pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

5 aplicatii de fitness care te ajuta sa te antrenezi acasa
Antrenament
24.04.2020.
Antrenament

5 aplicatii de fitness care te ajuta sa te antrenezi acasa

24.04.2020.

Profita de aceste zile pe care le petreci in siguranta casei tale, creeaza-ti un plan personal de miscare si dezvolta obiceiuri sanatoase.

Pe aplicatiile Google Play Store sau App Store, in sectiunea Fitness & Health, gasesti o varietate de aplicatii de fitness potrivite fiecarui nivel de dificultate – atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti.

Iata 5 aplicatii de fitness pe care le poti descarca chiar astazi pentru a incepe antrenamanetele acasa.

Nike + Training Club

Nike Training Club (NTC) a creat un program de antrenament potrivit fiecaruia dintre noi, care se ajusteaza pe masura ce progresezi.

Alege o serie de antrenamente si urmareste instructiunile unui antrenor Nike si sfaturile atletilor faimosi, printre care si Isaiah Thomas, Julie Ertz, Sydney Leroux Dwyer sau Cristiano Ronaldo.

Transforma-ti corpul progresiv cu ajutorul a peste 180 de exercitii pentru forta si anduranta, mobilitate sau yoga. De asemenea, ai optiunea sa participi si la diverse competitii, aplicatia Nike + Training Club conectand userii inscrisi pentru a-i incuraja si motiva.

7 FIT - 7 Minute Workout

Daca esti genul care foloseste lipsa de timp ca scuza pentru a evita sportul, iti recomandam aplicatia "7 minutes workout" pentru antrenamente de scurta durata, care pot fi facute in orice moment al zilei. Dupa cum ti-ai dat seama din titlu – fiecare antrenament dureaza 7 minute.

Acest program incepe cu o serie de exercitii care se concentreaza pe o anumita parte a corpului, ca mai apoi sa continue cu cele care antreneaza tot corpul.

Aplicatia 7-minute workout are grija sa iti propuna un plan de antrenamente, iar tot ce trebuie sa faci este sa ii acorzi cele 7 minute zilnic.

Sworkit

Aplicatia Sworkit (numele complet este Simply Work It) este extrem de usor de folosit si de urmarit. Poti alege antrenamente cardio, de forta, stretching si multe altele.

Este ideala pentru incepatori pentru ca indica performanta fiecarui exercitiu. Unul dintre beneficiile acestei aplicatii este abilitatea de a-ti personaliza antrenamentele, alegand exercitiile preferate.

In 2015, American College of Sports Medicine a desemnat aplicatia Sworkit ca fiind cea mai de succes din categoria ei.

Freeletics

Antrenamentele Freeletics contin exercitii de intensitate mare (HIIT). Un antrenor Freeletics iti arata cu ce sa inlocuiesti echipamentele de la sala astfel incat sa faci antrenamentele doar cu ajutorul greutatii corpului.

De asemenea in aplicatie mai gasesti – antrenamente cardio, de forta, antrenor personal, dar si programe de nutritie. Indiferent de nivelul tau, antrenamentele din aplicatia Freeletics sunt create astfel incat oricine le poate urma, fara dificultate.

HIIT & Cardio Workout by Fitify

Daca doresti antrenamente rapide si eficiente cu rezultate vizibile intr-un timp scurt, HIIT este cea mai buna alegere. Incearca antrenamentele din aplicatie care implica toate grupele de muschi.

Exercitiile din aplicatia HIIT & Cardio Workout by Fitify te ajuta sa arzi calorii si grasimi fara sa ai nevoie de accesorii. Peste 90 de exercitii care folosesc greutatea corpului sunt integrate in 4 programe unice.

Tot ce trebuie sa faci este sa dedici 20 de minute unui workout rapid care iti va aduce rezultate in cel mai scurt timp.

Indiferent de aplicatia pe care o alegi, motivatia este cheia succesului. Lipsa de timp sau accesoriilor si echipamentelor pe care le foloseai in mod normal la sala nu sunt motive pentru a nu face sport acasa.

Incepe astazi! Instaleaza una dintre aplicatiile de mai sus si antreneaza-te, in timp ce esti in siguranta, acasa

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
19.
Mar.
Antrenament
Odata cu venirea primaverii, te gandesti sa incepi un program de exercitii fizice? Daca raspunsul tau e unul afirmativ, ne bucuram! Iata cateva sfaturi utile ca...
12.
Mar.
Antrenament
Cauti stabilitate, mult confort si o buna mobilitate in timpul fiecarui antrenament de intensitate mare (HIIT)? Iti recomandam pantofii sport Nike Air Zoom Supe...
02.
Mar.
Antrenament
 Creste tonusul muscular al trunchiului – bratele, umerii si spatele – cu aceste exercitii
20.
Jan.
Antrenament
Daca abdomenul este o zona problematica pentru tine atunci cand incerci sa slabesti, arunca o privire la aceste sfaturi.
05.
Jan.
Antrenament
Acum ca sarbatorile de iarna s-au terminat, este timpul sa arzi toate caloriile pe care le-ai “acumulat” in aceasta perioada! Iti prezentam un antre...
31.
Dec.
Antrenament
Ti-ai facut vreun plan pentru 2021? La finalul acestui an dificil, te invitam sa continui sa ai grija de tine si de ceilalti si sa iti faci timp pentru sport si...
18.
Dec.
Antrenament
Planking-ul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tot corpul. Vezi aceste exercitii de dynamic plank pe care le poti face si acasa.
11.
Dec.
Antrenament
Gata cu lenea – e timpul sa iti reincepi antrenamentele! Ca sa te motivam, iti prezentam cele mai populare workout-uri de pe YouTube ale fitness influence...