pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

FA SPORT ACASA: 30 de minute de antrenament care vor arde toate caloriile
Antrenament
05.01.2021.
Antrenament

FA SPORT ACASA: 30 de minute de antrenament care vor arde toate caloriile

05.01.2021.

Oricine spune ca nu a mancat prea mult in timpul sarbatorilor minte. Desigur, exista si exceptii, dar destul de putine. Ca sa nu te simti vinovat si sa revii la silueta de dinainte de sarbatori, iti recomandam sa incepi astazi arderea caloriilor consumate. Nu va fi usor, dar suntem siguri ca te vei simti mult mai bine odata ce iti iei imbracamintea pentru training si faci primul set de exercitii.

In spiritul acesta, astazi ti-am pregatit un adevarat deliciu de fitness – 30 de minute de antrenament HIIT pe care il poti face acasa, in timpul caruia vei arde dulciuri, salata boeuf si toate celelalte mancaruri de care te-ai bucurat in aceasta perioada.

Antrenamentul contine trei seturi de exercitii de durata diferita. Primul set reprezinta incalzirea, cel de-al doilea set include exercitii HIIT pentru tot corpul, iar cel de-al treilea se concentreaza pe partea superioara a corpului, dar acest lucru nu inseamna ca alte grupe de muschi vor fi neglijate.

Nu te vom mai tine in suspans – acesta este un antrenament HIIT de 30 de minute pentru intreg corpul. Nu te lasa pacalit de faptul ca exercitiile sunt prezentate de faimoasa fitness influencer Pamela Reif – ele sunt potrivite atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Primul set – FUNNY FULL BODY WARM UP

Cu acordurile piesei Funny pe fundal, primul set include exercitii pentru incalzirea intregului corp care te vor face sa transpiri si sa te misti bine. Genuflexiuni, plank jumps, impreuna cu cateva exercitii de stretching fac acest antrenament de 4 minute mai complicat decat pare.

Al doilea set – 15 MIN FULL BODY HIIT WORKOUT

Odata ce te-ai incalzit si te-ai distrat pe ritmurile muzicii, este timpul sa arzi calorii – multe calorii! Cel de-al doilea set dureaza doar 15 minute, desi ti se va parea o eternitate. In functie de greutatea ta, de inaltime si de forma fizica, vei arde intre 80 si 150 kcal, in medie. Nu ai nevoie de alt echipament in afara de o saltea pentru antrenament.

Nu face pauze in timpul antrenamentului – desigur, daca simti nevoia, poti lua o mica pauza. Pentru urmatoarele 15 minute vei avea parte de fandari, burpees, genuflexiuni simple si cu saritura, variatii de planking si alte exercitii de intensitate ridicata. Esti gata? Sa incepem!

Third set – 10 MIN UPPER BODY WORKOUT

Antrenamentul urmator dureaza 10 minute, timp in care focusul va fi pe partea superioara a corpului, mai exact pe muschii umerilor, pieptului si spatelui. Si acesta trebuie executat fara pauze si include diferite versiuni de flotari, planking si alte versiuni ale exercitiilor celebre care iti vor pune muschii la incercare.

Cine ar fi crezut ca 30 de minute pot fi atat de intense? Vezi ce alte antrenamente pentru acasa iti recomandam si echipeaza-te corespunzator. Poti gasi produsele potrivite atat in magazinele noastre, cat si online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
19.
Mar.
Antrenament
Odata cu venirea primaverii, te gandesti sa incepi un program de exercitii fizice? Daca raspunsul tau e unul afirmativ, ne bucuram! Iata cateva sfaturi utile ca...
12.
Mar.
Antrenament
Cauti stabilitate, mult confort si o buna mobilitate in timpul fiecarui antrenament de intensitate mare (HIIT)? Iti recomandam pantofii sport Nike Air Zoom Supe...
02.
Mar.
Antrenament
 Creste tonusul muscular al trunchiului – bratele, umerii si spatele – cu aceste exercitii
20.
Jan.
Antrenament
Daca abdomenul este o zona problematica pentru tine atunci cand incerci sa slabesti, arunca o privire la aceste sfaturi.
31.
Dec.
Antrenament
Ti-ai facut vreun plan pentru 2021? La finalul acestui an dificil, te invitam sa continui sa ai grija de tine si de ceilalti si sa iti faci timp pentru sport si...
18.
Dec.
Antrenament
Planking-ul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tot corpul. Vezi aceste exercitii de dynamic plank pe care le poti face si acasa.
11.
Dec.
Antrenament
Gata cu lenea – e timpul sa iti reincepi antrenamentele! Ca sa te motivam, iti prezentam cele mai populare workout-uri de pe YouTube ale fitness influence...
10.
Dec.
Antrenament
Incepe ziua corespunzator cu aceste 5 exercitii de stretching pe care ar trebui sa le faci in fiecare zi, dupa cum ne sfatuiesc instructorii de yoga.