pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

COSTUME DE BAIE PE CARE ORICE FEMEIE AR TREBUI SA LE AIBA
Lifestyle
05.07.2021.
Lifestyle

COSTUME DE BAIE PE CARE ORICE FEMEIE AR TREBUI SA LE AIBA

05.07.2021.

Costumele de baie întregi, dintr-o singură piesă, au fost și inca sunt un element clasic, un simbol al eleganței și feminității atemporale. Au rezistat tuturor trendurilor și oricăror schimbări in modă și au variat doar ca modele și croieli. Modelele ramase au fost în cele din urmă înlocuite de unele cu croieli sportive, dar efectul realizat a rămas același.

Chiar dacă astăzi femeile încearcă să arate ceva mai multă piele, alegand mai degraba bikini decât modele dintr-o singură piesă, se aplică totusi o regulă nescrisă - fiecare femeie ar trebui să aibă cel puțin un costum de baie intreg în garderoba, pentru piscină sau plajă.

Aceste 6 modele recomandate de noi se pot încadra perfect în colecția voastra de sezon!

Costum de baie Speedo dintr-o singură piesă, în culoarea violet vibrant

Știi acel moment in care vezi o piesă vestimentara si nu poți să te îndepărtezi de ea, vrei pur si simplu sa fie a ta? Exact asta s-a întâmplat când am văzut costumul de baie Speedo Boom Splice Muscleback violet vibrant. Este perfect în toate sensurile cuvântului - evidențiază frumos liniile corpului, nu te deranjează atunci când te miști, iar materialul te face să te simți confortabil indiferent dacă ești în apă sau joci volei pe plajă cu prietenii.

Costum Adidas Pro Suit AOP

Costumele de baie sport clasice sunt pur și simplu de neînlocuit. Sunt perfecte pentru femeile care își petrec vara activ în apă si se mențin în formă înotand zilnic. Pentru ele propunem acest model de adidas albastru - costum de baie nu numai practic, dar este si atractiv, confortabil și foarte ușor de întreținut. Există oare o variantă mai bună pentru sezonul de vară?

Costum de baie Speedo Boom Allover MSBK în tonuri negru/portocaliu

Chiar dacă nuanțele mai deschise și culorile vibrante ademenesc la prima vedere, nu putem renunța la costumele de baie în culori ceva mai închise, dar la fel de eficiente și atractive. Unul dintre aceste modele este costumul de baie întreg Speedo Boom Allover MSBK în nuanțe de negru si portocaliu debordante. Prin aspect și prin materialul elastic comod, costumul raspunde celor mai stricte criterii la alegerea costumelor de baie.

Clasic atractiv - costumul de baie întreg Ellesse Ladies

Când clasicul primește o notă modernă evidențiată eficient de detalii, se naște acest costum de baie întreg Ellesse Ladies, care ne-a cucerit la prima vedere. Croiala clasică de o simplitate cuceritoare si materialul premium au făcut din acest model una dintre cele mai confortabile alegeri pentru toate activitățile de vară.

Costum de baie Nike Swim

Un alt design perfect pentru o vara activă se ascunde în costumul de baie one-piece Nike Swim, care este chiar liderul în oferta noastra de costume de baie de doi ani încoace, ceea ce il face de neratat în colecția ta. Este inclus în campania de reduceri în acest moment la magazinul nostru online, si poate acum e șansa ta de a-ți innoi garderoba de vară.

Costum de baie one-piece Ellesse roșu vibrant

Alura și confortul acestui costum de baie Ellesse au atras atenția tuturor femeilor care se bucură de toate activitățile acvatice timp de două anotimpuri la rând. Cu un croi clasic în față, acest model văzut din spate oferă o notă complet diferită aspectului general. Banda care conectează partea superioară de cea inferioară accentuează perfect partea din spate, avand efectul de a părea mai înaltă. Nu există nicio îndoială că veți arăta elegant și feminin la superlativ pe plajă.

Sfat suplimentar: Cum să vă păstrați și să vă întrețineți cel mai bine costumele de baie

Costumele de baie pe care le puteți găsi în oferta noastră sunt fabricate din materiale premium care se usucă rapid și ușor. Sunt confortabile, elastice si se pot adapta la corpul tău foarte repede și fără efort.

