pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

5 ACTIVITATI PENTU VARA CARE NU INCLUD ALERGAREA
Lifestyle
21.07.2021.
Lifestyle

5 ACTIVITATI PENTU VARA CARE NU INCLUD ALERGAREA

21.07.2021.

Ți-am prezentat până acum 6 motive pentru care ne place alergarea, dar înțelegem că nu toată lumea iubește să alerge.

Dacă și tu faci parte din acest grup, dar ești totuși atras de agitația specifică verii iți recomandăm 5 activități extrem de eficiente si interesante dedicate celor mai puțin pasionați de alergare.

Ciclism – antrenamentul cardio de care te vei bucura

Dacă alergarea nu este pe placul tău și ți se pare prea solicitantă – ciclismul poate fi o variantă alternativă potrivită. Pe lângă faptul ca ciclismul reprezintă un antrenament cardio foarte eficient, este și o activitate practică ce nu necesită pregatiri speciale.

Înlocuiește mașina personală cu o bicicletă weekend-ul acesta si remarcă împrejurimile orașului dintr-o altă perspectivă.

Mersul cu rolele- training eficient și distracție garantată

Sosirea verii este o adevarată bucurie pentru entuziaștii plimbatului cu rolele. Pentru decenii, mersul cu rolele a reprezentat activitatea favorită de recreere pentru diferite generații, iar pe lângă distracția garantată oferită, această activitate tonifiază mușchii picioarelor și fesierii. Chiar dacă ești mai avansat în vârstă și nu ai apucat să aprofundezi acestă experiență, nu lăsa asta să te descurajeze. Renunță la frică, alege-ți perechea potrivită de role și bucură-te de acestă nouă activitate alături de cei mici. 

Drumeții – relaxarea corpului și a minții

Indreaptă-te către drumurile montane și descoperă puterea de refacere a naturii asupra corpului tău. Studiile au demonstrat ca petrecând chiar și 30 minute în natură reduce nivelul de cortizol cu 21% - hormon responsabil cu dereglările nivelului de stres.

Alege-ți culmile pe care vrei sa le cucerești vara aceasta și bucură-te de beneficiile naturii – și nu uita echipamentul destinat drumețiilor.

Volei – la plajă sau în oraș

Adună-ți prietenii, ia o minge și îndreaptă-te către cel mai apropiat teren. Bucură-te de volei atât la plajă, cât și în oraș și trezește-ți spiritul de echipă. Dacă organizezi un meci la plajă, tot ce îți trebuie sunt: un costum de baie, o minge de volei și entuziasmul specific unui joc corect și distractiv.

Înot – un antrenament greu de evitat pe timpul verii

Ca un refugiu de la caldura apăsătoare din timpul verii, mulți dintre noi suntem in căutare de plaje cât mai apropiate. Este deja cunoscut faptul că înotul are multe efecte pozitive ca – tonifierea mușchiilor, fitness și dobândirea rezistenței corporale, dar un alt beneficiu îl reprezintă concentrarea respirației în timpul înotului, care reduce anxietatea, nivelul de stres și relaxează corpul după activitate.

Indiferent unde decizi să înoți – piscină, mare sau ocean – poți găsi în oferta noastră o varietate de costume de baie, potrivite pentru toate vârstele.

Totuși, vara aceasta, și nu numai, acordă atenție sporită nutriției, dar și hidratării suficiente. Recomandăm evitarea expunerii la soare pe perioada după-amiezii. Descoperă aici cum să îți îmbunătățești stilul de viață în fiecare zi.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

20.
Jan.
Lifestyle
Lista de rezolutii pentru Noul An este gata, dar inca nu te poti organiza? Nu astepta momentul perfect, incepe acum!
12.
Oct.
Lifestyle
Te simti obosit, letargic si simti ca nu ai energie pentru activitatile zilnice?
16.
Sep.
Lifestyle
In acest articol iti vom dezvalui pasii spre dobandirea rezultatelor dorite respectand un plan bine structurat de antrenamente, fara exercitii cardio zilnice.
05.
Jul.
Lifestyle
Alege unul dintre aceste costume de baie întreg și arată feminin, elegant și grațios pe plajă sau lângă piscină în această vară.
16.
Mar.
Lifestyle
Cea mai noua oferta de brand-uri renumite aduce in atentie tendinte care vor marca perioada urmatoare. Iti prezentam noua noastra colectie.
02.
Mar.
Lifestyle
Ziua internationala a femeii se apropie, iar cu aceasta ocazie va sugeram cadouri originale de 8 martie pe care le gasiti in oferta noastra.
14.
Jan.
Lifestyle
In aceste zile reci de ianuarie, alege incaltaminte si imbracaminte in culori vii si improspateaza-ti outfiturile sportive si pe cele de zi cu zi.
17.
Dec.
Lifestyle
Daca te intrebai ce fel de jachete sunt la moda in aceasta iarna, afla ca nu exista reguli. Ne plac jachetele in toate culorile si modelele si am selectat doar ...