pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

GATA PENTRU DRUMETIE CU INCALTAMINTE COLUMBIA FACET 75 ALPHA
GATA PENTRU DRUMETIE CU INCALTAMINTE COLUMBIA FACET 75 ALPHA
Noutati
15.11.2023.
Noutati

GATA PENTRU DRUMETIE CU INCALTAMINTE COLUMBIA FACET 75 ALPHA

15.11.2023.

Natura se misca, inspira, te face sa te simti mai bine - asa ca de ce sa nu-ti iei rucsacul si sa te aventurezi intr-o noua experienta in aer liber? Vei fi de acord ca toamna este anotimpul ideal pentru explorare si cucerirea unor noi poteci. Dar acele trasee ne surprind adesea, mai ales cand conditiile meteorologice sunt imprevizibile. Ploaie, noroi, zapada, suprafete stancoase, abrupte si alunecoase - daca ai intalnit astfel de provocari macar o data in experienta ta in aer liber, stii despre ce vorbim. De aceea, alegerea incaltamintei este unul dintre factorii cheie atunci cand te hotarasti sa te lansezi intr-o noua aventura. De la brandul Columbia vine modelul FACET 75 ALPHA - o pereche conceputa pentru toate conditiile meteorologice si pentru toate tipurile de trasee. Pantofi de drumetie moderni, rezistenti la apa, inspirati de aspectul tenisilor de traseu, care ofera stabilitate, durabilitate si protectie exceptionala atunci cand te afli in natura. Pentru pasionatii de aventura in aer liber, aceasta inseamna ca pot explora teritorii necunoscute, facand pasi increzatori.

Daca preferi activitati usoare precum drumetii sau trekking, atunci innovatorii pantofi de drumetie FACET 75 ALPHA sunt un element must-have in colectia ta. Conceputi pentru conditii de traseu uscat sau umed, acesti pantofi usoari de exterior vor asigura stabilitate si confort la fiecare pas. Sunt fabricati din material durabil si rezistent la apa - OutDry™ care este, in acelasi timp, respirabil, datorita sectiunilor de tesatura fara cusatura Talpa intermediara este umpluta cu spuma Techlite+™, ceea ce va face orele de mers pe trasee de munte mai confortabile. Daca esti un alpinist experimentat, stii ca siguranta este una dintre cele mai importante lucruri, mai ales cand terenul de sub picioarele tale este stancos si inegal. Prin urmare, incaltamintea ar trebui sa fie de incredere si stabila. Acesti tenisi au o talpa Adapt Trax™ cu sectiuni plasate strategic pentru a preveni alunecarea si a permite o aderenta optima la suprafata in toate conditiile meteorologice, in special pe teren umed si alunecos. Un alt avantaj al acestui model este sistemul NAVIC FIT™ - o modalitate inovatoare de legare care include osul navicular al piciorului, pentru a se asigura ca calcaiul ramane fixat in orice moment.

Deoarece focusul brandului nu este doar pe incaltaminte, ci si pe imbracaminte si echipamente pentru activitati in aer liber, in noua colectie vei gasi, de asemenea, jachete de exterior, pantaloni de schi si drumetie, vestele, bluzele de polar moi si calduroase, imbracaminte termica care sunt tovarasul de calatorie indispensabil al fiecarui aventurier, manusi de protectie, caciuli tricotate cu croi modern, precum si diferite modele de incaltaminte pentru conditii de iarna. Completeaza-ti sederea in natura cu unele dintre aceste produse si asigura-te ca vei avea sprijinul potrivit in orice moment.

Fie ca esti fan al activitatilor cele mai populare din toamna, precum drumetii sau alergat pe trasee, sau astepti cu nerabdare zapada pentru a merge la schi, noua colectie Columbia este aici pentru a-ti oferi sprijinul de care ai nevoie. Tehnologiile si materialele care tin pasul cu tendintele de varf din activitatile in aer liber te vor ajuta sa ramai activ in natura pentru mai mult timp.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

03.
Jun.
Noutati
Stiati ca 350 de milione de tone de plastic sunt produse in fiecare an
03.
Jun.
Noutati
Move to Zero, calatoria celor de la Nike catre zero emisii de carbon si zero deseuri, are un singur tel: Sa ajute la protejarea viitorului sportului.
16.
Dec.
Noutati
Începe concursul "Scrisoare către Moș Crăciun" !
16.
Dec.
Noutati
Iti place sa stai afara, iar timpul petrecut in aer liber este o parte importanta din rutina ta?
03.
Sep.
Noutati
Sunteti pregatiti pentru inceperea noului an scolar? Am selectat top 7 articole pe care scolarul vostru le va iubi.
20.
Jul.
Noutati
Tendințele se schimbă, dar sneakerșii Air Max rămân preferații noștri, indiferent de sezon. Iată modelele pe care le dorim acum!
12.
Apr.
Noutati
Lasa-te inspirat de o serie de outfituri street style in tendinte. Primavara aceasta acorda atentie brandurilor Champion si Ellesse si vei ramane placut impresi...
31.
Mar.
Noutati
Daca esti in cautarea unor noi articole de imbracaminte si incaltaminte sport de calitate si confortabile, piesele Nike vor fi cea mai buna alegere, atat pentru...