pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

CE PLANURI AI PENTRU NOUL AN?
Antrenament
31.12.2020.
Antrenament

CE PLANURI AI PENTRU NOUL AN?

31.12.2020.

Anul care tocmai se incheie ne-a invatat multe. Am realizat cat de important este sa avem grija de noi si de ceilalti si cat de mult conteaza timpul petrecut cu cei dragi. De asemenea, am descoperit ca facand sport in mod regulat si ducand o viata sanatoasa avem grija atat de sanatatea noastra fizica, dar si de cea mentala.  La finalul acestui an dificil, te invitam sa faci o lista cu planurile tale pentru Noul An, cu ajutorul careia iti vei putea indeplini toate dorintele legate de sport sau de viata.

Daca planul tau pentru Noul An este sa alergi 5 kilometri…

Ar trebui sa incepi pregatirile inca din ianuarie, mai intai mergand intr-un ritm mai alert, iar apoi alergand distante mai scurte. Multumita unui numar mare de aplicatii destinate alergatorilor incepatori, nu iti va fi atat de dificil sa revii in forma. Este important sa ai echipamentul potrivit pentru alergare, care te va ajuta sa atingi rezultatele dorite in Noul An.

Pentru cei al caror plan pentru Noul An este sa alerge la un semi-maraton sau un maraton, avem un mesaj – nu renunta, totul este posibil! Antreneaza-te in mod regulat, creste ritmul de alergare in fiecare saptamana si bucura-te de fiecare moment petrecut in cursa, acest sentiment este unic! Vei intampina dificultati pe parcurs, dar totul va fi dat uitarii odata ce treci linia de finish.

Daca planul tau pentru Noul An este sa bei mai multa apa...

Poti incepe prin a-ti seta alarme care sa iti aminteasca atunci cand e timpul sa te hidratezi. Un alt mod util de a te mentine hidratat este sa ai mereu o sticla de apa cu tine care te va motiva sa bei apa mai des.

Este indicat sa bei 8 pahare de apa pe zi. In afara faptului ca vei avea mai multa energie, consumul de apa te ajuta si sa scapi de kilogramele in plus.

Daca planul tau pentru Noul An este sa mergi mai mult pe jos…

Incepe chiar de pe 1 ianuarie. Mersul pe jos este un exercitiu grozav, iar unii ar spune ca este chiar mai eficient decat alergatul. Fie ca iti scoti cainele la plimbare, te plimbi singur sau cu prietenii, in natura sau prin oras, mareste distanta parcursa de la zi la zi si cu siguranta te vei simti mult mai bine.

Daca planul tau pentru Noul An este sa incerci un nou tip de antrenament…

Iti recomandam sa alegi un workout care este complet opusul celui pe care il practici in mod normal. Daca iti plac exercitiile de tip HIIT, incearca yoga si invers. Poti gasi o multitudine de antrenamente online, asa ca exploreaza YouTube-ul sau poti incerca aplicatii de fitness in cautarea exercitiului perfect. Bucura-te de noua experienta si de forta pe care cu siguranta o vei dobandi.

Daca planul tau pentru Noul An este sa dormi mai mult…

Sunt multe moduri prin care poti reusi acest lucru. Pentru inceput, mergi la culcare mai devreme. In loc sa stai pe internet si pe retelele de socializare, te poti bucura de o carte buna sau, de ce nu, de propriile ganduri. Cu timpul, te poti obisnui sa faci exercitii de stretching inainte de culcare, care te vor ajuta sa iti reglezi programul de somn.

Daca planul tau pentru Noul An este sa faci sport mai des si mai regulat…

Iti sugeram sa faci antrenamentele dimineata. Desi workout-urile de seara sunt mai usor de facut, cele de dimineata sunt mult mai eficiente. Ele iti accelereaza metabolismul, te ajuta sa fii mai productiv si iti permit ca, in timpul zilei, sa te bucuri de acele bunatati mai mult sau mai putin “interzise”.

Nu uita un lucru – fii atent la semnalele trimise de corpul tau, pentru ca iti va spune mereu cum se simte. Astfel, rezultatele vor aparea mai repede decat te astepti.

Iti uram un 2021 sanatos si plin de sport!

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
19.
Mar.
Antrenament
Odata cu venirea primaverii, te gandesti sa incepi un program de exercitii fizice? Daca raspunsul tau e unul afirmativ, ne bucuram! Iata cateva sfaturi utile ca...
12.
Mar.
Antrenament
Cauti stabilitate, mult confort si o buna mobilitate in timpul fiecarui antrenament de intensitate mare (HIIT)? Iti recomandam pantofii sport Nike Air Zoom Supe...
02.
Mar.
Antrenament
 Creste tonusul muscular al trunchiului – bratele, umerii si spatele – cu aceste exercitii
20.
Jan.
Antrenament
Daca abdomenul este o zona problematica pentru tine atunci cand incerci sa slabesti, arunca o privire la aceste sfaturi.
05.
Jan.
Antrenament
Acum ca sarbatorile de iarna s-au terminat, este timpul sa arzi toate caloriile pe care le-ai “acumulat” in aceasta perioada! Iti prezentam un antre...
18.
Dec.
Antrenament
Planking-ul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tot corpul. Vezi aceste exercitii de dynamic plank pe care le poti face si acasa.
11.
Dec.
Antrenament
Gata cu lenea – e timpul sa iti reincepi antrenamentele! Ca sa te motivam, iti prezentam cele mai populare workout-uri de pe YouTube ale fitness influence...
10.
Dec.
Antrenament
Incepe ziua corespunzator cu aceste 5 exercitii de stretching pe care ar trebui sa le faci in fiecare zi, dupa cum ne sfatuiesc instructorii de yoga.