DATE DESPRE PLASAREA COMENZILOR

Imediat după ce plasezi comanda vei primi un mail de confirmare a înregistrării acesteia însă nu este o confirmare/garanție a disponibilității sau integrității produselor din cos.

După plasarea comenzii tale produsele comandate sunt rezervate în sistem și trimise pentru verificare către magazinele noastre din țară. Te anunțăm de acest lucru printr-un mail imediat ce procesăm comanda plasată de tine, dar și prin schimbarea statusului comenzii în contul tău de client. 

Faptul că produsele au fost rezervate de sistem nu este o garanție că produsele vor fi livrate, ci doar că acestea au prioritate și intră pe lista de verificare din ziua imediat următoare. Ca și procedură, toate comenzile plasate în ziua X sunt date spre verificare în ziua imediat următoare. Confirmarea lor poate veni în maxim 4 zile lucrătoare în funcție de numărul de comenzi, promoții etc.

Plasarea unei comenzi pe site-ul sportvision.ro nu garantează existența tuturor produselor din următoarele motive:

- produsele afișate online nu mai există în stocul fizic din magazine sau depozite (furturi din magazine, pierderi, erori stoc, stocuri limitate etc)

- produsele sunt defecte sau incomplete, lucru care se poate descoperi în timpul procesului de confirmare a lor

Iti garantam că lucrăm în permanență pentru îmbunătățirea sistemului și pentru perfecționarea programelor de management al stocurilor. Calitatea serviciilor pe care ți le oferim reprezintă prioritatea noastră, dar există elemente care sunt în continuare influențate de factorul uman sau erori tehnice.

CONFIRMAREA COMENZILOR

Imediat ce produsele tale sunt confirmate de către magazine, ele intră in procesul de a fi pregătite pentru livrare. 

Vei primi un mail de confirmare in care te anunțăm acest lucru. Dacă ai în comanda ta mai multe produse și doar o parte din ele sunt confirmate, tot pe mail te vom anunța care din ele pot fi livrate către tine și care sunt stornate.

Din momentul primirii mail-ului ce contine AWB-ul (numarul de inregistrare a coletului preluat de curier) comanda ta va fi livrată în maxim 3 zile lucrătoare. Comenzile confirmate și pregătite de livrare pleacă din magazinele noastre în fiecare zi în intervalul orar 15.00-17.00.

Toate aceste schimbări cu privire la comanda ta sunt vizibile în statusul comenzii tale din contul de client creat pe site.

LIVRAREA COMENZILOR

O dată pregătită comanda, aceasta va fi ridicată de către curier și va urma drumul către tine. Curierul te va anunța ziua livrării și poți oricând sa stabilești cu el detalii legate de livrare - oră, modificări de adresă etc.

Din diverse motive livrările pot întârzia. Pentru comenzile plasate spre sfârșitul săptămânii acestea se vor livra in termen de maxim 3 zile lucratoare.

Curierul va aduce coletele la adresa de livrare pe care ai menționat-o în comandă. Te rugăm ca la adresa pe care ai furnizat-o să fie prezentă o persoană care poate prelua coletul și să plăteasca contravaloarea acestuia.

La recepționarea coletului este necesar să verifici aspectul exterior al acestuia, respectiv să nu existe deteriorări vizibile.

Dacă remarci însă că pachetul este deteriorat grav și suspectezi că produsul poate fi afectat din aceasta cauză, poți refuza preluarea pachetului și informeză-ne de urgență. Dacă pachetul nu prezintă deteriorări vizibile, preiei coletul și semnezi confirmarea de primire pusă la dispoziție de curier. Curierul are obligația să predea personal fiecare colet, iar când este necesar să revină pentru livrarea lui.

De regulă, dacă curierul nu te găsește la adresa specificată, va suna la numărul de telefon menționat când ai efectuat comanda și va stabili de comun acord cu tine un nou termen de predare a coletului.

Daca nici atunci nu te găsește la adresă, coletul va fi returnat magazinului. La primirea acestuia, noi te vom contacta pentru a afla motivul nelivrării și vom stabili o nouă expediție daca cumva a fost o greseala a curierului.

Livrarea produselor Sport Vision se face prin firma de curierat Urgent-Cargus. Costul transportului standard este unic, de 18 lei. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 149 lei; daca in cursul procesarii comenzilor pentru produse multiple vom expedia produsele din mai multe locatii, costurile suplimentare de transport vor fi suportate de catre noi.