Combinația de materiale, care conține și elastină, face posibilă spălarea și întreținerea costumelor de baie foarte ușor, fără teamă că se vor deteriora sau se vor estompa culorile în vreun fel.

Unele dintre cele mai frecvente întrebări atunci când vine vorba de întreținerea unui costum de baie sunt: ​​când ar trebui să fie spălat, ce este nevoie pentru a-l spăla corect și cum să-l usuc la final? Iată răspunsurile noastre.

Când pot spala un costum de baie?

Costumele de baie trebuie spălate înainte de a le purta prima dată! Credem că nu este necesar să subliniem acest lucru, dar încă un memento nu strica. Chiar dacă toate costumele de baie pe care le oferim au folie de protecție în zona intimă, vă recomandăm totuși să le spălați înainte de a le purta pentru prima dată.

Photo 7

Este recomandat să vă spălați costumul de baie după fiecare dată când vă aflați în mare sau în piscină, chiar și după ce ați petrecut timp în saună sau în centrul de wellness. Motivele igienice sunt prima noastră preocupare, dar și umezeala, clorul și sarea de mare pot deteriora materialul.

După ce a fost depozitat în lunile de off-season, vă recomandăm să îl spălați din nou înainte de a-l purta cu prima ocazie.

Cum se spală costumul de baie?

Înainte de a spăla un costum de baie pentru prima dată, sfatul nostru este de a citi eticheta care specifică faptul că acest tip de material nu trebuie spălat în mașina de spălat, ci doar "manual". Materialele de costum de baie nu pot suportă temperaturi ridicate, spălare lungă, mai multe clătiri și stoarceri repetate, lucruri care afectează păstrarea calității și duc la subțierea materialului. Apa călduță, cu doar o mică mână de detergent sau săpun pentru copii este o metodă suficientă pentru a spăla costumul de baie în mod corespunzător. Iar când vine vorba de menținerea culorii, sfatul nostru este să il spălăm întors pe dos si clătit cu apă călduță.

Cum se usucă un costum de baie?

După spălare, costumul de baie nu se răsucește pentru a-l stoarce. Este suficient să stoarceți excesul de apă cu o presare delicată și să-l uscați. Dar atenție: nu la soare! Un costum de baie ar trebui să fie uscat la umbră sau în interior, deoarece lumina soarelui poate face culorile să se estompeze, și cu siguranță nu vrei să se-ntâmple asta. Și un alt sfat - la fel cum l-ați spălat, îl veți și usca în același fel – întors pe dos. Așezați-l orizontal și nu utilizați cârlige de rufe.

Poți să vezi toate costumele de baie despre care am discutat în acest articol în această pagină sau le poți găsi în magazinele noastre.

Îți urăm să ai parte de o vară ne uitat - bucură-te de înot, de voleiul pe plajă și de toate activitățile care-ți împlinesc ziua.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

20.
Jan.
Lifestyle
Lista de rezolutii pentru Noul An este gata, dar inca nu te poti organiza? Nu astepta momentul perfect, incepe acum!
12.
Oct.
Lifestyle
Te simti obosit, letargic si simti ca nu ai energie pentru activitatile zilnice?
16.
Sep.
Lifestyle
In acest articol iti vom dezvalui pasii spre dobandirea rezultatelor dorite respectand un plan bine structurat de antrenamente, fara exercitii cardio zilnice.
21.
Jul.
Lifestyle
Temperaturile tropicale nu limitează practicarea sporturilor. Profită de zilele răcoroase și rezervă-ți măcar o oră pe zi pentru o activitate fizic...
16.
Mar.
Lifestyle
Cea mai noua oferta de brand-uri renumite aduce in atentie tendinte care vor marca perioada urmatoare. Iti prezentam noua noastra colectie.
02.
Mar.
Lifestyle
Ziua internationala a femeii se apropie, iar cu aceasta ocazie va sugeram cadouri originale de 8 martie pe care le gasiti in oferta noastra.
14.
Jan.
Lifestyle
In aceste zile reci de ianuarie, alege incaltaminte si imbracaminte in culori vii si improspateaza-ti outfiturile sportive si pe cele de zi cu zi.
17.
Dec.
Lifestyle
Daca te intrebai ce fel de jachete sunt la moda in aceasta iarna, afla ca nu exista reguli. Ne plac jachetele in toate culorile si modelele si am selectat doar ...