pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Articole

Lifestyle
In acest articol iti vom dezvalui pasii spre dobandirea rezultatelor dorite respectand un plan bine structurat de antrenamente, fara exercitii cardio zilnice.
16.
Sep
Noutati
Sunteti pregatiti pentru inceperea noului an scolar? Am selectat top 7 articole pe care scolarul vostru le va iubi.
03.
Sep
Atractii
Iti prezentam cateva articole de top din oferta noastra pentru care beneficiezi de extra reducere. Profita acum!
11.
Aug
Lifestyle
Temperaturile tropicale nu limitează practicarea sporturilor. Profită de zilele răcoroase și rezervă-ți măcar o oră pe zi pentru o activitate fizică preferată.
21.
Jul
Noutati
Tendințele se schimbă, dar sneakerșii Air Max rămân preferații noștri, indiferent de sezon. Iată modelele pe care le dorim acum!
20.
Jul
Lifestyle
Alege unul dintre aceste costume de baie întreg și arată feminin, elegant și grațios pe plajă sau lângă piscină în această vară.
05.
Jul
Articole
Este timpul să-ti completezi colectia de vară cu aceste noi modele. Am pregatit pentru tine niste sugestii interesante!
27.
Jun
Articole
Brandul ASICS este unul dintre cele mai mari noutati din oferta noastra din acest sezon. Mai jos sunt detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti despre acest brand, precum și despre modelele pe care le puteți gasi in magazinele noastre fizice si in magazinul nostru online.
17.
Jun
Articole
Cu ce diferă Campionatul European de Fotbal din acest an de cele anterioare și alte fapte interesante gasiti mai jos în aceste rânduri.
15.
Jun
Articole
Afla de ce este tehnologia Iso-Chill de nerefuzat în lumea antrenamentelor si preferata printre sportivii de top.
18.
May
Articole
Pentru multi, alergarea pare sa nu fie o activitate fizica preferata, dar este cu siguranta, una dintre cele mai sanatoase, iar beneficiile alergarii sunt numeroase
08.
May
Articole
Doar 15 minute de antrenament pe zi sunt suficiente pentru a obtine, in timp, un abdomen tonifiat. Iti prezentam cateva exercitii Pilates cu ajutorul carora vei obtine un abdomen mai puternic.
29.
Apr
Alergare
Pantofii de alergare New Balance FuelCell Rebel v2 iti vor imbunatati fiecare antrenament. Iata cat sunt de performanti.
21.
Apr
Articole
„Sanatatea este cel mai important aspect al vietii noastre” este afirmatia pe care o auzim din ce in ce mai mult in ultimul an. Pentru a realiza acest lucru, ar trebui (sa invatam) sa avem mai multa grija de noi insine. Iata cateva recomandari care te vor ajuta in acest sens.
13.
Apr
Noutati
Lasa-te inspirat de o serie de outfituri street style in tendinte. Primavara aceasta acorda atentie brandurilor Champion si Ellesse si vei ramane placut impresionat de designul lor. Iata sase propuneri de tinute pe care le vei adora, pur si simplu
12.
Apr
Alergare
Pantofii de alergare adidas SOLARBOOST 3 și SUPERNOVA + s-au lansat in magazine, asa ca te intampinam cu primele noastre impresii.
07.
Apr
Noutati
Daca esti in cautarea unor noi articole de imbracaminte si incaltaminte sport de calitate si confortabile, piesele Nike vor fi cea mai buna alegere, atat pentru adulti, cat si pentru cei mici.
31.
Mar
Alergare
Cine poate alerga pe un traseu? Raspunsul este unul simplu si clar - mai toata lumea! Iata de ce aceasta activitate a devenit atat de apreciata printre alergatori in timpul pandemiei.
25.
Mar
Antrenament
Odata cu venirea primaverii, te gandesti sa incepi un program de exercitii fizice? Daca raspunsul tau e unul afirmativ, ne bucuram! Iata cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa-ti pastrezi motivatia si sa-ti atingi obiectivele.
19.
Mar
Alergare 101
Sportul are puterea de a transforma vietile oamenilor. Acesta este motivul pentru care brandul adidas acorda o atentie deosebita imbunatatirii incaltamintei de alergare, iar noua silueta ULTRABOOST 21 aduce un plus de energie pentru a continua evolutia.
17.
Mar