pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

OUTDOOR ADVENTURE FANS - MEET JACK WOLFSKIN!
Atractii
22.12.2021.
Atractii

OUTDOOR ADVENTURE FANS - MEET JACK WOLFSKIN!

22.12.2021.

Iarna a sosit, iar zăpada și vremea rece nu se opresc să ne surprindă. Majoritatea oamenilor ar prefera să sară peste această perioadă a anului, însă acest lucru nu se aplică și iubitorilor de aventură în aer liber. Își vor folosi „cele cinci minute” în cel mai bun mod posibil – vor explora natura, vor cuceri muntele și se vor distra făcând activitățile lor de iarnă preferate. Indiferent în ce categorie te afli, trebuie să știi că iarna, alegerea hainelor este crucială. Pentru o protecție maximă, căldură și stil care te vor diferenția de ceilalți, alege doar ce este mai bun.

Vă prezentăm mai jos Jack Wolfskin, un nou brand în oferta noastră, fiind deja un nume rezonant printre pasionații de sport.

Istorie de 40 de ani

Să începem chiar de la început - inspirați de sporturile în aer liber, creatorii acestui brand au avut un obiectiv clar: ca timp de 40 de ani să ofere calitate, practicabilitate și design în armonie cu natura, pentru a motiva exploratorii să-și îndeplinească visurile și să-și depășească din nou limitele. Fondat în 1981 în Germania, Jack Wolfskin a devenit în scurt timp sinonim cu calitatea și cu cele mai înalte standarde în ceea ce privește un echipament de outdoor. Tradiția de patru decenii a dus la performanțe de top și la dezvoltarea unor tehnologii inovatoare de protecție împotriva oricăror provocări meteorologice. Astăzi, acest brand își evidențiază cu mândrie angajamentul de 40 de ani față de sloganul Marked by the wilderness for 40 years. Este disponibil în peste 490 de puncte de vânzare și în peste 40.000 de magazine autorizate din întreaga lume - iar de acum înainte îl puteți găsi și în magazinele Sport Vision, sau online.

Ce poți întâlni în oferta noastră?

Modelele Jack Wolfskin sunt concepute în primul rând pentru sportivi, iubitori de natură și acelor aventurieri ce petrec fiecare moment liber afară, însă sunt foarte potrivite și pentru purtarea lor într-un mediu urban. Când este frig afară, geaca tip parka cu blană Jack Wolfskin îți va oferi căldura și confortul de care ai nevoie, iar stilul său clasic va putea fi combinat cu orice outfit. Dacă preferi îmbrăcămintea în straturi, modelul de jachetă 3 in 1 te va ajuta să te adaptezi ușor la diferențele de temperatură, oriunde te afli. Cel mai moale hanorac din lână este un excelent izolator termic, iar șederea în aer liber poate fi prelungită cu pantalonii din material hidrofug. Pălăria și mănușile din material tricotat moale protejează de frig și încălzesc în plus, în timp ce o geantă sau un rucsac practic îți vor fi un partener important în fiecare călătorie.

ECO-FRIENDLY este povestea brandului Jack Wolfskin

Funcționalitatea optimă, calitatea și procesul de manufacturare care ține pasul cu inovația sunt caracteristicile cheie ale mărcii. De-a lungul celor 40 de ani de istorie, Jack Wolfskin datorează dăruirii de care a dat dovadă pentru dezvoltarea și îmbunătățirea permanentă a produselor – o dorință constantă de a inspira oamenii și de a le permite să simtă libertatea deplină. Designul minimalist și tehnologiile de ultimă oră cu accent pe durabilitate și utilizarea materialelor naturale și reciclate au fost o prioritate în ultimii ani. Din 2010, acest brand este membru al Fundației Fair Wear și lider în categorii premiate, iar din 2011 face parte din sistemul Bluesign® care se angajează în siguranța și conservarea resurselor naturale.

Suntem convinși că ai avut ocazia să auzi de Jack Wolfskin până acum, iar dacă nu, sperăm că am reușit să-ți ridicăm curiozitatea și interesul pentru acest brand prestigios de outdoor.

Aruncă o privire pe ultima noastră ofertă și descoperă ce te așteaptă acolo. Toate modelele disponibile pentru femei și bărbați le găsești în magazinele noastre sau online.

 

Sport Vision Team

Articole asemenatoare

11.
Aug.
Atractii
Iti prezentam cateva articole de top din oferta noastra pentru care beneficiezi de extra reducere. Profita acum!
27.
Jan.
Atractii
In afara de antrenamente, iti poti petrece serile stand acasa si vizionand cele mai bune documentare sportive. Va prezentam cateva dintre ele.
24.
Dec.
Atractii
Goana dupa cadouri a inceput deja, asa ca iti recomandam cateva idei de tinute pe care le poti darui oricarui fan al sportului.