pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

AM TESTAT NIKE AIR ZOOM SUPERREP 2, UN MODEL DEDICAT ANTRENAMENTELOR HIIT
Antrenament
12.03.2021.
Antrenament

AM TESTAT NIKE AIR ZOOM SUPERREP 2, UN MODEL DEDICAT ANTRENAMENTELOR HIIT

12.03.2021.

HIIT (antrenament de inalta intensitate) nu a fost niciodata mai popular. Secretul nu consta doar în intervale de scurta durata cu explozivitate completa, ci si in faptul ca acest tip de antrenament ofera rezultate uimitoare pe termen lung.

Vazand cererea tot mai mare pentru acest tip de antrenament, preferat in timpul lockdown-ului (credem ca vecinii tai sunt deja obisnuiti cu zgomotul care vine din apartamentul tau), designerii brandului Nike au creat un nou model de pantofi sport pentru antrenamentul HIIT - Air Zoom SuperRep 2. Am avut ocazia sa ii testam, asa ca iata impresiile noastre.

De ce este Nike Air Zoom SuperRep 2 ideal pentru HIIT?

A doua versiune a pantofilor sport SuperRep, care este disponibila doar pentru barbati, s-a remarcat printre fanii fitness-ului datorita a doua performante imbunatatite, care permit o potrivire si mai buna: o limba complet personalizabila in stil burrito si un antepicior mai spatios.

Limba reglabila permite aderenta perfecta a picioarelor, ceea sporeste confortul, in timp ce pantofii sport sunt atat de comozi ca nici nu ii simti. Partea din fata este spatioasa si lasa suficient spatiu pentru picior in timpul schimbarilor rapide si bruste, miscari caracteristice antrenamentului HIIT.

Pantofii sport Nike Air Zoom SuperRep 2 sunt exemplul unui model rafinat conceput pentru a urma tendintele moderne din lumea fitness-ului si sportului. Prin urmare, acestia reprezinta un sprijin important pentru sportivi in fiecare miscare specifica pe care o fac. De aceea, tehnologia originala SuperRep, care este completata cu maiestrie de perna de aer Zoom Air din fata, a fost actualizata sa faciliteaze sportivilor sariturile ample, miscarile laterale si flexibilitatea in timpul fiecarui antrenament, de pilda in cazul burpee-urilor, exercitii solicitante, dar preferate de multi sportivi.

Confortul, durabilitatea si flexibilitatea nu sunt singurele beneficii pe care le aduce acest model. Suportul complet si stabilitatea sunt la fel de importante pentru antrenamentele de mare intensitate, in special pentru exercitiile care necesita salturi rapide si bruste.

Perna de aer supradimensionata Zoom Air iti amortizeaza fiecare pas. De asemenea, permite returnarea maxima a energiei, ceea ce garanteaza o dinamica impecabila.

Noua talpa larga SuperRep, armaturile laterale si suprafata extinsa pe toata lungimea talpii asigura stabilitate completa la fiecare schimbare de directie.

Flexibilitatea, atunci cand efectuati exercitii cu sprijin pe podea, este garantata de striatiile adanci ale talpii, situate sub zona degetelor de la picioare. Gratie acestui mic detaliu, dar foarte important, acesti pantofi sport iti vor permite efectuarea neintrerupta a exercitiilor precum: plank, burpee sau mountain climbers.

Desi, la prima vedere, fanii esteticii minimaliste pot respinge designul voluminos al acestui model, mai ales ca vorbim despre pantofi sport pentru barbati, nu ne indoim ca vor fi surprinsi de estetica lor futurista si de faptul ca arata mult mai bine in realitate decat în ​​fotografii.

Poti gasi modelul Nike Air Zoom SuperRep 2 în magazinele noastre sau il poti comanda online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
19.
Mar.
Antrenament
Odata cu venirea primaverii, te gandesti sa incepi un program de exercitii fizice? Daca raspunsul tau e unul afirmativ, ne bucuram! Iata cateva sfaturi utile ca...
02.
Mar.
Antrenament
 Creste tonusul muscular al trunchiului – bratele, umerii si spatele – cu aceste exercitii
20.
Jan.
Antrenament
Daca abdomenul este o zona problematica pentru tine atunci cand incerci sa slabesti, arunca o privire la aceste sfaturi.
05.
Jan.
Antrenament
Acum ca sarbatorile de iarna s-au terminat, este timpul sa arzi toate caloriile pe care le-ai “acumulat” in aceasta perioada! Iti prezentam un antre...
31.
Dec.
Antrenament
Ti-ai facut vreun plan pentru 2021? La finalul acestui an dificil, te invitam sa continui sa ai grija de tine si de ceilalti si sa iti faci timp pentru sport si...
18.
Dec.
Antrenament
Planking-ul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tot corpul. Vezi aceste exercitii de dynamic plank pe care le poti face si acasa.
11.
Dec.
Antrenament
Gata cu lenea – e timpul sa iti reincepi antrenamentele! Ca sa te motivam, iti prezentam cele mai populare workout-uri de pe YouTube ale fitness influence...
10.
Dec.
Antrenament
Incepe ziua corespunzator cu aceste 5 exercitii de stretching pe care ar trebui sa le faci in fiecare zi, dupa cum ne sfatuiesc instructorii de yoga.