pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Top 7 produse din oferta Back to School
Noutati
03.09.2021.
Noutati

Top 7 produse din oferta Back to School

03.09.2021.

Au mai ramas doar cateva zile pana la reinceperea scolii. Chiar daca cei mici nu sunt entuziasmati pentru data de 13 Septembrie, parintii cauta nerabdatori noi tinute pentru acestia in oferta noastra Back to School. Rucsacurile reprezinta o necesitate pentru reinceperea scolii, de aceea, anul acesta am pregatit pentru micii scolari selectia Nike completa de treninguri, pantofi sport si rucsacuri. 

Selectia de rucsacuri Nike nu este singura surpriza pe care am pregatit-o pentru voi. Mai jos gasiti 7 modele pentru baieti si fete pentru care puteti beneficia de o reducere daca le comandati acum online.

Nike Air Max SC - pentru adolescenti 

Pantofii sport Nike Air Max sunt printre cei mai cautati de catre adolescenti. Cand vine vorba de a alege, siluetele clasice sunt clar cele mai avantajate, iar decizia finala consta in selectia culorilor si modelului. Pentru acest an scolar va recomandam pantofii sport Nike Air Max SC, cu detalii in verde inchis pe partea superioara, tocmai pentru confortul talpii din spuma si unitatea specifica Max Air care inlatura presiunea din picior.

Acest model beneficiaza de -20% reducere pana pe 15 septembrie. Vizualizati oferta noastra completa accesand acest link.

Adidas Racer TR21 - pentru adolescenti

Alti pantofi sport ce beneficiaza de -20% reducere sunt adidas Racer TR21 in tonuri pastel. Rozul pastel predominant in partea superioara este completat de tonurile de alb si reprezinta motivul principal pentru care este super indragit de adolescente. Talpa Cloud Foam este creata din spuma usoara si moale ce asigura confortul la fiecare pas. Sunt irezistibili!

Nike Air Jordan Jumpan - pentru baieti

Destinat unui stil mai sportiv – Hanoracul Nike Air Jordan Jumpman reprezinta alegerea perfecta pentru inceputul anului scolar. Special creat pentru copii si adolescenti cu varsta intre 8-15 ani, ofera confort in orele petrecute la scoala; cu ajutorul benzilor elastice de la maneci si din talie, hanoracul Nike se muleaza perfect pe orice silueta. Nike Air Jordan Jumpman este potrivit si pentru anotimpurile reci, fiind creat din bumbac moale, cu gluga si buzunare laterale.

Adidas SpiderMan - rucsac pentru copii 

Inspirat din filmele Marvel, adidas SpiderMan este un rucsac pentru copii, indeajuns de incapator pentru toate lucrurile esentiale, dar totusi adaptat pentru varsta si dimensiunea micutilor iubitori de eroi.

Buzunarul din fata dotat cu fermoar este creat pentru stocarea lucrurilor mici, in timp ce bretelele ajustabile sunt protejate de buretei pentru a le oferi scolarilor tot confortul necesar. Pentru ca acest concept de a proteja natura sa le fie inradacinat inca de la o varsta frageda, am selectat rucsacul adidas creat din materiale Primegreen reciclate ce ii incurajeaza pe cei mici sa respecte mediul inconjurator.

Nike Air Max Bolt - pentru copii

Creati atat pentru scolari cat si prescolari, Nike Air Max Bolt sunt pantofii sport pe care nu trebuie sa il ratezi din oferta noastra Back to School. Atractivi prin culorile contrastante si materialele usoare, Nike Air Bolt reprezinta alegerea perfecta pentru cei mici, ajutand la o dezvoltare fizica adecvata.

Champion BackPack

Chiar daca Champion BackPack este rucsacul ideal pentru antrenament, cei mici vor dori cu siguranta sa il ia si la scoala. Este confortabil si usor de carat, de ajustat si dispune de buzunare extra pentru a facilita o mai buna organizare a lucrurilor. Comandati-l acum online si beneficiati de o reducere de peste 60%.  Vezi oferta completa aici.

Grabeste-te si profita de reducerea Back to School la articolele de copii selectate, inainte de a suna primul clopotel!

 

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

03.
Jun.
Noutati
Stiati ca 350 de milione de tone de plastic sunt produse in fiecare an
03.
Jun.
Noutati
Move to Zero, calatoria celor de la Nike catre zero emisii de carbon si zero deseuri, are un singur tel: Sa ajute la protejarea viitorului sportului.
16.
Dec.
Noutati
Începe concursul "Scrisoare către Moș Crăciun" !
16.
Dec.
Noutati
Iti place sa stai afara, iar timpul petrecut in aer liber este o parte importanta din rutina ta?
20.
Jul.
Noutati
Tendințele se schimbă, dar sneakerșii Air Max rămân preferații noștri, indiferent de sezon. Iată modelele pe care le dorim acum!
12.
Apr.
Noutati
Lasa-te inspirat de o serie de outfituri street style in tendinte. Primavara aceasta acorda atentie brandurilor Champion si Ellesse si vei ramane placut impresi...
31.
Mar.
Noutati
Daca esti in cautarea unor noi articole de imbracaminte si incaltaminte sport de calitate si confortabile, piesele Nike vor fi cea mai buna alegere, atat pentru...