pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Trei motive pentru care îți va plăcea să alergi cu ASICS GEL-NIMBUS 26
Trei motive pentru care îți va plăcea să alergi cu ASICS GEL-NIMBUS 26
Alergare
05.03.2024.
Alergare

Trei motive pentru care îți va plăcea să alergi cu ASICS GEL-NIMBUS 26

05.03.2024.

Trei motive pentru care îți va plăcea să alergi cu adidașii ASICS GEL-NIMBUS 26

Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort, atelierul creativ al mărcii ASICS a lansat GEL-NIMBUS 26, cea mai recentă versiune a faimosului model care se remarcă prin designul și performanța îmbunătățite. În acest eseu, vom explica îmbunătățirile și beneficiile acestor pantofi sport în comparație cu modelele anterioare, precum și motivul pentru care te vei îndrăgosti de ei încă de la primul pas.

Confortul - mai presus de toate

ASICS, ghidat de filozofia kaizen (kaizen - un termen care vine din limba japoneză și înseamnă îmbunătățire constantă, schimbări continue în bine), se străduiește să îmbunătățească performanța modelelor sale sezon după sezon, ascultând nevoile alergătorilor și testând inovațiile în condiții reale. Designerii prioritizează confortul în încălțămintea de alergare, motiv pentru care tehnologia GEL™ a fost înregistrată ca marcă de către modelul GEL-NIMBUS încă de la crearea sa în 1999. Tehnologia PureGEL™ este cu 65% mai ușoară și mai moale decât tehnologiile GEL™ anterioare, plasată strategic în talpa intermediară pentru a absorbi șocurile și a oferi o alergare lină. Nu este vizibilă din exterior.

Ce este nou și diferit la modelul ASICS GEL-NIMBUS 26?

Este greu să te autodepășești, mai ales când ești cel mai confortabil pantof de alergare de pe piață, dar ASICS ne asigură că există întotdeauna potențial pentru îmbunătățire. Să aruncăm o privire asupra inovațiilor de design și tehnologice ale noului model GEL-NIMBUS 26.

  1. Aderență mai bună pentru performanțe superioare pe pistă

Dacă credeai că ai văzut totul, te-ai înșelat; noul GEL-NIMBUS 26 arată că stabilitatea și siguranța în mișcare pot fi întotdeauna îmbunătățite. Tehnologia HYBRID ASICSGRIP™, combinată cu cauciucul AHARPLUS™ din talpă, îmbunătățește aderența pe suprafețe umede și alunecoase și crește durabilitatea pantofului. Acest model este ideal pentru începerea sezonului de curse și activități zilnice.

  1. Design îmbunătățit al părții superioare a pantofului sport

Când vine vorba de design, noii pantofi sport GEL-NIMBUS 26 au o parte superioară drastic diferită. O limbă flexibilă și respirabilă, împreună cu o structură tricotată moale în mijloc, facilitează încălțarea și ajustarea piciorului, oferind o experiență de alergare și mai mare.

  1. Marca CO2e confirmă producția sustenabilă

ASICS subliniază importanța sustenabilității în procesul de fabricație adăugând acestui model o etichetă oficială CO2e și promovând conștientizarea valorii ecologiei în societatea consumatoare de astăzi. Acest pantof are un branț ultra-ușor FF BLAST™ PLUS ECO îmbunătățit, cu 24% mai multă spumă decât generațiile anterioare. Cel puțin 20% din material este generat din surse regenerabile, inclusiv deșeuri de trestie de zahăr.

Pantofii sport ASICS Gel-Nimbus 26, disponibili pentru bărbați și femei, se găsesc în magazinele noastre sau online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

21.
Apr.
Alergare
Pantofii de alergare New Balance FuelCell Rebel v2 iti vor imbunatati fiecare antrenament. Iata cat sunt de performanti.
07.
Apr.
Alergare
Pantofii de alergare adidas SOLARBOOST 3 și SUPERNOVA + s-au lansat in magazine, asa ca te intampinam cu primele noastre impresii.
25.
Mar.
Alergare
Cine poate alerga pe un traseu? Raspunsul este unul simplu si clar - mai toata lumea! Iata de ce aceasta activitate a devenit atat de apreciata printre alergato...
16.
Dec.
Alergare
Gasirea pantofilor de alergare potriviti poate fi un proces riscant dar, cu sfaturile potrivite, poti face cautarea mult mai usoara.
22.
Jun.
Alergare
Va prezentam cateva greseli pe care majoritatea le facem dupa o sesiune de alergare si pe care ar trebui sa le evitam.
04.
Apr.
Alergare
Pentru o incaltaminte de alergare, cheia ramane confortul oferit. Noul Vomero 12 ofera acest lucru datorita tehnologiei Flywire, dar si datorita talpii fabricat...
02.
Feb.
Alergare
Alegerea unui articol de imbracaminte poate fi de multe ori o provocare, asta in conditiile in care gasim date scrise pe eticheta, inclusiv compozitia materialu...