SPORT&BONUS TERMENI SI CONDITII

 

     Sport Vision Trading SRL, str. Dinu Vintila 11, Eurotower Building, etaj. 7, Bucuresti, Romania si Sport Vision d.o.o, Milentija Popovica 5/V, 11070, Belgrad, Serbia sunt initiatorii programului „Sport&Bonus” (in textul care urmeaza “programul”), iar Sport Vision Trading SRL este emitentul cardului „Sport&Bonus” (in textul care urmeaza “cardul”).

     Sport Vision Trading SRL si Sport Vision d.o.o sunt operatorii asociati ai bazei de date cu caracter personal pentru toti beneficiarii inregistrati ai programului (“operatorii”).

     Programul Sport&Bonus este aplicabil in urmatoarele concepte de retail: magazinele fizice Sport Vision, magazinele fizice BuzzSneackers si magazinele online www.sportvision.ro si www.buzzsneakers.ro. Programul Sport&Bonus poate deveni aplicabil si in orice alt concept care va fi adaugat la Program la un moment ulterior.

     Operatorii isi rezerva dreptul de opera modificari in ceea ce priveste regulile aferente programului. Operatorii vor informa beneficiarii programului in mod corespunzator despre modificarea regulilor aferente programului, modificarea partenerilor programului si a imputernicitilor operatorilor si/sau incetarea programului, prin postarea informatiei pe siturile dedicate programului, la sectiunea corespunzatoare si direct prin e-mail/sms. Va rugam sa verificati cu regularitate paginile www.sportvision.ro, www.buzzsneakers.ro si  www.sportandbonus.com pe care operatorii vor publica Termenii si conditiile actualizate ale programului „Sport&Bonus”. Utilizarea cardul de loialitate Sport&Bonus dupa operarea modificarilor are valoarea unui acord tacit din partea beneficiarului fata de modificarile intervenite.

 

Beneficiarii programului

     Beneficiar al programului si al cardului, poate deveni orice persoana care a implinit 18 ani, care are domiciliul in Romania si care completeaza formularul de aderare la unul din punctele de vanzare incluse in program. Aderarea la programul Sport & Bonus nu este disponibila prin intermediul magazinelor online operate de Sport Vison Trading SRL, insa utilizarea beneficiilor aferente cardului Sport & Bonus existent poate avea loc si cu ocazia plasarii comenzilor online. Calitatea de beneficiar al programului poate fi accesata doar de persoane fizice si este gratuita.

     Prin semnarea formularului de consimtamant, persoana confirma faptul ca este de acord cu toate regulile programului. Toate categoriile de date mentionate in formularul de consimtamant urmeaza a fi completate de Beneficiar, confom optiunii sale.

     Beneficiarul raspunde pentru veridicitatea si exactitatea tuturor datelor furnizate pe toate formularele legate de utilizarea cardului.

Imputernicitii Operatorilor si operatorii independenti utilizati

     Imputernicitii operatorului sunt toate persoanele juridice care semneaza cu Sport Vision Trading SRL sau Sport Vision d.o.o un contract de prestari servicii sau de alta natura in vederea asigurarii functionarii programului „Sport&Bonus” si care vor colecta si prelucra date cu caracter personal in numele si pe seama operatorului. De asemenea, pentru furnizarea serviciilor aferente pragmului catre beneficiari sunt utilizati si operatori independenti.

Programul Sport&Bonus este derulat cu ajutorul urmatoarelor persoane imputernicite si operatori independenti:

 • PrinC Card Systems– furnizorul cardurilor
 • Omega – furnizorul platformei Sport&Bonus
 • NB Soft - furnizoul platformei in care functioneaza magazinele online www.sportvision.ro si www.buzzsneakers.ro
 • M&I Systems - furnizorul platformei ERP (SAP Systems) utilizata de subscrisa
 • Spid Software – prestatorul de servicii de integrare si actualizare a platformelor Sap Systems si Atlantis si furnizor al platformei Atlantis
 • Hetzner – furnizor servicii tip server hosting
 • WSPay - procesatorul de plati utilizat pentru efectuarea platilor cu cardul in magazinele online www.sportvision.ro si www.buzzsneakers.ro
 • VLD Logistic – furnizorul serviciilor de logistica
 • GTS Telecom - furnizorul serviciilor de stocare tip cloud
 • Fan Curier – furnizorul serviciilor de curierat
 • BV McCann – prestator servicii de publicitate
 • RAA Management – prestator servicii de publicitate
 • GMD Solutions d.o.o – prestator servicii transmitere mesaje prin SMS
 • Kameleon Solutions – furnizor software CRM
 • Cloud Masters – prestator servicii centrala telefonica

