TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 149 Lei

PLATA CU CARDUL

Plateste cu cardul in siguranta prin mobilPay - Visa, MasterCard

Regulile programului „Sport&Bonus“

• Sport Vision SRL Dinu Vintila 11, Bucuresti, România, este initiatorul programului „Sport&Bonus” (în textul care urmeaza programul), emitentul cardului „Sport&Bonus” (în textul care urmeaza cardul) si coordonatorul bazei de date privind persoanele pentru toti beneficiarii înregistrati ai programului. 
• Beneficiara a programului, cardului, poate deveni orice persoana care a împlinit 18 ani care are domiciliul în Romania, care completeaza declaratia de aderare la unul din punctele de vânzare incluse în program. Prin semnarea cerere de inscriere, persoana confirma faptul ca este de acord cu toate regulile programului. Toate datele obligatorii de pe cererea de inscriere este obligatoriu sa fie completate, iar persoana raspunde pentru veridicitatea si exactitatea tuturor datelor furnizate pe toate formularele legate de utilizarea cardului.
• Partenerii programului sunt toate persoanele juridice care semneaza cu Sport Vision Trading contract privind promovarea comuna a programului „Sport&Bonus” si care vor îndeplini functia de culegere si prelucrare de date în numele si pentru Sport Vision Trading.
• Sport Vision Trading îsi rezerva dreptul ca în orice moment si fara înstiintare prealabila, sa retraga cardul din circulatie si sa modifice sau sa desfiinteze în totalitate elementele programului. Privind orice modificare a regulilor, precum si privind schimbarea partenerilor programului, Sport Vision Trading va informa beneficiarii programului în mod corespunzator. Regulile actuale ale programului si lista partenerilor programului sunt accesibile pe adresa de internet www.sportandbonus.com. Daca beneficiarul programului utilizeaza cardul dupa publicarea modificarilor, înseamna ca este de acord cu ele. 
• Datele beneficiarului programului mentionate în formularul cereri de inscriere, precum si datele privind cumparaturile efectuate de catre beneficiarul programului, vor fi analizate regulat, iar Sport Vision Trading le va utiliza pentru segmentare, pregatirea ofertelor adaptate/individualizate, analiza obisnuintelor consumatorilor, sondare, acordare de beneficii suplimentare si marketing direct. De asemenea, datele de contact ale beneficiarului programului pot fi utilizate si pentru transmiterea ofertelor promotionale si a altor înstiintari ale partenerilor programului catre beneficiarii programului prin sms, colet/plic postal, email si alte servicii electronice si anume, doar acelor beneficiri ai programului, care nu au mentionat ca nu doresc sa primeasca respectivele informatii. Trimiterea ofertelor si a altor informari vor fi efectuate de catre Sport Vision Trading. Datele cu caracter personal privind beneficiarii programului nu vor face obiectul schimbului cu terte parti, în conformitate cu Legea privind protectia datelor cu caracter personal. Beneficiarul programului este de acord ca datele sale cu caracter personal si datele privind cumparaturile sa fie pastrate în baza centrala a companiei Sport Vision Trading la sediul societatii comerciale, Dinu Vintila 11, Bucuresti, România.
• Sport Vision România se obliga sa asigure datele cu caracter personal colectate, sa le utilizeze, prelucreze si pastreze în conformitate cu Regulile si prevederile Legii privind protectia datelor cu caracter personal a Romaniei în vigoare. Fapt cu care persoanele fizice, prin vointa lor liber consimtita sunt de acord, fapt pe care îl atesta prin semnatura manu propria pe cererea de inscriere iar acordul propriu poate fi revocat în orice moment. În cazul încalcarii regulilor, persoana are dreptul sa se adreseze împuternicitului pentru protectia datelor cu caracter personal si are dreptul la consultare si la copia datelor sale. Datele privind beneficiarii programului pot fi transmise prelucratorilor contractuali care gestioneaza culegerile de date cu caracter personal, care, în numele sau si pentru el prelucreaza datele cu caracter personal privind beneficiarul programului. Datele electronice se pastreaza pe serverul provider-ului hosting Hetzner în Germania. Datele privind beneficiarii programului vor fi pastrate pâna la revocarea cardului de catre titular sau pâna la revocarea programului.
• Cardul nu este transmisibil asupra altei persoane si poate fi folosit exclusiv de catre beneficiarul înregistrat al programului a carui semnatura este depusa pe cererea de inscriere. Persoana fizica se poate înregistra o singura data în program si poate avea un singur card.
• Sport Vision Trading si partenerii programului îsi rezerva dreptul ca, în orice moment, sa verifice identitatea persoanei care prezinta cardul.
• Lista partenerilor actuali, precum si lista punctelor de vânzare alese în care este valabil programul, modalitatea de înregistrare, adunarea punctelor si beneficiile programului pot fi verificate pe www.sportandbonus.com sau la unul din punctele de vânzare ale partenerilor programului.
