pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

FII ORIGINAL SI OFERA ACESTE DARURI DE ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII
Lifestyle
02.03.2021.
Lifestyle

FII ORIGINAL SI OFERA ACESTE DARURI DE ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII

02.03.2021.

In fiecare an de 8 martie barbatii sunt cu adevarat pusi la incercare, deoarece achizitionarea de cadouri pentru aceasta zi nu reprezinta o sarcina usoara. De obicei femeile se asteapta de la barbatii sa fie originali si diferiti, asa ca azi am pregatit cateva modele interesante din oferta noastra  ce ar putea fi cadouri originale de 8 martie.

Nike Air Max in tonuri pastelate

 

Un model nou de pantofi sport poate fi un cadou frumos de ziua internationala a femeii! Daca sunteti pregatiti sa cheltuiti putin mai mult, sugestia noastra este Nike Air Max Bolt de culoare alb si roz pastelat. Designul pantofului este suficient de impresionant in sine, daca sunt adaugati tinutei perfecte, nu exista nici o indoiala ca ati facut alegerea ideala.

adidas Hoodie intr-o culoare roz dulce

 

Unul dintre piesele care ne-au atras atentia este acest hanorac adidas roz, atat de simplu dar totusi de efect. Ofera tot ce are nevoie o femeie pentru a-l purta – este confectionat dintr-un material moale, are un design clasic si il poti integra usor in tinutele tale.

Champion Lady in albastrul cerului

 

Tonurile de albastru azuriu radiaza sensibilitate si frumusete, indiferent de tinutele purtate. Alegerea noastra pentru Ziua femeii este bluza Champion Lady. Aceasta pune in evidenta frumusetea femeii ce o imbraca incat aceasta va prefera sa o poarte cat mai mult timp.

Nike classics pentru fanii adevarati ai stilului sportiv

 

Ori de cate ori alegem produsele favorite pentru voi, nu uitam niciodata de stilul clasic. De aceasta data, alegerea noastra este hanoracul Nike Heritage  in nuante minimaliste de negru, alb si gri. Putin lejer, dar totusi atractiv, acest hanorac este preferat de toate femeile ce adora confortul si aspectul atemporal.

Ellesse Kenta – o pereche sneakersi care te scot din anonimat

 

Straluceste de Ziua Internationala a Femeii cu aceasta pereche de sneakersi  Ellesse Kenta . Sunt preferatii nostrii deoarece adauga suficienta stralucire unei combinatii de culori clasice, facand acest model potrivit pentru diferite outfit-uri.

Nike Indy Bra – de un verde fresh

 

Imagineaza-ti expresia faciala pe care o va face cand va vedea aceasta bustiera Nike Indy Bra de culoare verde fresh! Inestimabila, nu? Chiar daca a fost conceputa initial pentru antrenament, aceasta bustiera este alegerea potrivita pentru outfit-urile stilului urban, pentru ca ne-o putem imagina cu usurinta pe sub o jacheta sau pe sub o bluza scurta, purtata in zilele calduroase de primavara.

adidas Aeroknit set pentru antrenament

 

De ce sa cumperi doar o piesa cand poti avea un set adidas Aeroknit - bustiera si colanti. Aceste articole fantastice sunt disponibile si in alte culori - galben, bleumarin si gri, dar de aceasta data, aceasta combinatie de culoare roz inchis ne-a atras atentia. Daca doriti sa o achizitionati o gasiti in magazinul nostru online.

Fiecare sugestie pe care am facut-o pentru cadouri de Ziua Internationala a Femeii  este valabila in magazinele noastre Sport Vision si de asemenea in  site-ul nostru. Bucurati-va de shopping!

Echipa Sport Vision

 

Articole asemenatoare

20.
Jan.
Lifestyle
Lista de rezolutii pentru Noul An este gata, dar inca nu te poti organiza? Nu astepta momentul perfect, incepe acum!
12.
Oct.
Lifestyle
Te simti obosit, letargic si simti ca nu ai energie pentru activitatile zilnice?
16.
Sep.
Lifestyle
In acest articol iti vom dezvalui pasii spre dobandirea rezultatelor dorite respectand un plan bine structurat de antrenamente, fara exercitii cardio zilnice.
21.
Jul.
Lifestyle
Temperaturile tropicale nu limitează practicarea sporturilor. Profită de zilele răcoroase și rezervă-ți măcar o oră pe zi pentru o activitate fizic...
05.
Jul.
Lifestyle
Alege unul dintre aceste costume de baie întreg și arată feminin, elegant și grațios pe plajă sau lângă piscină în această vară.
16.
Mar.
Lifestyle
Cea mai noua oferta de brand-uri renumite aduce in atentie tendinte care vor marca perioada urmatoare. Iti prezentam noua noastra colectie.
14.
Jan.
Lifestyle
In aceste zile reci de ianuarie, alege incaltaminte si imbracaminte in culori vii si improspateaza-ti outfiturile sportive si pe cele de zi cu zi.
17.
Dec.
Lifestyle
Daca te intrebai ce fel de jachete sunt la moda in aceasta iarna, afla ca nu exista reguli. Ne plac jachetele in toate culorile si modelele si am selectat doar ...