pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Top 4 modele adidas Terrex
Noutati
16.12.2021.
Noutati

Top 4 modele adidas Terrex

16.12.2021.

Iti place sa stai afara, iar timpul petrecut in aer liber este o parte importanta din rutina ta? Atunci cu siguranta faci parte dintre cei care prefera o zi linisita la munte ca evadare din activitatile cotidiene. Chiar daca doar iubesti peisajele montane sau esti un alergator pasionat care cucereste noi trasee zi de zi, pantofii sport Terrex sunt un must-have in garderoba ta.

1. Adidas Terrex Trailmaker Gore-Tex – usori si siguri pentru toate activitatile din aer liber

Pentru cei care sunt in cautare de siguranta, dar si o senzatie usoara, adidas Terrex Trailmaker Gore-Tex sunt alegerea potrivita. Confectionati pentru a oferi sustinere piciorului in orice conditii, acest model combina receptivitatea pantofilor sport cu siguranta oferita de catre pantofii destinati drumetiilor. Pe langa spuma de tip EVA folosita in constructia talpii intermediare, unul dintre cele mai mari beneficii al acestui model este membrana de tip Gore-Tex din partea superioara, care previne accesul apei in interiorul pantofilor in timp ce faciliteaza respirabilitatea piciorului.

2. adidas Terrex Swift R3 Mid Gore-Tex – extra protectie in orice conditii

Acest model este dedicat aventurierilor si celor care iubesc sa experimenteze peisaje nemaivazute si sa cucereasca noi culmi zi de zi. Pentru asemenea aventuri este foarte important modelul de pantofi sport ales, pentru ca vremea schimbatoare si conditiile montane te pot surprinde uneori in moduri mai putin placute. Pentru terenurile noroioase sau stancoase, talpa exterioara de tip Continental iti va oferi siguranta si durabilitate optime pentru teren uscat si ud. Un extra beneficiu al acestui model este protectia impotriva infiltrarii apei si confortul pe tot parcursul purtarii.

Pantofii sport adidas Terrex Swift R3 Mid Gore-Tex sunt disponibili in magazinele Sport Vision si online.

3. adidas Terrex Speed Flow Trail Running – pentru confort si siguranta pe orice traseu

Daca esti fan al alergarii in aer liber, atunci acesti pantofi sport sunt alegerea potrivita pentru tine. Acest model a fost confectionat pentru a facilita stabilitatea si siguranta, fara a oferi senzatia de disconfort sau greutate pe parcursul purtarii. Materialul usor din partea superioara ofera respirabilitate pe tot parcursul purtarii.

Modelul adidas Terrex Speed Flow in nuante de alb cu detalii galben-aurii poate fi gasit in selectia noastra Terrex si sunt disponibili atat pentru barbati, cat si pentru femei.

4. adidas Terrex Voyager 21 – model potrivit temperaturilor ridicate

Chiar daca modelele Terrex sunt cunoscute pentru performanta de inalta calitate oferita in timpul conditiilor meteo nefavorabile, adidas a adaugat un model in aceasta colectie care este destinat temperaturilor ridicate. Adidas Terrex Voyager 21 sunt versatili pentru orice activitate exterioara si combina design-ul ultra-usor cu o talpa robusta, confectionata sa iti sustina piciorul pe orice tip de teren, in orice conditii. Sunt usor de depozitat si nu ocupa mult spatiu in bagajul tau, iar sistemul de inchidere elastic, cu sireturi, este un bonus ce usureaza incaltarea.

Ii poti gasi in magazinele fizice SportVision, cat si online, intr-o varietate de culori si marimi, potrivite atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Speram ca te-am ajutat sa iti alegi pantofii sport potriviti pentru activitatile exterioare, atat in oras, cat si pentru munte. Oferta complete pentru modelel Terrex este disponibila acum in magazinele fizice Sport Vision, cat si online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

03.
Jun.
Noutati
Stiati ca 350 de milione de tone de plastic sunt produse in fiecare an
03.
Jun.
Noutati
Move to Zero, calatoria celor de la Nike catre zero emisii de carbon si zero deseuri, are un singur tel: Sa ajute la protejarea viitorului sportului.
16.
Dec.
Noutati
Începe concursul "Scrisoare către Moș Crăciun" !
03.
Sep.
Noutati
Sunteti pregatiti pentru inceperea noului an scolar? Am selectat top 7 articole pe care scolarul vostru le va iubi.
20.
Jul.
Noutati
Tendințele se schimbă, dar sneakerșii Air Max rămân preferații noștri, indiferent de sezon. Iată modelele pe care le dorim acum!
12.
Apr.
Noutati
Lasa-te inspirat de o serie de outfituri street style in tendinte. Primavara aceasta acorda atentie brandurilor Champion si Ellesse si vei ramane placut impresi...
31.
Mar.
Noutati
Daca esti in cautarea unor noi articole de imbracaminte si incaltaminte sport de calitate si confortabile, piesele Nike vor fi cea mai buna alegere, atat pentru...