pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

BACK TO TRAINING: Vezi cele mai populare workout-uri de pe YouTube ale fitness influencerilor tai preferati
Antrenament
11.12.2020.
Antrenament

BACK TO TRAINING: Vezi cele mai populare workout-uri de pe YouTube ale fitness influencerilor tai preferati

11.12.2020.

Nu esti gata sa iti reincepi antrenamentele? Ai tot echipamentul necesar si playlistul deja pregatit, dar inca nu te antrenezi? Ca sa te motivam sa iti reincepi exercitiile de fitness, am pregatit o lista cu cele mai populare workout-uri de pe YouTube pe care le poti face si acasa. Cu siguranta, acestea te vor ajuta sa revii in forma.

In lista noastra vei gasi tot ce ai nevoie pentru a reveni in forma, de la yoga pana la full body workouts si antrenamente cardio pe ritmuri de hip-hop. Mai just iti prezentam cateva videoclipuri pregatite de cei mai populari fitness influenceri din lume. Aceste videoclipuri au milioane de vizualizari, ceea ce spune multe despre eficienta lor. 3, 2, 1 – e timpul pentru sport!

Practica yoga cu Adriene – un antrenament de 20 de minute pentru incepatori

Adriene Mishler este o alegere minunata pentru incepatori, dar si pentru cei care nu s-au mai antrenat de multa vreme. Drept dovada, acest videoclip de 20 de minute are peste 30 de milioane de vizualizari si cuprinde yoga pentru toate nivelele. Cu siguranta il vei aprecia!

Hip-Hop Tabata sau cum sa arzi calorii in 30 de minute

Fie ca l-ai incercat deja pe YouTube sau esti un incepator in antrenamente de acest tip, cu siguranta nu vrei sa ratezi workout-ul hip-hop Tabata al lui Keair LaShae. Pana acum, 25 milioane de oameni au dansat uitandu-se la acest videoclip, deci cu siguranta este un mod excelent de a arde calorii.

Billie Eilish “Bad Guy” full body workout cu MadFit

Maddie Lymburner merita toata atentia noastra pentru aceasta coregrafie simpatica pentru piesa lui Billie Eilish, Bad Guy. Cu 11.7 milioane de vizualizari, acesta este unul dintre cele mai populare videoclipuri pentru care chiar vei avea nevoie de putina forta. Din fericire, te vei umple de energie de la prima nota.

Yoga de dimineata pentru tot corpul, pentru flexibilitate pe tot parcursul zilei

Stiai ca ai nevoie de doar 10 minute dimineata pentru a te simti bine toata ziua? Iti prezentam acest antrenament de yoga care ajuta la relaxarea muschilor si te face sa te simti grozav pe tot parcursul zilei.

Tone It Up pentru un corp perfect sculptat

Tine prosopul si sticla de apa aproape, deoarece workout-ul Karenei Dawn si al Katrinei Scott este, cu adevarat, “ucigasul” grasimii. Amandoua sunt instructori profesionisti si fondatoarele conceptului Tone It Up, deci nu ne surprinde faptul ca acest videoclip are 3.7 milioane de vizualizari pe YouTube si o intreaga armata de followeri dedicati.

Daca esti in cautarea unor workout-uri care se concentreaza pe anumite grupe de muschi, nu rata canalul de YouTube al Pamelei Reif.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
19.
Mar.
Antrenament
Odata cu venirea primaverii, te gandesti sa incepi un program de exercitii fizice? Daca raspunsul tau e unul afirmativ, ne bucuram! Iata cateva sfaturi utile ca...
12.
Mar.
Antrenament
Cauti stabilitate, mult confort si o buna mobilitate in timpul fiecarui antrenament de intensitate mare (HIIT)? Iti recomandam pantofii sport Nike Air Zoom Supe...
02.
Mar.
Antrenament
 Creste tonusul muscular al trunchiului – bratele, umerii si spatele – cu aceste exercitii
20.
Jan.
Antrenament
Daca abdomenul este o zona problematica pentru tine atunci cand incerci sa slabesti, arunca o privire la aceste sfaturi.
05.
Jan.
Antrenament
Acum ca sarbatorile de iarna s-au terminat, este timpul sa arzi toate caloriile pe care le-ai “acumulat” in aceasta perioada! Iti prezentam un antre...
31.
Dec.
Antrenament
Ti-ai facut vreun plan pentru 2021? La finalul acestui an dificil, te invitam sa continui sa ai grija de tine si de ceilalti si sa iti faci timp pentru sport si...
18.
Dec.
Antrenament
Planking-ul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tot corpul. Vezi aceste exercitii de dynamic plank pe care le poti face si acasa.
10.
Dec.
Antrenament
Incepe ziua corespunzator cu aceste 5 exercitii de stretching pe care ar trebui sa le faci in fiecare zi, dupa cum ne sfatuiesc instructorii de yoga.