pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

IATA CARE SUNT TRENDURILE PRIMAVERII 2021
Noutati
11.02.2021.
Noutati

IATA CARE SUNT TRENDURILE PRIMAVERII 2021

11.02.2021.

Ultimele zile calduroase ne-au inspirat sa dezvaluim putin mai devreme trendurile primaverii 2021. Brandurile celebre au pregatit, pe langa designurile clasice, si cateva noutati pentru aceasta primavara. Acestea ies in evidenta datorita culorilor puternice, detaliilor de tip color-blocking si croielii potrivite pentru orice silueta. In noua noastra colectie, iti prezentam outfituri pentru diverse discipline sportive care iti vor oferi maxim comfort si mobilitate, indiferent de sportul pe care il practici.

Acestea sunt trendurile care vor marca sezonul primavara 2021.

Culorile aprinse sunt trendul absolut al acestei primaveri

Adauga o pata de culoare, acesta este sfatul pe care ti-l oferim in acest sezon. Culorile aprinse reprezinta trendul absolut al primaverii, fie ca e vorba de incaltaminte sau haine pentru barbati, femei sau pentru copii. Daca alegerea ta sunt pantofii sport, alege modele in culori puternice, care vor iesi in evidenta de la inceput. Poti obtine acelasi efect si cu ajutorul hanoracelor si pantalonilor care vor inviora orice tinuta.

Seturile sunt pe val in aceasta primavara

Izolarea de anul trecut ne-a “obligat” sa ne indragostim de seturi, iar trendul acesta cu siguranta nu se va schimba nici acum. Seturile pot fi purtate acasa, dar ele reprezinta si niste elemente esentiale ale modei urbane. Acest lucru nu se aplica numai la haine, poti adauga oricand si accesorii cool cu care sa iti completezi tinutele. Iti prezentam cateva dintre sugestiile noastre.

Color-blocking este din nou la moda

Din momentul in care trendul color-blocking a cucerit lumea modei, acesta a ajuns in mod inevitabil sa faca parte din colectiile tuturor brandurilor de top. In aceasta primavara, detaliile de tip color-blocking arata perfect pe haine, incaltaminte si accesorii. Aici sunt cateva modele care ne-au atras atentia.

Asa cum probabil te-ai obisnuit deja, in fiecare luna iti vom prezenta noutatile din oferta noastra. In urmatoarea perioada, vei gasi o multitudine de modele potrivite atat pentru activitatile de zi cu zi, cat si pentru cele sportive. Poti gasi aceasta oferta online si in magazinele noastre fizice.

Prinde curaj sa incerci toate trendurile acestui sezon. Poarta tinutele cu placere si foloseste-le corespunzator – pentru activitati in aer liber sau pentru sesiunile de antrenament de acasa.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

03.
Jun.
Noutati
Stiati ca 350 de milione de tone de plastic sunt produse in fiecare an
03.
Jun.
Noutati
Move to Zero, calatoria celor de la Nike catre zero emisii de carbon si zero deseuri, are un singur tel: Sa ajute la protejarea viitorului sportului.
16.
Dec.
Noutati
Începe concursul "Scrisoare către Moș Crăciun" !
16.
Dec.
Noutati
Iti place sa stai afara, iar timpul petrecut in aer liber este o parte importanta din rutina ta?
03.
Sep.
Noutati
Sunteti pregatiti pentru inceperea noului an scolar? Am selectat top 7 articole pe care scolarul vostru le va iubi.
20.
Jul.
Noutati
Tendințele se schimbă, dar sneakerșii Air Max rămân preferații noștri, indiferent de sezon. Iată modelele pe care le dorim acum!
12.
Apr.
Noutati
Lasa-te inspirat de o serie de outfituri street style in tendinte. Primavara aceasta acorda atentie brandurilor Champion si Ellesse si vei ramane placut impresi...