte sociale și de mediu. Ne asumăm marea noastră responsabilitate față de comunitatea noastră și încercăm să muncim din răsputeri pentru a avea un impact pozitiv.

cu viziune sportivă