pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

DE CE IUBESC TRAIL-UL ALERGATORII DE PERFORMANTA + SFATURI PENTRU INCEPATORI
Alergare
25.03.2021.
Alergare

DE CE IUBESC TRAIL-UL ALERGATORII DE PERFORMANTA + SFATURI PENTRU INCEPATORI

25.03.2021.

Cine poate alerga pe un traseu? Raspunsul este unul simplu si clar - mai toata lumea! Iata de ce aceasta activitate a devenit atat de apreciata printre alergatori in timpul pandemiei.

Trotuare. Pietoni. Semafoare... Cu totii ne-am lovit de astfel de obstacole. Uita de toate acestea! A venit momentul sa experimentezi frumusetea alergarii pe trasee montane.

Cine poate deveni un alergator de trail? Oricine! Si cine se va bucura cel mai mult de acet tip de activitate? Iubitori de natura, adevaratii aventurieri care nu au nicio problema sa se trezeasca in zori si sa faca miscare in aer liber.

De ce a devenit alergarea de trail atat de populara, in special, in timpul pandemiei? Aceasta activitate te motiveaza sa eviti aglomeratia si zgomotul orasului si sa te bucuri mai mult de aerul proaspat din natura. In plus, alergarea de trail este minunata pentru alergatorii care doresc sa isi imbunatateasca performantele.
Terenul pe care vei alerga va fi mai moale, dar nu lasa acest aspect sa te pacaleasca, deoarece alergarea de trail este, de fapt, foarte grea si necesita o conditie fizica buna, ca sa nu spunem excelenta. Terenul este adesea denivelat si alunecos, cu urcusuri si coborasuri, ceea ce face ca alergarea sa fie mai obositoare, dar si mai distractiva. Tot ce trebuie sa faci este sa porti un echipament de alergare trail adecvat si sa fii dornic de aventura.

Daca te-ai hotarat sa experimentezi alergarea de trail, iata cateva sfaturi care iti vor fi cu siguranta utile.

Ramai in siguranta si increzator in timp ce exlorezi traseele de alergare

Cum poti realiza toate acestea? Purtand incaltamintea adecvata de trail. Este foarte important ca modelul pe care il alegi sa fie potrivit terenului pe care alergi, sa fie comod, sa nu fie strans sau prea mare. Daca alergi pe terenuri pietroase, opteaza pentru incaltaminte de trail cu talpa moale, putin mai mare precum modelul de pantofi sport HOKA.

Daca vei alerga pe un traseu care urca, siguranta si confortul vor fi asigurate de modelele de pantofi de trail adidas. Daca vei alerga pe un traseu de padure care coboara, pantofii de trail Nike pot fi cel mai bun aliat al tau.

Probeaza mai multe modele inainte de a participa la o astfel de aventura, si asigura-te ca perechea de pantofi de trail pe care o vei alege iti va oferi siguranta, stabilitate si un suport perfect la fiecare pas.

Imbraca-te adecvat aventurii de trail

Daca alergi afara, in natura, trebuie sa fii pregatit pentru fiecare „obstacol”. Iata de ce este important sa porti tinute care sa iti asigure o buna ventilatie, usoare si impermeabile. Marci de renume, precum Nike si adidas, acorda din ce in ce mai multa atentie colectiilor realizate din materiale reciclate si biodegradabile, fiind o modalitate de protectie a mediului, dar si de a face alergarea de trail mai usoara si mai placuta.

Pastreaza-ti atentia la detalii

In primul rand, asigura-te ca pantofii tai de trail nu sunt mici sau stransi, astfel incat sa nu iti „chinui” inutil picioarele. Asigura-te ca hainele tale au suficiente buzunare, astfel incat sa poti pune in ele lucrurile tale necesare, cum ar fi telefonul si un recipient cu apa. Si nu uita – bucura-te de fiecare moment petrecut pe traseu.

Speram ca aceasta postare de blog te-a motivat sa pleci intr-o aventura pe un traseu de trail running in acest weekend. Si daca ai nevoie de echipament de un echipament adecvat, atunci il poti gasi in magazinele noastre sau il poti comanda online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

05.
Mar.
Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort...
21.
Apr.
Alergare
Pantofii de alergare New Balance FuelCell Rebel v2 iti vor imbunatati fiecare antrenament. Iata cat sunt de performanti.
07.
Apr.
Alergare
Pantofii de alergare adidas SOLARBOOST 3 și SUPERNOVA + s-au lansat in magazine, asa ca te intampinam cu primele noastre impresii.
16.
Dec.
Alergare
Gasirea pantofilor de alergare potriviti poate fi un proces riscant dar, cu sfaturile potrivite, poti face cautarea mult mai usoara.
22.
Jun.
Alergare
Va prezentam cateva greseli pe care majoritatea le facem dupa o sesiune de alergare si pe care ar trebui sa le evitam.
04.
Apr.
Alergare
Pentru o incaltaminte de alergare, cheia ramane confortul oferit. Noul Vomero 12 ofera acest lucru datorita tehnologiei Flywire, dar si datorita talpii fabricat...
02.
Feb.
Alergare
Alegerea unui articol de imbracaminte poate fi de multe ori o provocare, asta in conditiile in care gasim date scrise pe eticheta, inclusiv compozitia materialu...