Cauta pe site

pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

Scrie-ne pe email! in aceasta perioada telefoanele sunt foarte solicitate.

si ai extra avantaj de 30 RON

Despre noi

Locul cu viziune sportivă

Povestea noastră începe în Belgrad, în anul 1996. Lumea era într-o continuă schimbare, unde avansul tehnologic avea un puternic impact, inclusiv asupra tehnicii sportive. Pentru orice iubitor de sport, un echipament sportiv de calitate este un factor motivant. Poate fi imboldul ce ne determină să îmbrățișăm pasiunea pentru sport, sau, mai mult, poate fi acel plus ce contribuie la victorie.

Împreună cu dorința de a aduce aproape cele mai apreciate branduri din domeniu, ne-am dorit o schimbare în piață și în ceea ce înseamnă retail. O schimbare în atitudine, în perspectiva unui viitor prosper multilateral și în filosofia noastră de afaceri în jurul căreia a gravitat permanent viziunea sportivă. Așa s-a născut Sport Vision.

Am crezut mult în valorile noastre, am crescut frumos, având peste 5000 de angajați în 12 țări: Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Slovenia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Albania, România, Bulgaria, Grecia, Cehia și Slovacia. Nu a fost deloc ușor, însă eforturile noastre au dat în cele din urmă roade.

De-a lungul anilor am devenit un etalon al calității serviciilor, iar astăzi ne bucurăm să fim în poziția de lider în retail de echipament sportiv în Europa de Est. Ne concentrăm toată atenția pe clienții noștri, pentru ca ei să beneficieze de experiențe de shopping unice într-un cadru modern, cu o largă ofertă de produse, sfătuiți în alegerile lor de către consilierii bine pregătiți din magazine.

Prezența noastră pe piețele Europei de Est și aprecierea clienților au reprezentat un cadru oportun pentru semnarea unor parteneriate cu cele mai sonore branduri din industrie: Nike, adidas, Reebok, Under Armour, New Balance, Puma, Salomon, Helly Hansen, Converse, Timberland etc. Lista completă o regăsiți în oferta noastră. Pe lângă asta, avem propriul departament de licențe cu drepturi exclusive de distribuție pentru Champion, Umbro, Lotto, Ellesse și multe altele.

CONCEPTUL SPORT VISION

Departamentul Comercial din cadrul companiei noastre este alcătuit din oameni activi, pasionați de sport, care mențin o legătură strânsă cu omologii lor de la marile branduri. Cunoscând caracteristici importante ale noilor apariții în echipament sportiv și detalii tehnice „din culise”, colegii noștri alcătuiesc cu multă atenție o selecție de articole ce în final ajunge în magazinele Sport Vision, pentru ca iubitorii de sport, mișcare și natură să se bucure de cele mai calitative articole. Colegii noștri din magazine, cei care întâmpină clienții, sunt permanent la curent cu articolele din oferta noastră, participând periodic la seminarii tehnice ale brandurilor pe care le comercializăm.

Suntem în continuă dezvoltare, fiind prezenți în majoritatea complexelor comerciale din țară. Lista completă a magazinelor se regăsește aici.

CONCEPTUL BUZZ SNEAKER STATION

În cadrul lanțului nostru de retail, pe lângă conceptul multibrand Sport Vision, operăm cu alte câteva concepte, iar dintre acestea pe piața din România menționăm conceptul BUZZ Sneaker Station, un magazin ce constituie o destinație unică pentru toți iubitorii de sneakerși și apparel urban.

Aici se pot regăsi în o sumedenie de sneakerși cult, de la Nike, Jordan, adidas, Converse, Vans, Puma, Reebok, New Balance etc., cât și îmbrăcăminte lifestyle, în pas cu ultimele tendințe în street-fashion și athleisure.

CONCEPTUL TIKE

Tike! este un a l t f e l de magazin, care a revoluționat complet forma și dimensiunea comerțului de sneakerși rari, de colecție. Este locul unde auzi cel mai des expresia „pour les connaisseurs”, întrucât fiecare pantof din raft are o poveste în spatele său. Magazinul te întâmpină pe Strada Doamnei nr. 12 , într-un cadru premium, cu aspect industrial, urban, underground. Consilierii de acolo sunt niște adevărați pasionați de sneakerși, sau sneakerheads, cum le place lor să li se spună, și vor putea oferi toate informațiile despre modelele care-au scris istorie de-a lungul timpului.

În rândul celor ce împărtășesc același entuziasm pentru sneakerși, dar și pentru cei care apreciază moda urbană în general, Tike! reprezintă un important hub al sub-culturii street-fashion, punând Bucureștiul pe harta orașelor unde această pasiune este puternic reprezentată.

MISIUNEA NOASTRĂ

Dacă am putea descrie compania Sport Vision într-un singur cuvânt, acela ar fi „Flexibilitate”. Iar asta pentru că întotdeauna vom fi capabili să ne adaptăm dinamicii pieței, valurilor modei, îndreptându-ne cu profesionalism către satisfacerea nevoilor clienților și partenerilor noștri de afaceri. Dorim să creștem în continuare, să ne consolidăm poziția responsabilă de lider, să reprezentăm o obișnuință în alegerile clienților și o sursă principală în achiziția de echipament sportiv sau de apparel lifestyle, atât pentru începători, cât și pentru sportivi de performanță.

PROTEJAREA MEDIULUI

Responsabilitatea socială la nivel de corporație reprezintă una din caracteristicile de bază ale culturii companiei. Ne implicăm activ în protejarea mediului și adoptăm cu o mare responsabilitate regulile comunității. Suntem onorați să promovăm curentele ecologiste din rândul producătorilor de echipament sportiv, înființând în acest sens campania #EcoVision în care am pregătit o colecție de modele fabricate din materie primă reciclată.

PROMOVAREA TINERELOR TALENTE

Suntem conștienți de nevoile speciale ale anumitor categorii de factori externi, precum: tinere talente, școlari și alte categorii de persoane aflate în dificultate financiară. De asemenea, dezvoltarea sportului în rândul comunității din care facem cu toții parte va fi mereu un subiect important pe care-l vom aborda întotdeauna cu multă seriozitate și ne mândrim să fim parteneri de încredere pentru nenumărate cluburi, concursuri și evenimente sportive ce au în spate oameni cu care împărtășim aceeași entuziastă viziune sportivă.

SPORT VISION