pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Top 6 produse cu reduceri de vara
Atractii
11.08.2021.
Atractii

Top 6 produse cu reduceri de vara

11.08.2021.

Iti place sa cumperi in perioada reducerilor? Sa compari preturi, sa alegi articole din timp pentru urmatorul sezon sau sa iti intregesti garderoba cu outfit-uri pentru vara? Daca raspunsul este “Da”, citeste cu atentie acest articol pentru ca ascunde super modele de incaltaminte si imbracaminte pe care le poti achizitiona chiar acum!

Vestea buna este ca poti beneficia de reducerile sezoniere de pana la -60% cumparand din magazinul online SportVision. Arunca o privire celor 6 variante propuse din top-ul nostru!

Nike Air Max Excee – Pantofi Sport pentru barbati

Ai auzit de acei pantofi sport care sunt asa de confortabili incat i-ai purta peste tot? Ei bine, asa este si modelul Nike Air Max Excee, care se face remarcat prin design-ul si constuctia moderne. Garantia confortului nelimitat este oferita de imbinarea perfecta a materialelor. Daca acest model ti-a captat atentia, iti sugeram sa verifici in link-ul de sus pretul redus si marimile disponibile.

Ellesse Ladis Premium Dress 

Rochia neagra a ramas un clasic atemporal chiar si in lumea sportului. De ce sa nu profiti de acest articol care este potrivit atat pentru tinutele de zi cat si pentru serile calduroase de vara si toamna? E simplu: cu o croiala tip A, aceasta rochie se potriveste perfect oricarei conformatii. Logo-ul discret si materialele moi, bine alese, completeaza aspectul clasic specific acestui articol. Luand in cosiderare si extra discount-ul valabil, merita sa o comanzi chiar acum!

 

Nike Tee Beach Block - Tricou pentru baieti

Disponibil acum doar in 2 marimi, acest tricou Nike cu print distractiv de vara este alegerea potrivita pentru baieti. Acest produs iese in evidenta prin simplitatea lui si atrage priviri indiferent de outfit. Copiii tai il vor iubi, iar tu vei economisi daca il cumperi acum!

Champion Girls All Over Hoody - Hanorac pentru fete

Zambetul fetitei tale va fi nelipsit daca vei comanda acest hanorac Champion acum. Nuantele suave de roz, print-ul si materialele moi si calduroase sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa il cumperi cat mai curand. 

Nike Modern Hoodie - Hanorac pentru barbati

A fost dovedit deja ca hanoracele clasice pentru barbati sunt articole ce nu ar trebui sa lispseasca din garderoba masculina. De aceea surprinderea noastra nu a fost mare atunci cand aceasta bluza a devenit cel mai dorit produs, chiar inainte sa fie disponbil in oferta curenta. Grabeste-te sa profiti de discount-ul promotional. Cu pana la -50% reducere, profita de aceasta oportunitate si ia-ti marimea potrivita acum!

Ellessse Doris - Pantofi Sport pentru femei

Terminam acest articol in tonuri pastel cu modelul de pantofi sport pentru femei – Ellessse Doris. Imbinand perfect cele mai bune materiale, nuante de pastel neutre si detalii care contureaza aspectul final bulky, acest model este alegerea potrivita pentru fetele si doamnele care prefera pantofii sport clasici, cu note de confort si eleganta. Comanda-i online acum!

 

Puteti gasi aceasta oferta cu discount-uri de sezon apasand pe acest link. Reducerile sunt valabile pana pe 15 august. Au mai ramas doar cateva marimi disponibile pentru produsele din acest top, deci profitati de oportunitate pentru a va gasi outfit-ul preferat si comandati articolele online cat mai curand!

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

22.
Dec.
Atractii
Iarna a sosit, iar zăpada și vremea rece nu se opresc să ne surprindă.
27.
Jan.
Atractii
In afara de antrenamente, iti poti petrece serile stand acasa si vizionand cele mai bune documentare sportive. Va prezentam cateva dintre ele.
24.
Dec.
Atractii
Goana dupa cadouri a inceput deja, asa ca iti recomandam cateva idei de tinute pe care le poti darui oricarui fan al sportului.