Datele personale

     Datele beneficiarului programului mentionate in formularul de consimtamant, precum si datele privind cumparaturile efectuate de catre beneficiarul programului, vor fi analizate regulat si utilizate pentru segmentare, pregatirea ofertelor si a ofertelor personalizate, analiza obisnuintelor consumatorilor, sondare, acordare de beneficii suplimentare si marketing, in conformitate cu optiunile individuale ale fiecarui participant la program.

     De asemenea, datele de contact ale beneficiarului programului pot fi utilizate si pentru transmiterea ofertelor promotionale si de marketing direct prin intermediul mijloacelor de comunicare pentru care Beneficiarul a optat si si-a exprimat in mod expres consimtamantul.

     Trimiterea ofertelor si a altor informari vor fi efectuate de operatori, in mod direct sau prin intermediul imputernicitilor sai. Datele cu caracter personal privind beneficiarii programului nu vor fi transferate catre alti parteneri ai Sport Vision Trading SRL, cu exceptia acordarii accesului la aceste date in favoarea persoanelor imputernicite si a celorlalti operatori independenti care asigura derularea programului.

     Beneficiarul programului este de acord ca datele sale cu caracter personal si datele privind cumparaturile efectuate in cadrul programului Sport&Bonus sa fie pastrate in bazele de date ale operatorilor asociati Sport Vision Trading SRL si Sport Vision d.o.o si respectiv in bazele de date ale imputernicitilor acestora. Consimtamantul beneficiarului va fi exprimat prin semnarea actului de aderare pus la dispozitie de Sport Vision Trading SRL. Consimtamantul beneficiarului de inscriere in program poate avea loc doar prin semnarea personala a formularului de consimtamant. Consimtamantul de inscriere in program poate fi revocat in orice moment.

     Operatorii programului se obliga sa ia toate masurile necesare si utile pentru a asigura integritatea datele cu caracter personal colectate, sa le utilizeze, prelucreze si pastreze in conformitate cu regulile aplicabile in materia protectiei datelor cu caracter personal.

     Datele privind beneficiarii programului vor fi pastrate pana la revocarea consimtamantului de catre beneficiar sau pana la revocarea programului.

     Cardul Sport & Bonus nu este transmisibil si poate fi folosit exclusiv de catre beneficiarul inregistrat al programului a carui semnatura a fost inscrisa pe formularul de consimtamant. Persoana fizica se poate inregistra o singura data in program si poate avea un singur card Sport & Bonus. Sport Vision Trading SRL isi rezerva dreptul ca, in orice moment, sa verifice identitatea persoanei care prezinta cardul Sport & Bonus in vederea obtinerii beneficiilor. Lista magazinelor in care este valabil programul, modalitatea de inregistrare si beneficiile programului pot fi verificate pe www.sportandbonus.com www.sportvision.ro si www.buzzsneakers.ro sau in cadrul magazinelor participante.

Beneficiile programului si regulile de accesare a beneficiilor

     Pentru a beneficia de facilitatile programului, beneficiarul programului are obligatia ca, inainte de efectuarea platii, sa prezinte cardul emis in cadrul programului Sport & Bonus personalului Sport Vision Trading SRL din cadrul magazinelor participante. Pentru comenzile online, inainte de finalizarea comenzii, beneficiarul programului va introduce datele cardului sau Sport & Bonus in campurile marcate corespunzator. Acordarea ulterioara a beneficiilor nu este posibila.

