pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

COLECTIA PE CARE TOATA LUMEA SI-O DORESTE: Descopera noile modele care vor fi in tendinte luniile viitoare
Lifestyle
16.03.2021.
Lifestyle

COLECTIA PE CARE TOATA LUMEA SI-O DORESTE: Descopera noile modele care vor fi in tendinte luniile viitoare

16.03.2021.

Anul trecut, o serie de branduri renumite au sugerat tendintele care vor marca primavara anului 2021, iar acum, dupa lansarea noilor colectii pe care le oferim, inca nu stim ce sa alegem.

Daca vorbim despre tinuta pentru antrenament, alergare sau orice alta activitate sportiva, colectia se evidentiaza prin materiale speciale si atent selectate. Acestea permit o buna respirabilitatea si mobilitate, indiferent de intensitatea antrenamentului. De asemenea, acestea prezinta o serie de culori atractive care (fii pregatit pentru acestea), te vor face sa te decizi greu in alegerea lor.

In aceasta primavara, pantofii, hainele si accesoriile destinate iubitorilor de stil sportiv, care fac parte, de asemenea, din noua noastra colectie, atrag atentia asupra fiecarui detaliu, fie el si cel mai mic - croieli atractive, culori izbitoare, tesaturi placute si o combinatie de detalii pe care sa le evidentiezi intr-un mod corect.

Iata doar cateva dintre modelele care se vor evindentia in perioada urmatoare.

Nike Zoom Freak 2 – pantofii sport fara de care nu iti poti imagina noua noastra colectie

V-am spus deja povestea lui Giannis Antetokounmpo - gigantul grec care a castigat jocul din liga NBA. Colectia sa de pantofi sport Nike Zoom Freak a castigat o popularitate uriasa in randul fanilor baschetului, asa ca in acest sezon era de neconceput faptul ca modelul Zoom Freak 2 sa nu fie inclus in oferta noastra. La urma urmei, cine nu l-ar fi dorit?

Colectia Nike Training pentru femei - pentru ca nu te poti decide asupra unui singur model

Asa cum am amintit mai devreme, este foarte greu sa iti alegi un singur model din noua noastra colectie. Asa ca, de ce sa nu iti realizezi intregul outfit pentru antrenament? De data aceasta, am ales bustiera Nike, colantii Nike One si Nike Pegasus Trail 2 – pantofii de alergare care pot fi purtati cu usurinta in timpul antrenamentului.

Tricoul North Face Rust 2 - pentru ca niciodata nu ai suficiente tricouri colorate

In fiecare primavara, cand zilele calde si insorite incep sa se arate, esti tentat sa incepi sa iti cumperi tricouri. Si, ca de obicei, esti tentat sa alegi modele in nuante mai intense decat cele pe care le-ai avut deja in colectie. De data aceasta, iti recomandam The North Face Rust 2, un tricou pentru barbati confectionat din 100% bumbac, destinat iubitorilor de aventuri, cu un imprimeu atractiv inscriptionat Never Stop Exploring. Este perfect pentru primele zile de primavara, nu-i asa?

Champion Lady - rochiile maxi sunt din nou la moda

 

In contextul actual, se vorbeste tot mai mult despre cum a schimbat coronavirusul directia modei. Impreuna cu seturile, piesele confortabile si treningurile de zi cu zi, rochiile maxi au revenit la moda, asa ca Champion Lady este o buna alegere pentru sezonul ce urmeaza. Modelul este unul atractiv gratie culorilor intense, dar si materialului confortabil de care te vei bucura pe parcursul zilei.

Nike Air Jordan pentru baieti si fete
 

Chiar daca de aceasta data am subliniat combinatiile Nike Air Jordan pentru baieti si fete, noua colectie pentru copii de diferite varste prezinta o multime de modele minunate si atragatoare. Fiecare dintre ele au fost alese cu grija, in functie de scop si mai ales pentru a contribui la cresterea si dezvoltarea armonioasa a fiecarui copil. Indiferent ce alegi, va fi, fara indoiala, un succes total.

New Balance NITRELv4 – pantofi sport cu aspect futurist

 

Ne plac modelele futuriste si credem ca si tie iti plac. De aceea, am ales pantofii sport pentru femei New Balance NITRELv4, ca fiind un must-have in acest sezon, care te va lasa uimita cu designul sau. Nici macar nu vom mentiona cat de confortabili si extraordinari sunt!

Ellesse Superstar - hanorac pentru barbati al carui nume vorbeste de la sine
 

Hanoracele vor fi la moda si in acest sezon, asa ca de ce nu ti-ai mai cumpara inca unul? Modelul care se va evidenta in moda de strada din aceasta primavara este hanoracul Ellesse Superstar pentru barbati, al carui design si combinatie de culori justifica numele sau in cel mai bun mod posibil. Face parte din lista noastra cu recomandari pentru urmatoarele luni.

Daca unele dintre aceste selectii nu se potrivesc stilului sau modului in care te imbraci, atunci poti arunca un ochi pe noua colectie pe care o oferim. Este disponibila in magazinele noastre si online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

20.
Jan.
Lifestyle
Lista de rezolutii pentru Noul An este gata, dar inca nu te poti organiza? Nu astepta momentul perfect, incepe acum!
12.
Oct.
Lifestyle
Te simti obosit, letargic si simti ca nu ai energie pentru activitatile zilnice?
16.
Sep.
Lifestyle
In acest articol iti vom dezvalui pasii spre dobandirea rezultatelor dorite respectand un plan bine structurat de antrenamente, fara exercitii cardio zilnice.
21.
Jul.
Lifestyle
Temperaturile tropicale nu limitează practicarea sporturilor. Profită de zilele răcoroase și rezervă-ți măcar o oră pe zi pentru o activitate fizic...
05.
Jul.
Lifestyle
Alege unul dintre aceste costume de baie întreg și arată feminin, elegant și grațios pe plajă sau lângă piscină în această vară.
02.
Mar.
Lifestyle
Ziua internationala a femeii se apropie, iar cu aceasta ocazie va sugeram cadouri originale de 8 martie pe care le gasiti in oferta noastra.
14.
Jan.
Lifestyle
In aceste zile reci de ianuarie, alege incaltaminte si imbracaminte in culori vii si improspateaza-ti outfiturile sportive si pe cele de zi cu zi.
17.
Dec.
Lifestyle
Daca te intrebai ce fel de jachete sunt la moda in aceasta iarna, afla ca nu exista reguli. Ne plac jachetele in toate culorile si modelele si am selectat doar ...