pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

ADIDAS IN MISIUNEA DE CONSERVARE A MEDIULUI INCONJURATOR
Noutati
03.06.2022.
Noutati

ADIDAS IN MISIUNEA DE CONSERVARE A MEDIULUI INCONJURATOR

Plasticul este problema, inovatia este solutia
03.06.2022.

Stiati ca 350 de milione de tone de plastic sunt produse in fiecare an, care in cele din urma se transforma in microplastic si, daca nu sunt oprite, ajung in final in rauri, mari si oceane, perturband ecositemul planetei, dar si sanatatea noastra.

Traim intr-o lume care se confrunta cu problema poluarii si a deseurilor din plastic si astazi, mai mult ca niciodata, suntem responsabili pentru viitorul planetei noastre. Cantitatea de plastic din natura reprezinta deja un pericol pentru mediul inconjurator, si daca nu vom lua masuri concrete collective, vom avem dificultati si mai grele in viitor.

Ca unul dintre cei mai mari producatori de echipament de sport si lifestyle, bine cunoscutul bran german Adidas recunoaste provocarile cu care planeta noastra se confrunta si se straduieste sa isi aduca contributia atat local cat si global.

Ecologia si sustenabilitatea fac parte dintr-o categorie speciala cu care Adidas a avut de a face de-a lungul anilor. De accea acest brand s-a angajat sa foloseasca 100% polyester reciclat pana in 2024, si sa reduca emisiile cu 30% pana in 2030, in timp ce pana in 2050 Adidas sa straduieste sa obtina neutralitate climatica ca si companie.

Pe drumul conservarii mediului inconjurator, fiecare pas este important si conteaza. De accea brandul cu “trei linii” a facut deja schimbari in procesul de productie, impachetare si transport. Folosirea materialelor narturale si reciclate, noul design al cutiilor pentru sneakers, folosirea bio combustibilului pentru transport, sunt doar cateva din actiunile care au permis reducerea drastica a emisiilor de gaze nocive si a contribuit la conservarea planetei.

“Folosind solutii inovative, vrem sa punem capat deseurilor plastice si in acelasi timp sa oferim cele mai bune produse pentru atleti. In acelasi fel in care am sustinut atletii in victorii si infrangeri, ne vom sustine planeta prin luare de atitudine. Impreuna vom fi mai buni pentru ca deseurile plastice sunt o probelma si inovatia este solutia noastra”, delcara Adidas.

Fiecare dintre noi poate face mici schimbari astazi care vor avea un impact major in viitor. Reducerea folosirii plasticului in viata de zi cu zi, eliminarea plasticului de unica folosinta, sortarea deseurilor, educatia, reciclarea, cumpararea produselor din materiale naturale sau reciclate sunt doar cateva din mijloacele prin care fiecare dintre noi poate contribui in conservarea mediului inconjurator.

Articole asemenatoare

03.
Jun.
Noutati
Move to Zero, calatoria celor de la Nike catre zero emisii de carbon si zero deseuri, are un singur tel: Sa ajute la protejarea viitorului sportului.
16.
Dec.
Noutati
Începe concursul "Scrisoare către Moș Crăciun" !
16.
Dec.
Noutati
Iti place sa stai afara, iar timpul petrecut in aer liber este o parte importanta din rutina ta?
03.
Sep.
Noutati
Sunteti pregatiti pentru inceperea noului an scolar? Am selectat top 7 articole pe care scolarul vostru le va iubi.
20.
Jul.
Noutati
Tendințele se schimbă, dar sneakerșii Air Max rămân preferații noștri, indiferent de sezon. Iată modelele pe care le dorim acum!
12.
Apr.
Noutati
Lasa-te inspirat de o serie de outfituri street style in tendinte. Primavara aceasta acorda atentie brandurilor Champion si Ellesse si vei ramane placut impresi...
31.
Mar.
Noutati
Daca esti in cautarea unor noi articole de imbracaminte si incaltaminte sport de calitate si confortabile, piesele Nike vor fi cea mai buna alegere, atat pentru...