pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

6 MOTIVE PENTRU CARE IUBESTI ALERGAREA
Articole
08.05.2021.
Articole

6 MOTIVE PENTRU CARE IUBESTI ALERGAREA

08.05.2021.

Multi alergatori spun ca cel mai dificil este inceputul, dar si gasirea motivatiei te poate pune in dificultate. Dar odata ce incepi sa alergi - este dificil sa te mai opresti. In plus, multe studii au concluzionat ca persoanele care alearga regulat traiesc in medie cu 3 ani mai mult si au cu 20% mai multa energie.

Daca n-ai mai alergat de mult timp sau daca abia acum te-ai hotarat sa incepi sa alergi, iti recomandam sa incluzi in rutina ta de miscare, un antrenament de adaptare necesar tuturor alergatorilor inainte de a iesi pe pista.

Fanii alergarii iubesc sentimentul pe care il au dupa finalizarea unui traseu. Mai mult decat atat, iti oferim 6 motive care te vor convinge sa te apuci de alergare.

1. Nu ai nevoie de talent ca sa alergi

Oricat de mult am crede ca nu suntem talentati si destinati fizic pentru sport – e bine sa depasim aceste prejudecati pentru ca nu ai nevoie de niciun talent pentru a alerga. Singurul lucru necesar este motivatia puternica de a obtine rezultate. In sensul acesta, e important sa ai in vedere un echipament de alergare de calitate. Inceputul va fi unul dificil, dar nu uita - trebuie doar sa nu iti pierzi motivatia.

2. Vei obtine un progres vizibil

Cand incepi, in cele din urma, sa alergi regulat, rezultatele devin vizibile si incepi sa vezi progresul in fiecare zi - indiferent de scepticismul tau de acum. Maine vei fi mai rapid decat astazi, adica intr-o forma mai buna.

3. Spune „da“ alergarilor in natura

In vartejul activitatilor de zi cu zi, din pacate, adesea ne lipseste bucuria naturii si aerul ei proaspat – indiferent ca vorbim despre o iesire in parcul din apropiere sau una la munte, aceste doua cadre ar trebui incluse mai des in contextul vietii noastre. Cand alergarea devine o rutina, alege orice locatie dintre cele doua si bucura-te de aerul proaspat, dar si de peisajul relaxant. Tine cont de faptul ca - alergarea in natura este gratuita, iar solul natural e mai potrivit pentru alergatori. Daca alegi sa alergi seara, te vei descarca de energia negativa si stresul acumulat peste zi.

4. Alegarea te face mai fericit

Adesea auzim de la alergatori ca miscarea este un remediu pentru ei. Daca te gandesti mai bine la acest aspect, chiar are sens. Inca din momentul in care ne-am incaltat pantofii de alergare preferati, ne punem castile, alegem playlist-ul preferata si incepem sa alergam - atentia noastra se fixeaza doar pe traseu. Apoi, ingrijorarile si probleme incep sa dispara.

5. Alergarea te provoaca

„Astazi am alergat 5 km. Maine voi face mai mult!”, ti se pare familiar acest lucru, nu? Spiritul competitiv si adrenalina sunt elemente ce ii caracterizeaza pe atleti. Acestia sunt pur și simplu provocati sa isi seteze noi obiective, depasindu-le mereu limitele. De asemenea, majoritatea alergatorilor sunt reticenti la stagnare - deci pentru ei, fiecare zi este o noua provocare pe pista. Acea energie care te impinge mere si mereu, ofera de fapt, farmecul alergarii, al miscarii, in general.

6. Alergarea contribuie la un sistem imunitar mai bun

Majoritatea studiilor arata ca 15 minute de alergare pe zi au efecte uimitoare asupra iminitatii organismului. De asemenea, activitatea fizica imbunatateste functiile creierului si fortifica sistemul cardiovascular.

In plus, daca alergi in fiecare zi (sau de cateva ori pe saptamana), vei avea ocazia sa te bucuri in fiecare zi de victoriile tale, dar mai ales de faptul ca in fiecare zi lucrezi sa-ti pastrezi corpul in cea mai buna forma. Pentru o stare buna si un boost de energie, alearga in fiecare zi si tine cont de faptul ca echipamentul de calitate te va ajuta sa iti atingi mai usor obiectivele.

Fie ca alergi 5, 10 sau mai multi kilometri pe zi  - cel mai important este sa faci un lucru bun pentru corpul tau si pentru sanatate, pe termen lung. Opteaza sa alergi mai mult si fii atent sa nu faci aceste greseli dupa alergare.

Daca te pregatesti si ai nevoie de echipamente de alergare de calitate, o gama larga te asteapta in magazinele fizice Sport Vision, precum si in magazinele online.

 

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
05.
Mar.
Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort...