pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

JANUARY FAVORITES: Incaltamintea si hainele viu colorate sunt noul trend
Lifestyle
14.01.2021.
Lifestyle

JANUARY FAVORITES: Incaltamintea si hainele viu colorate sunt noul trend

14.01.2021.

Desi cu totii spun ca este cea mai lunga luna a anului, noi iubim luna ianuarie. O iubim datorita zapezii si a faptului ca ne putem bucura de munte, dar si pentru ca ne putem completa lista cu planuri pentru Noul An si sa incepem incet sa le indeplinim.

In aceasta luna, te invitam sa alegi haine si incaltaminte viu colorate atat pentru tinutele tale sportive, cat si pentru cele de zi cu zi. Nu doar ca te vei simti mult mai bine in timpul activitatilor tale, ele iti vor si completa outfiturile in mod corespunzator. Mai jos va prezentam lista noastra de selectii pentru ianuarie.

adidas Terrex Folgian Hiker GORE-TEX – pantofi sport pentru aventuriere adevarate

Daca esti mereu in cautarea aventurii si iti plac plimbarile lungi prin natura, pantofii sport adidas Terrex Folgian Hiker GORE-TEX sunt perfecti pentru colectia ta. Cu siguranta acestia va fi una dintre cele mai bune alegeri pentru iarna.

Nu rata sansa de a-ti comanda acesti pantofi sport. Sunt comfortabili, durabili si usori, iar materialul GORE-TEX te va proteja chiar si pe vreme rea.

Hanoracul Nike Swoosh – culorile aprinse nu se demodeaza niciodata

Hanoracul Nike Swoosh este alegerea perfecta pentru o tinuta atat casual, dar si comfortabila. Nuanta puternica de rosu te va ajuta sa iesi in evidenta, gluga te va proteja in zilele friguroase, iar buzunarele din fata reprezinta punctul de interes, un detaliu atractiv care recomanda acest hanorac drept una dintre cele mai moderne alegeri pentru luna ianuarie.

Jordan Down Parka – alegerea perfecta pentru un look urban

Colectia Jordan a impresionat intotdeauna prin produse de calitate, atractive si comfortabile. Alegerea noastra pentru luna ianuarie este Jordan Down Parka, o jacheta pe care o vor indragi toti iubitorii stilului urban. Are tot ceea ce ii trebuie pentru a deveni produsul tau favorit – culori puternice, material usor si rezistent si captuseala comfortabila din puf care iti va tine de cald.

adidas Harden Stepback – ghete de baschet pentru baietii cu vise marete

Orice baiat care joaca baschet viseaza sa ajunga ca jucatorii din NBA. Daca idolul copilului tau este James Harden, atunci ghetele adidas Harden Stepback sunt alegerea perfecta pentru el. Acesta este un model de top, incredibil de comfortabil si usor. Datorita designului modern, ghetele arata grozav, iar constructia lor ii ajuta pe cei mici sa atinga performanta. Asadar, de ce sa nu se bucure si copilul tau de magia lui Harden?

Pantofii sport Nike Air Max Bolt pentru fete – modelul pe care trebuie sa il iubesti

Daca esti in cautarea unor pantofi sport de fete pentru orice ocazie, cu siguranta iti va placea alegerea noastra pentru luna ianuarie – Nike Air Max Bolt. Sunt comfortabili, usori si stabili, iar calitatea lor si designul modern vor impresiona orice ochi critic. Fara indoiala, toate fetele ii vor adora.

Nike Air Zoom Pegasus 37 – pentru inceputul unui nou sezon de alergare

Ianuarie este luna in care multi atleti isi incep noul sezon de alergare. De aceea, trebuie sa te echipezi cu incaltamintea corespunzatoare. Iti recomandam pantofii sport pentru femei Nike Air Zoom Pegasus 37, care sunt perfecti pentru a atinge noi recorduri.

Toate produsele noastre preferate pentru luna ianuarie sunt disponibile atat in magazinele noastre fizice, cat si online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

20.
Jan.
Lifestyle
Lista de rezolutii pentru Noul An este gata, dar inca nu te poti organiza? Nu astepta momentul perfect, incepe acum!
12.
Oct.
Lifestyle
Te simti obosit, letargic si simti ca nu ai energie pentru activitatile zilnice?
16.
Sep.
Lifestyle
In acest articol iti vom dezvalui pasii spre dobandirea rezultatelor dorite respectand un plan bine structurat de antrenamente, fara exercitii cardio zilnice.
21.
Jul.
Lifestyle
Temperaturile tropicale nu limitează practicarea sporturilor. Profită de zilele răcoroase și rezervă-ți măcar o oră pe zi pentru o activitate fizic...
05.
Jul.
Lifestyle
Alege unul dintre aceste costume de baie întreg și arată feminin, elegant și grațios pe plajă sau lângă piscină în această vară.
16.
Mar.
Lifestyle
Cea mai noua oferta de brand-uri renumite aduce in atentie tendinte care vor marca perioada urmatoare. Iti prezentam noua noastra colectie.
02.
Mar.
Lifestyle
Ziua internationala a femeii se apropie, iar cu aceasta ocazie va sugeram cadouri originale de 8 martie pe care le gasiti in oferta noastra.
17.
Dec.
Lifestyle
Daca te intrebai ce fel de jachete sunt la moda in aceasta iarna, afla ca nu exista reguli. Ne plac jachetele in toate culorile si modelele si am selectat doar ...