pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

AIR MAX SNEAKERS: modele potrivite chiar și în timpul verii
Noutati
20.07.2021.
Noutati

AIR MAX SNEAKERS: modele potrivite chiar și în timpul verii

20.07.2021.

Ele atrag atenția oriunde le-ați purta, sunt „înăuntru”, indiferent de anotimp, tendințe și modă care sunt în stil în acest moment și cu siguranță sunt un clasic de neegalat pentru fiecare look. Da, vorbim despre sneakerși Nike Air Max pe care îi putem purta oriunde și cu orice. Singurul lucru pe care dorim să îl schimbăm sunt culorile, care sunt mult mai vibrante în această vară decât oricând. Aruncați o privire la modelele pe care le dorim chiar acum, acum, chiar acum!

Nike Air Max Excee în tonuri alb-roz

Designul atractiv al sneakerșilor Nike Air Max Excee pentru femei, în nuanțe alb-roz, este inspirat din legendarii ani 90 și reprezintă combinația perfectă de stil retro-modern prin culorile pale. Sunt ideali pentru vară pentru că le poți combina atât cu un outfit urban de zi cu zi, cât și cu ținute atractive de seară, cu rochii, fuste și pantaloni scurți.

Nike Air Max Alpha Trainer 3

Cine spune că sneakerșii Air Max trebuie purtați doar în zona de look lifestyle? Îți prezint sneakerșii Nike Air Max Alpha Trainer 3, concepuți pentru alergare, ce-ți pot oferi un real sprijin în sala de sport. Cu o bază lată, cu perna de aer, sunt perfecți pentru a-ți oferi stabilitate în timpul oricărui antrenament. La toate astea, adaugă și designul creat special pentru a „rezista” celor mai dure antrenamente și vei avea astfel sneakerșii pe care îi adori pur și simplu.

Sneakerșii lifestyle Nike Air Max Bolt pentru băieți

Oferindu-ți calitate și confort în același timp, Nike Air Max Bolt sunt unii dintre cele mai puternice opțiuni în materie de sneakerși de vară atunci când vine vorba de încălțăminte pentru copii. Se potrivesc perfect, sunt ușor de îmbrăcat și de îndepărtat și oferă stabilitate și confort la superlativ. Îndeplinesc toate criteriile pe care le ai în vedere atunci când faci cumpărături pentru copii. Alege-i în vara aceasta pentru copilul tău!

Sneakerși de damă Nike Air Max Bella Trainer 4

Îți prezentăm pantofii de antrenament pentru femei, în care fiecare pas e o adevărată bucurie - Nike Air Max Bella Trainer 4. Elementele ușoare din plasă din partea superioară permit piciorului să respire, în timp ce sistemul customizabil de prindere garantează stabilitate. Pernele de aer Air Max și talpa din spumă sunt o încântare pentru fiecare pas.

Sneakerșii Nike Air Max Excee GS pentru adolescenți

Simpli, confortabili evidențiați de culorile sale atractive, sneakerșii de lifestyle Nike Air Max Excee GS pentru adolescenți sunt o excelentă alegere pentru orice ținută și orice ocazie. Sunt un match desăvârșit dintre materiale și spuma din care a fost construită talpa, făcându-i confortabili și super ușori. Acesta să fie criteriul decizional pentru care acest model reprezintă una dintre cele mai comune alegeri ale adolescenților?

Sneakerși pentru femei Nike Air Max Bolt cu detalii roz

Detaliile roz de pe partea superioară albă fac din Nike Air Max Bolt sneakerșii ideali pentru femei. Respirabili, confortabili și super-atractivi, se pot asorta cum vrei - cu rochii elegante, cu ținute de zi, chiar și cu un outfit business-casual. Pur și simplu îi vei adora, ai încredere în noi.

Sneakerșii lifestyle Nike Air Max Bolt

Inspirați din modelele de cu ADN sportiv, sneakerșii lifestyle pentru bărbați Nike Air Max Bolt au un design ce atrage atenția încă de la prima vedere prin detaliile sale multicolore. Baza sa neutră și talpa intermediară din spumă fac acest model alegerea perfectă a sezonului.

Puteți găsi toate modelele de pe acest blog în magazinele noastre sau le puteți comanda online.

Cum să vă curățați sneakerșii Air Max

Înainte de a începe curățarea sneakerșilor, îndepărtați praful cu o perie moale și îndepărtați pietrele care au pătruns în ridurile tălpii. Următorul pas este să spălați sneakerșii cu o perie în apă călduță.

Ca un sfat extra, ar fi bine să scoateți șireturile înainte de a-i spăla, pentru a curăța limba și toate acele locuri dificile de după șireturi.

Pentru a vă spăla pantofii Air Max, turnați apă călduță într-un lighean și scufundați peria în apă, apoi o scurgeți. Frecați săpunul cu mișcări circulare ușoare într-o direcție. Spălați pantofii puțin câte puțin. Mai întâi spălați partea superioară, apoi ștergeți acea parte cu o cârpă uscată din microfibră, iar apoi spălați celelalte părți până când acestea sunt complet curate.

Pentru petele mai dificile de pe sneakerși repetați procesul de spălare de mai multe ori.

Nu uscați sneakerșii la soare sau cu ajutorul unei surse de căldură (calorifer, aerotermă, radiator, etc). Este recomandat să-i lăsați în vânt sau în umbră, pentru că altfel își pot estompa sau schimba culoarea originală.

De asemenea, este recomandat să îi tratați în mod regulat cu spray-uri de protecție, pentru că așa vă bucurați de modelele preferate Air Max mai mult timp, de la un sezon la altul.

Love is in the air!

Sport Vision Team

Articole asemenatoare

03.
Jun.
Noutati
Stiati ca 350 de milione de tone de plastic sunt produse in fiecare an
03.
Jun.
Noutati
Move to Zero, calatoria celor de la Nike catre zero emisii de carbon si zero deseuri, are un singur tel: Sa ajute la protejarea viitorului sportului.
16.
Dec.
Noutati
Începe concursul "Scrisoare către Moș Crăciun" !
16.
Dec.
Noutati
Iti place sa stai afara, iar timpul petrecut in aer liber este o parte importanta din rutina ta?
03.
Sep.
Noutati
Sunteti pregatiti pentru inceperea noului an scolar? Am selectat top 7 articole pe care scolarul vostru le va iubi.
12.
Apr.
Noutati
Lasa-te inspirat de o serie de outfituri street style in tendinte. Primavara aceasta acorda atentie brandurilor Champion si Ellesse si vei ramane placut impresi...
31.
Mar.
Noutati
Daca esti in cautarea unor noi articole de imbracaminte si incaltaminte sport de calitate si confortabile, piesele Nike vor fi cea mai buna alegere, atat pentru...