pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Cum sa duci la bun sfarsit rezolutiile din acest an
Lifestyle
20.01.2022.
Lifestyle

Cum sa duci la bun sfarsit rezolutiile din acest an

20.01.2022.

De cate ori nu ai scris pe o foaie de hartie toate planurile pentru noul an, dar le-ai amanat mereu, ateptand momentul perfect? Stim ca ai avut intentii bune, dar ai renuntat prea devreme. Poate nu erai pregatit sa incepi sau ti-ai planificat un task dificil si te-ai lasat descurajat. Si din nou ai intrat in noul an relaxat, cu gandul ca toate planurile se vor desfasura in ritmul lor. In orice caz, euforia sarbatorilor a disparut, iar ianuarie este aproape la sfarsit. Hai sa facem acest nou de neuitat si diferit! Daca inca nu te-ai apucat de planurile setate pentru noul an, acum este momentul sa incepi!

Pentru inceput, fa pasi mici inainte, dar curajosi. In acest fel, vei putea depasi cea mai grea parte – inceperea procesului. Daca ti-ai planificat sa te apuci de alergat, nu te gandi prea mult la asta, pune-ti pantofii sport preferati si iesi din casa. Poate vei rezista doar 100m prima oara, dar nu te lasa descurajat. Este normal sa nu fii pregatit si sa nu poti alerga distante lungi la inceput.

Alearga constant, crescand usor ritmul si distanta parcursa. Instaleaza-ti o aplicatie de alergat pentru incepatori si asculta sfaturile profesionistilor pentru a iti putea imbunatati performanta. Daca totusi inca esti nesigur, inscrie-te intr-un club de alergare pentru a te putea motiva si a discuta cu alti pasionati. Orice strategie vei alege, suntem siguri ca iti vei atinge scopul, iar alergatul va deveni o parte importanta din rutina ta. Determinarea este cheia perseverentei! Echipamentul este un factor important in stabilirea performantei, asa ca vei avea nevoie de un echipament de alergare usor, care sa iti imbunatateasca experienta la fiecare pas.

Ca in orice alt proces, motivatia este cel mai important element in realizarea planului. Gandeste-te de ce iti doresti atat de mult aceste rezolutii, care sunt beneficiile lor si cum iti vor afecta viata pe termen lung. Daca ai decis sa incepi o dieta sau sa mananci sanatos, incepe cu toate aspectele positive ale acestei decizii. O dieta sanatoasa ajuta corpul sa isi mentina energia si sa lupte impotriva toxinelor mai usor. Alimentele bogate in vitamine si minerale ajuta la intarirea sistemului imunitar, iar mesele constante si echilibrate reduc aportul de grasime asimilat de corp. Aceste beneficii pot ajuta la mentinerea motivatiei. Nu lasa ritmul alert al vietii urbane sa iti afecteze obiceiurile sanatoase – ofera mai multa atentie sanatatii tale si vei putea realiza orice plan! Incepe-ti ziua cu o masa echilibrata, ganduri positive si haine confortabile care iti vor spori perseverenta in viata de zi cu zi!

Daca lista ta de rezolutii contine planuri pe care stii sigur ca nu le vei urma, e timpul sa le elimini. De obicei ne setam obiective clare, pe care stim ca le putem atinge, dar uneori se intampla sa ne lasam influentati de euforia sarbatorilor, fara sa ne gandim cat de realizabile sunt planurile noastre. In schimb, le putem inlocui cu obiective mai realistice, pe care sa le percepem ca provocari. In general, oamenii care se gandesc la probleme ca la provocari au mai mult succes in realizarea lor. Acelasi concept se aplica si pentru rezolutii. Daca obiectivul tau pentru noul an este sa inveti ceva nou, atunci gandeste-te la el ca la o provocare. Poate intotdeauna ti-ai dorit sa faci parte dintr-o echipa sportiva, sa faci yoga sau sa iti perfectionezi miscarile de dans – indrazneste sa faci ceea ce nu credeai vreodata sa poti! Orice noua abilitate dobandita ne imbunatateste bagajul de experiente – si se poate dovedi foarte distractiva si utila. Este optiunea ta sa iti alegi provocarea si sa inveti ceva nou, iar daca este o activitate sportiva, noi iti recomandam outfit-ul, incaltamintea si echipamentul potrivit.

Iar in cele din urma, cel mai important aspect – pentru a fi constant in realizarea obiectivelor tale, trebuie sa gasesti echilibrul intre a lucra la ele si a te odihni. Daca esti prea focusat pe atingerea scopului final, poti rata detalii importante, iar motivatia va disparea mult mai devreme. De aceea e bine sa iei o pauza din cand in cand si sa iti asculti corpul si mintea. Multi se tem de acesta pauza, crezand ca vor ajunge sa isi neglijeze task-urile zilnice si sa nu isi mentina rutina. Dar pauzele nu trebuie sa fie lungi, este indeajuns sa te relaxezi o ora pe zi si sa evadezi din realitate. Filmele, meditatia sau cititul unei carti – indiferent ce vei alege, este important ca aceasta activitate sa te satisfaca si sa te relaxeze.


In acelasi timp, incearca sa nu neglijezi oamenii – momentele colective si timpul petrecut alaturi de prieteni iti vor oferi energie pozitiva si iti vor imbunatati ziua. Alege sa petreci mai mult timp cu persoanele dragi si nu mai cauta scuze! In acest moment, vremea rece nu este un motiv sa nu iesi din casa si sa te distrezi. Simte-te relaxat cu modelele noastre de iarna si evadeaza din zona de confort – vei simti singur cat de bine este!

Nu da uitarii rezolutiile stabilite pentru noul an – incepe usor, gaseste-ti motivatia si munceste pentru atingerea obiectivelor tale in fiecare zi, iar rezultatele nu vor inceta sa apara. Ai grija de corpul si de mintea ta, imbunatateste-ti activitatea fizica si nu uita ca doar tu este responsabil de deciziile pe care le iei.

Iti uram un inceput de an uimitor si un 2022 plin de succes!

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

12.
Oct.
Lifestyle
Te simti obosit, letargic si simti ca nu ai energie pentru activitatile zilnice?
16.
Sep.
Lifestyle
In acest articol iti vom dezvalui pasii spre dobandirea rezultatelor dorite respectand un plan bine structurat de antrenamente, fara exercitii cardio zilnice.
21.
Jul.
Lifestyle
Temperaturile tropicale nu limitează practicarea sporturilor. Profită de zilele răcoroase și rezervă-ți măcar o oră pe zi pentru o activitate fizic...
05.
Jul.
Lifestyle
Alege unul dintre aceste costume de baie întreg și arată feminin, elegant și grațios pe plajă sau lângă piscină în această vară.
16.
Mar.
Lifestyle
Cea mai noua oferta de brand-uri renumite aduce in atentie tendinte care vor marca perioada urmatoare. Iti prezentam noua noastra colectie.
02.
Mar.
Lifestyle
Ziua internationala a femeii se apropie, iar cu aceasta ocazie va sugeram cadouri originale de 8 martie pe care le gasiti in oferta noastra.
14.
Jan.
Lifestyle
In aceste zile reci de ianuarie, alege incaltaminte si imbracaminte in culori vii si improspateaza-ti outfiturile sportive si pe cele de zi cu zi.
17.
Dec.
Lifestyle
Daca te intrebai ce fel de jachete sunt la moda in aceasta iarna, afla ca nu exista reguli. Ne plac jachetele in toate culorile si modelele si am selectat doar ...