pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

HIGH FASHIONED SPRING!
Lifestyle
06.06.2022.
Lifestyle

HIGH FASHIONED SPRING!

06.06.2022.

Vara a sosit cu ale ei culori intense, în aer poți simți din nou căldura, mânecile s-au scurtat, ochelarii de soare au ieșit din genți, iar fiecare pas a devenit mai ușor și mai incitant.

În această vară, modelele Converse sunt aici pentru a face acest pas la un nou nivel - atât la propriu, cât și la figurat.

Noii clasici ai sezonului sunt aici! Fabricate din aceleași materiale de calitate superioară cu care te-ai obisnuit, direct din laboratorul Converse, cu detalii pe care oricine le adoră și în culori ce pot fi ușor combinate cu orice outfit de vară – alb și negru.

Aceste două noi modele vin în două variante – low și high, deoarece știm că unii își doresc ca sneakerșii să fie înalți și să arate „edgy” chiar și în zilele cele mai toride.

Primul dintre acestea sunt faimoșii Chuck Taylor All Star negri. De data aceasta ei vin cu o talpă dublă care te va ridica la înălțime, cu sigla „All Star” brodata pe limbă și binecunuscuta parte frontală din cauciuc, în zona degetelor. În plus, talpa intermediară beneficiază de amortizare EVA, pentru un plus de confort.

Iar a doua platformă este cea înaltă, Chuck Taylor All Star, albi. Cu aceleași elemente clasice regăsite pe siluetele Chuck Taylor, cum ar fi clasica siglă  din zona gleznei și licența All Star de pe călcâi. Vine de asemenea cu amortizare EVA, deoarece pașii pe care-i faci cu ei trebuie să fie atât ușori, cât și confortabili.

Ce le face atât de speciale pe ambele modele?

  • Platforma confortabilă
  • Pânza de calitate superioară
  • Detaliile ce fac modelul Chuck Taylor recunoscut
  • Șireturile care asigură o potrivire perfectă
  • Tehnologia EVA

Ia-ți și tu un model, iar următoarea ta plimbare o vei face cu o nouă doză de încredere și lejeritate.

Articole asemenatoare

20.
Jan.
Lifestyle
Lista de rezolutii pentru Noul An este gata, dar inca nu te poti organiza? Nu astepta momentul perfect, incepe acum!
12.
Oct.
Lifestyle
Te simti obosit, letargic si simti ca nu ai energie pentru activitatile zilnice?
16.
Sep.
Lifestyle
In acest articol iti vom dezvalui pasii spre dobandirea rezultatelor dorite respectand un plan bine structurat de antrenamente, fara exercitii cardio zilnice.
21.
Jul.
Lifestyle
Temperaturile tropicale nu limitează practicarea sporturilor. Profită de zilele răcoroase și rezervă-ți măcar o oră pe zi pentru o activitate fizic...
05.
Jul.
Lifestyle
Alege unul dintre aceste costume de baie întreg și arată feminin, elegant și grațios pe plajă sau lângă piscină în această vară.
16.
Mar.
Lifestyle
Cea mai noua oferta de brand-uri renumite aduce in atentie tendinte care vor marca perioada urmatoare. Iti prezentam noua noastra colectie.
02.
Mar.
Lifestyle
Ziua internationala a femeii se apropie, iar cu aceasta ocazie va sugeram cadouri originale de 8 martie pe care le gasiti in oferta noastra.
14.
Jan.
Lifestyle
In aceste zile reci de ianuarie, alege incaltaminte si imbracaminte in culori vii si improspateaza-ti outfiturile sportive si pe cele de zi cu zi.
17.
Dec.
Lifestyle
Daca te intrebai ce fel de jachete sunt la moda in aceasta iarna, afla ca nu exista reguli. Ne plac jachetele in toate culorile si modelele si am selectat doar ...