Compania Sport Vision este lider in vanzarile de incaltaminte, imbracaminte si echipamente sportive din regiunea Balcanilor. Cu diferite concepte sportive, opereaza in 9 tari – Serbia, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru, Macedonia de Nord, Croatia, Slovenia, Albania, Bulgaria si Romania.  Sport Vision detine o retea de magazine fizice, dar si magazine online, specializarea fiind vanzarea cu amanuntul.

Compania a fost infiintata in 1996 in Bijeljina si are sediul central in Belgrad.

Sport Vision reprezinta brand-uri renumite de echipamente sportive, precum ChampionEllesseUmbroNew BalanceSalomon si multe altele. De asemenea, este partener al liderilor mondiali ai industriei de echipamente sportive - NikeAdidasReebokUnder Armour, ale caror produse pot fi gasite in toate magazinele Sport Vision.

Sport Vision detine peste 4000 de angajati, iar acest numar creste pe zi ce trece.

Misiunea companiei este aceea de a aduce o contributie pozitiva societatii si mediului, prin dezvoltarea si punerea in aplicare a unor practici responsabile de afaceri, care asigura, de asemenea, succesul financiar.

Compania se caracterizeaza prin flexibilitate, profesionalism si strategie de dezvoltare dinamica, precum si prin concentrarea eforturilor pe piata brand-urilor celebre. Raspunsul rapid la solicitarile pietei si atitudinea profesionala fata de consumatori si fata de parteneri, fac din Sport Vision o companie de incredere. Sport Vision investeste activ in dezvoltarea sportului si in tinerii sportivi.

Datele companiei:

SC SPORT VISION TRADING SRL

RO 33878190; J40/14169/2014

Email: online@sportvision.ro

Str. Dinu Vintila Nr.11 Eurotower Et.7  sector 2, București