• Pentru a obtine puncte sau pentru a beneficia de vreuna din facilitatile programului, beneficiarul programului are obligatia ca, înainte de efectuarea platii, sa prezinte cardul personalului Sport Vision Trading sau personalului partenerilor programului la care se efectueaza transactia. Înscrierea ulteriora a puntelor nu este posibila. Sport Vision Trading îsi rezerva dreptul de a acorda, modifica si anula beneficiile programului dupa estimarea proprie.
• Dupa fiecare cumparatura în magazinele partenerilor programului, membrul castiga 1 punct pentru fiecare 1 RON cheltuit. Fiecare punct castigat (bonus), în fuctie de statutul actual al membrului, se converteste în 5, 7, 10 sau 15 bani reducere la cumparatura urmatoare si se înregistreaza pe cardul Sport&Bonus. Daca beneficiarul programului are adunate de la 0 pâna la 699 puncte, 1 punct = 5 bani reducere la urmatoarea cumparatura. Daca beneficiarul programului are 700-1999 puncte, 1 punct = 7 bani reducere la urmatoarea cumparatura. Daca are 2000-3999, 1 punct = 10 bani reducere la urmatoarea cumparatura. Daca beneficiarul are peste 4000 puncte, 1 punct = 15 bani reducere la urmatoarea cumparatura. De exemplu, membrul care a colectat peste 4000 puncte si consuma 1000 RON va castiga bonus de 1000 puncte care se convertesc în 150 RON reducere la cumparatura urmatoare. Daca valoarea facturii sale urmatoare va fi de exemplu 500 RON, se va reduce cu 150 RON si va fi 350 RON. Termenul de folosire a reducerii la urmataorea cumparatura pe card este pâna la 6 luni de la momentul conversiei sale, respectiv de la cumparatura cu care au fost dobândite. În cazul depasirii acestui termen temporal, bilantul bonusurilor se anuleaza în favoarea Sport Vision Trading. Daca beneficiarul programului a adunat mai mult de 5000 puncte, poate beneficia si de alte facilitati de vânzare. Punctele câstigate cu ocazia unei cumparaturi se anuleaza dupa un an de zile. Beneficiile (facilitatile de vânzare) ale programului nu pot fi combinate cu alte beneficii care sunt valabile în obiectivele de vânzare ale Sport Vision Trading si ale partenerilor programului. În cazul desfiintarii programului toate punctele de reducere adunate pâna la acel moment vor putea fi folosite în termen de 30 de zile de la publicarea desfiintarii programului. Punctele de pe card nu pot fi înlocuite cu bani în numerar.
• Beneficiarul programului se poate bucura si de urmatoarele facilitati: „Reduceri cu card Sport&Bonus” – produse a caror pret este redus la prezentarea cardului Sport&Bonus, „Cadouri cu Sport&Bonus” – produse împreuna cu care se acorda cadouri mentionate vizibil.
• În cazul cumpararii cu ajutorul cardului cadou sau în cazul platii marfii prin cont, nu se poate beneficia de facilitatile programului.
• În cazul pierderii sau furtului cardului, beneficiarul programului are obligatia de a bloca cardul prin ordinul sau de utilizator online sau sa declare disparitia cardului la Call center în tremen de 24 de ore de la momentul constatarii lipsei cardului, dupa care cardul va fi blocat, pentru a se împiedica folosirea sa cu rea credinta. Daca beneficiarul programului are adunate puncte pe cardul disparut, Sport Vision Trading va transfera punctele adunate de pe cardul disparut pe cardul nou, la cererea beneficiarului programului. Daca beneficiarul programului nu declara pierderea cardului, Sport Vision Trading nu este responsabila pentru eventuala folosire cu rea credinta si pentru pierderea punctelor.
• Beneficiarul programului are dreptul, prin ordinul sau de utilizator online, sa modifice datele pe care anterior le-a furnizat societatii Sport Vision Trading si sa revoce calitatea de membru în program. Beneficiarul programului are de asemenea dreptul, prin apelarea Call centrului, sa revoce folosirea cardului, cu returnarea cardului catre emitent. Valabilitatea cardului înceteaza de la momentul în care Sport Vision Trading primeste înstiintarea privind revocarea si returnarea cardului si are obligatia de a radia datele privind beneficiarul programului din baza de date. Sport Vision Trading poate, in functie de estimarea proprie si fara înstiintare prealabila, sa excluda din program orice beneficiar al programului. Sport Vision Trading are obligatia de a-l informa pe beneficiarul programului privind excluderea, dar nu are obligatia de a-si motiva decizia fata de beneficiarul programului. 
• În cazul în care beneficiarul programului, din motive tehnice, nu poate sa beneficieze de reduceri/bonus, el se poate adresa call centerului 0799777377.
• Orice copiere, multiplicare neautorizata sau folosire cu rea credinta a cardului vor fi sanctionate în conformitate cu reglementarile legislative.
• Partenerul programului: Sport Vision Trading SRL 
• Detalii privind programul Sport&Bonus pe: www.sportandbonus.com

string(0) ""
string(0) ""