     Programul Sport&Bonus presupune efectuarea de achizitii si acordarea ulterioara a unor discounturi pentru cumparaturile viitoare astfel:

     Dupa fiecare achizitie din magazinele operate de Sport Vison Trading SRL sub brandurile Sport Vision si Buzz Sneakers, inclusiv pentru comenzile plasate in magazinele online www.sportvision.ro si www.buzzsneakers.ro, membrul castiga 1 punct pentru fiecare 4 RON cheltuiti. Punctele sunt acumulate pe o perioada de 365 zile. In functie de consum si punctele cumulate in aceasta perioada, utilizatorul primeste un discount cu cardul Sport&Bonus in limitele de: 0%, 3%, 5% , 7% si 10%. Daca utilizatorul a acumulat 0-124 puncte in perioada de 365 zile, acesta se va incadra pragului de discount 0%. Daca utilizatorul a acumulat 125-249 puncte in perioada de 365 zile, se va incadra pragului de discount de 3%. Daca utilizatorul a acumulat intre 250-499 puncte in perioada de 365 zile, acesta se va incadra pragului de discount de 5%. Daca utilizatorul a acumulat intre 500-749 puncte in perioada de 365 zile, acesta se va incadra pragului de discount de 7%. Daca utilizatorul a acumulat peste 750 puncte in perioada de 365 zile, acesta se va incadra pragului de discount de 10%. Ex. un membru care a achizitionat produse in valoare de 492 RON din magazinele Sport Vision sau magazinele partenere in perioada de 365 zile, va primi 123 puncte si se va incadra automat la pragul de 3% discount la urmatoarele achizitii. Punctele obtinute si pragul de discount se vor reseta automat la finalul celor 365 zile. Discountul este acordat beneficiarului in momentul in care acesta cumuleaza punctele necesare pentru a se incadra urmatorului prag de discount, dupa prelucrarea informatiilor despre cumparare care nu depaseste cel mult 5 zile.

     Beneficiile castigate cu ocazia unei cumparaturi se anuleaza dupa 365 zile.

     Beneficiile programului pot fi combinate cu alte beneficii care sunt valabile in magazinele Sport Vision Trading SRL.  In cazul desfiintarii programului toate beneficiile acumulate pana la acel moment vor putea fi folosite in termen de 30 de zile de la publicarea desfiintarii programului. Beneficiile de pe card nu pot fi inlocuite cu bani in numerar.

     Beneficiarul programului se poate folosi si de urmatoarele facilitati: "Discount de Bun-Venit" - discount de 5% extra la prima achizitie in magazinele partenere, „Redus cu card Sport&Bonus” – produse a caror pret este redus cu card Sport&Bonus, „Cadou cu card Sport&Bonus” – produse impreuna cu care se acorda cadouri mentionate vizibil si "Oferte speciale" - oferte periodice, special create pentru membrii programului.

     In cazul efectuarii de cumparaturi cu ajutorul unui card cadou nu se poate beneficia de facilitatile programului.

     In cazul pierderii sau furtului cardului, beneficiarul programului are obligatia de a bloca cardul si de a declara disparitia cardului la Call center-ul Sport Vision Trading SRL (031.112.0123) in termen de 24 de ore de la momentul instrainarii cardului. Sport Vision Trading SRL va bloca cardul daca va constata ca este folosit de alta persoana decat Beneficiarul inregistrat conform datelor detinute de Sport Vision Trading SRL pentru a se impiedica folosirea sa cu rea credinta.

     Daca beneficiarul programului are acumulate beneficii pe cardul disparut, Sport Vision Trading SRL va transfera beneficiile adunate de pe cardul disparut pe cardul nou, la cererea beneficiarului programului. Daca beneficiarul programului nu declara pierderea cardului, operatorii nu sunt responsabili pentru eventuala folosire cu rea credinta si pentru pierderea beneficiilor. Beneficiarul programului are dreptul, sa modifice datele pe care anterior le-a furnizat operatorilor programului Sport & Bonus si sa revoce calitatea de membru in program. Beneficiarul programului are de asemenea dreptul, prin apelarea Call center-ului, sa revoce folosirea cardului, cu returnarea cardului catre emitent. Valabilitatea cardului inceteaza de la momentul in care Sport Vision Trading SRL primeste instiintarea privind revocarea si returnarea cardului si are obligatia de a sterge datele privind beneficiarul programului din bazele de date, cu exceptia situatiei in care este justficata stocarea acestora in conformitate cu regulile Politicii de retentie a operatorilor.

     In cazul in care beneficiarul programului, din motive tehnice, nu poate sa isi realizeze beneficiul, se poate adresa Call Center-ului Sport Vision Trading la 031.112.0123 sau la online@sportvision.ro sau online@buzzsneakers.ro  Orice copiere, multiplicare neautorizata sau folosire cu rea credinta a cardului vor fi sanctionate in conformitate cu reglementarile legislative.