pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

VA RECOMANDAM: Jachete perfecte pentru iarna
Lifestyle
17.12.2020.
Lifestyle

VA RECOMANDAM: Jachete perfecte pentru iarna

17.12.2020.

Indiferent de preferinte, este greu sa ii rezisti unei super tinute de iarna. Pe scurt, asa am putea descrie oferta noastra de jachete, fara a fi deloc subiectivi.

Ca intotdeauna, si anul acesta ne-am concentrat asupra fiecarui detaliu, design si dimensiune. Am ales jachete de toate felurile, in diferite culori, dar am luat in considerare si activitatile pentru care au fost create. Vezi modelele noastre preferate pe care ti le recomandam pentru acest sezon.

Jachetele noastre sunt calduroase, comfortabile si usor de asortat cu alte haine. Ele sunt potrivite atat pentru atletii profesionisti, cat si pentru fanii stilului vestimentar sport sau pentru activitati de iarna.

Jacheta Champion pentru femei – adu o sclipire in viata ta de zi cu zi

Aceasta jacheta Champion in tonuri metalice este cel mai bun mod de a aduce o sclipire tinutei tale. La prima vedere, nu am fost atrasi numai de culoare, dar si de croiala excelenta. Jacheta se asaza perfect pe corp, in timp ce ofera protectie impotriva frigului. Preferata noastra este gluga, care are o croiala ceva mai larga fata de modelele clasice. Asadar, aceasta jacheta este alegerea perfecta pentru zilele cu vant puternic.

Jacheta de ski Ellesse Emanuel pentru barbati – pentru adevaratii fani ai sporturilor de iarna

Colectia de ski de la Ellesse este celebra printre fanii sporturilor de iarna, asa ca am ales Ellesse Emanuel pentru acest sezon. Aceasta jacheta de ski pentru barbati este aliatul perfect pentru orice aventura in zapada. Desi momentan situatia statiunilor montane este destul de incerta, aceasta jacheta de la Ellesse este o investitie buna si pentru anii urmatori, deci cu siguranta nu vei regreta daca o vei cumpara.

Jacheta de alergare pentru femei Under Armour UA Launch 3.0 Storm

Zilele de iarna pot fi foarte neplacute din cauza frigului si a vantului, in special daca obisnuiesti sa alergi in natura. De aceea, recomandarea noastra pentru acest sezon este jacheta pentru femei Under Armour UA Launch 3.0 Storm. Jacheta este impermeabila, deci este perfecta pentru ploaie si zapada, in timp ce tehnologia UA Storm contine materiale flexibile care asigura o buna ventilatie si permit orice fel de miscare. Multumita acestora, te poti concentra pe alergare in timp ce ele asigura protectie impotriva tuturor factorilor externi.

Nike Sportswear Down-Fill Windrunner – pentru barbati care pun comfortul pe primul loc

Nike Sportswear Down-Fill Windrunner este o jacheta pentru barbati cu un design retro si culori moderne care te vor cuceri la prima vedere. Am facut aceasta alegere deoarece jacheta are o captuseala din puf care pastreaza caldura fara a ingreuna materialul. De asemenea, tesatura Nike Shield este impermeabila si rezistenta la vant, asa ca te vei simti comfortabil in orice fel de conditii.

Toate modelele pe care le recomandam in acest sezon sunt disponibile atat in magazinele noastre fizice, cat si online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

20.
Jan.
Lifestyle
Lista de rezolutii pentru Noul An este gata, dar inca nu te poti organiza? Nu astepta momentul perfect, incepe acum!
12.
Oct.
Lifestyle
Te simti obosit, letargic si simti ca nu ai energie pentru activitatile zilnice?
16.
Sep.
Lifestyle
In acest articol iti vom dezvalui pasii spre dobandirea rezultatelor dorite respectand un plan bine structurat de antrenamente, fara exercitii cardio zilnice.
21.
Jul.
Lifestyle
Temperaturile tropicale nu limitează practicarea sporturilor. Profită de zilele răcoroase și rezervă-ți măcar o oră pe zi pentru o activitate fizic...
05.
Jul.
Lifestyle
Alege unul dintre aceste costume de baie întreg și arată feminin, elegant și grațios pe plajă sau lângă piscină în această vară.
16.
Mar.
Lifestyle
Cea mai noua oferta de brand-uri renumite aduce in atentie tendinte care vor marca perioada urmatoare. Iti prezentam noua noastra colectie.
02.
Mar.
Lifestyle
Ziua internationala a femeii se apropie, iar cu aceasta ocazie va sugeram cadouri originale de 8 martie pe care le gasiti in oferta noastra.
14.
Jan.
Lifestyle
In aceste zile reci de ianuarie, alege incaltaminte si imbracaminte in culori vii si improspateaza-ti outfiturile sportive si pe cele de zi cu zi.