pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

ITI PREZENTAM NOII NEW BALANCE FUELCELL REBEL v2
Alergare
21.04.2021.
Alergare

ITI PREZENTAM NOII NEW BALANCE FUELCELL REBEL v2

21.04.2021.

Asa cum te-am obisnuit in fiecare saptamana, iti prezentam cele mai noi modele, cat si detalii despre acestea astfel incat sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine. De data aceasta, iti aducem in atentie noii pantofi de alergare New Balance - FuelCell Rebel v2 perfecti pentru alergare si alte antrenamente de intensitate mare.

Cu ce se evidentiaza noii pantofi de alergare New Balance FuelCell Rebel v2?

Modelul FuelCell Rebel v2 este conceput pentru antrenamentele de intensitate mare, indiferent ca este vorba despre alergare sau antrenamente la sala. Modelul este foarte receptiv, datorita spumei FuelCell de inalta performanta, care garanteaza un maximum de propulsie la atingerea suprafetei. Gratie acestui fapt, te vei bucura de un boost de energie la fiecare pas.

Detaliile cu aspect segmentat din zona calcaiului ofera suport suplimentar. De asemenea, gulerul din jurul gleznei a fost captusit cu spuma pentru un plus de confort. Datorită acestui fapt, FuelCell Rebel v2 garanteaza o stabilitate optima in timpul activitatilor fizice.

Imbunatatiri semnificative pot fi observate si in partea superioara a pantofului. Spre deosebire de partea superioara a primului model, cu caputa complet tesuta si limba integrata, modelul actual revine cu o parte superioara din plasa ce asigura o buna ventilatie, in timp ce limba este separata si poate fi adaptata nevoilor alergatorilor. Aceast nou design aduce confort si prezinta culori mult mai atractive adaptate modei sportive actuale.

Specificatii pantofi de alergare New Balance FuelCell Rebel v2 pentru barbati si femei

- Spuma FuelCell de inalta performanta ofera un boost de energie si contribuie la rezultate sportive optime.

- Partea superioara este confectionata din materiale sintetice si materiale din plasa.

- Detalii cu aspect segmentat in zona calcaiului ce contribuie la stabilitate si nu afecteaza greutatea medie a pantofului.

- Designul materialului din jurul gleznei a fost proiectat sa ofere o buna stabilitate si fixare a piciorului.

- Tehnologia NDurance a talpii ofera stabilitate si o rezistenta superioara. Talpa este realizata dintr-o combinatie de materiale. Insertiile din cauciuc au diferite densitati.

- New Balance FuelCell v2 au o inclinatie medie de 6 mm.

- Greutatea medie a pantofilor sport New Balance FuelCell v2 pentru barbati este de 204 g.

- Greutatea medie a pantofilor sport New Balance FuelCell v2 pentru femei este de 167 g.

- Acest model este ideal celor care aleg sa alerge pe asfalt, pe suprafete plane si la sala.

- Sunt foarte flexibili si se adapteaza cu usurinta miscarilor tale.

Pantofii de alergare New Balance Rebel FuelCell v2 sunt disponibili în magazinele Sport Vision și online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

05.
Mar.
Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort...
07.
Apr.
Alergare
Pantofii de alergare adidas SOLARBOOST 3 și SUPERNOVA + s-au lansat in magazine, asa ca te intampinam cu primele noastre impresii.
25.
Mar.
Alergare
Cine poate alerga pe un traseu? Raspunsul este unul simplu si clar - mai toata lumea! Iata de ce aceasta activitate a devenit atat de apreciata printre alergato...
16.
Dec.
Alergare
Gasirea pantofilor de alergare potriviti poate fi un proces riscant dar, cu sfaturile potrivite, poti face cautarea mult mai usoara.
22.
Jun.
Alergare
Va prezentam cateva greseli pe care majoritatea le facem dupa o sesiune de alergare si pe care ar trebui sa le evitam.
04.
Apr.
Alergare
Pentru o incaltaminte de alergare, cheia ramane confortul oferit. Noul Vomero 12 ofera acest lucru datorita tehnologiei Flywire, dar si datorita talpii fabricat...
02.
Feb.
Alergare
Alegerea unui articol de imbracaminte poate fi de multe ori o provocare, asta in conditiile in care gasim date scrise pe eticheta, inclusiv compozitia materialu...