pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

TOP 6 TINUTE CHAMPION & ELLESSE CARE TE VOR INSPIRA
Noutati
12.04.2021.
Noutati

TOP 6 TINUTE CHAMPION & ELLESSE CARE TE VOR INSPIRA

12.04.2021.

Lasa-te inspirat de o serie de outfituri street style in tendinte. Primavara aceasta acorda atentie brandurilor Champion si Ellesse si vei ramane placut impresionat de designul lor. Iata sase propuneri de tinute pe care le vei adora, pur si simplu.

Este uimitor cat de repede ne-am obisnuit cu hainele casual confectionate din materiale moi si confortabile. Contextul actual ne-a pus pic de „pauza” si trebuie sa recunoastem ca suntem din ce in ce mai nevoiti sa purtam imbracaminte adaptata noului stil de viata. De aceea, se impun in continuare colectiile de haine confortabile, perfecte pentru outfit-urile noastre de zi cu zi.

In continuare iti prezentam o selectie a celor mai frumoase tinute, sase la numar, ce apartin brandurilor Champion si Ellesse. Acestea te vor inspira cu siguranta!

Combinatii urbane si casual de purtat in fiecare zi

Colectia pentru barbati, cat si cea pentru femei aduce in atentie o serie de modele atractive ce apartin in aceasta primavara brandurilor Champion si Ellesse. Colectia Champion pentru barbati atrage atentia prin mix-ul de culori deschise, iar colectia Ellesse pentru femei se evidentiaza prin cromatica neutra. Borseta alba cu bretea de prindere de culoare albastra este un must-have al sezonului gratie careia vei fi cu siguranta remarcata.

O serie de optiuni neobisnuite, dar cu siguranta practice!



Se poarta tinutele oversized chic de la Champion

Iubim rochiile, mai ales modelele lejere, oversized, pentru ca stim ca vor ascunde imperfectiunile corpului nostru. Rochiile largi se incadreaza fenomenal de bine in tendintele acestei primaveri, oferindu-ti tot confortul de care ai nevoie.

E lesne de inteles ca ne-am indragostit deja de rochia de la Champion disponibila intr-o cromatica color-block cu fermoar frontal. Aceasta este de-a dreptul confortabila, are un material moale si se potriveste de minune perechii tale preferate de sneakers. Asadar, iata o piesa perfecta pentru zilele de primavara.

Outfit Champion pentru barbati cu un strop de culoare

Galbenul este, fara doar si poate, culoarea vedeta a acestei primaveri, iar brandul Champion ofera barbatilor o sugestie de outfit compus dintr-un tricou in aceasta nuanta. Aceasta piesa vestimentara este ideala tinutelor de zi cu zi, mai ales atunci cand o asortezi unui trening in nuante contrastante, perfect modei street style.



Colectia Ellesse color-block pentru el si ea

Iubesti acel moment al primaverii cand temperaturile cresc si vremea frumoasa te imbie sa te imbraci mai lejer? Atunci profiti din plin de ocazie si te imbraci cu un tricou si o pereche de pantalonii scurti, dar spre seara esti pregatit cu un hanorac? Si in acest sezon, se poarta aceste combinatii, atat in cazul barbatilor, cat si femeilor. Sugestia noastra pentru editiile street style? Mix-urile Ellesse pentru ea si el, ce se remarca printr-un design inedit si culori indraznete.

Daca tinutele noastre te-au inspirat indeajuns de mult, nu ezita sa arunci un ochi la ofertele complete Champion si Ellesse. Modelele sunt deja disponibile in magazinele noastre, dar si pe online, asa ca bucura-te de cumparaturi si de satisfactia primirii produselor livrate.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

03.
Jun.
Noutati
Stiati ca 350 de milione de tone de plastic sunt produse in fiecare an
03.
Jun.
Noutati
Move to Zero, calatoria celor de la Nike catre zero emisii de carbon si zero deseuri, are un singur tel: Sa ajute la protejarea viitorului sportului.
16.
Dec.
Noutati
Începe concursul "Scrisoare către Moș Crăciun" !
16.
Dec.
Noutati
Iti place sa stai afara, iar timpul petrecut in aer liber este o parte importanta din rutina ta?
03.
Sep.
Noutati
Sunteti pregatiti pentru inceperea noului an scolar? Am selectat top 7 articole pe care scolarul vostru le va iubi.
20.
Jul.
Noutati
Tendințele se schimbă, dar sneakerșii Air Max rămân preferații noștri, indiferent de sezon. Iată modelele pe care le dorim acum!
31.
Mar.
Noutati
Daca esti in cautarea unor noi articole de imbracaminte si incaltaminte sport de calitate si confortabile, piesele Nike vor fi cea mai buna alegere, atat pentru...