Cauta pe site
TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 200 Lei

PLATA CU CARDUL

Plateste cu cardul in siguranta prin mobilPay - Visa, MasterCard

CONTACT PE EMAIL

Scrie-ne pe email! in aceasta perioada telefoanele sunt foarte solicitate.

INREGISTREAZA-TE

si ai extra avantaj de 30 RON

Alergare
04.04.2017.

Nike Air Zoom Vomero 12

Pentru o incaltaminte de alergare, cheia ramane confortul oferit. Noul Vomero 12 ofera acest lucru datorita tehnologiei Flywire, dar si datorita talpii fabricate din spuma, si nu din cauciuc, pentru un plus de stabilitate si miscari imbunatatite.

Plus de confort. Raspuns rapid

Incaltamintea de alergare Nike Air Zoom Vomero 12 livreaza tot ceea ce este necesar pentru o cursa amortizata, cu un raspuns bun pentru cei mai lungi kilometri pe care vrei sa ii parcurgi.

Nike Air Zoom Vomero 12 este pantoful care a pus accent pe toate detaliile legate de performanta unui alergator si contribuie decisiv la imbunatatirea acesteia. Construit tocmai pentru a fi cat mai sensibil, partea superioara este construita dintr-un mesh care ajuta piciorul sa respire si sa se racoreasca in timpul alergarilor lungi.

Atingere de plus

Un guler confortabil si potrivit aduce suport si amortizare in zona gleznei, in timp ce materialul din interior creaza senzatia suprema de plus.

Beneficii

- talpa include un miez moale de Lunar si Spuma Cushlon care produce tranzitii usoare;

- partea superioara iti pastraza picioarele uscate si ventileaza permanent datorita multiplelor orificii;

- cabluri Flywire integrate cu sireturile pentru o legatura mai sigura;

- tehnologia Dynamic Fit ofera o potrivire adaptabila si suport la jumatatea pantofului combinand tehnlogia Flywire si talpa de spuma;

Cu acest pantof care iti protejeaza picioarele de stress-ul prelungit al suprafetei de alergat si transforma orice pas in energie, tura ta de alergare va deveni o sursa de rezistenta.

Pune-ti un nou target, incalta-te cu Nike Air Zoom Vomero 12 si fii pregatit sa iti depasesti limitele!

Poti sa vezi si alte produse Nike pe site-ul nostru si sa alegi ce ti se potriveste. Te asteptam oricand in magazine daca vrei sa le probezi.

 

În prezent nu există comentarii