pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

SEZONUL SARBATORILOR E AICI: Cele mai frumoase cadouri de Anul Nou pentru fanii stilului sport
Atractii
24.12.2020.
Atractii

SEZONUL SARBATORILOR E AICI: Cele mai frumoase cadouri de Anul Nou pentru fanii stilului sport

24.12.2020.

Sarbatorile de iarna sunt deja aici! Daca nu ai ales cadoul perfect, acum este momentul sa o faci. Acest an este diferit, de aceea te invitam sa ai grija de tine si de ceilalti comandand online cadourile pentru cei dragi. Avem cateva sugestii pentru tine care cu siguranta vor incanta pe toata lumea.

Give A Little Sparkle: Cadoul perfect pentru fetele care fac sport

Ce cadou poate fi mai potrivit pentru o tipa sportiva decat un echipament pe care sa il poata folosi in fiecare zi? In plus, ii poti face antrenamentele si mai distractive daca alegi aceste tinute stralucitoare. Consulta selectia noastra de colanti Nike pentru femei sau bustierele de la Nike, unde poti gasi orice combinatie doresti, indiferent de imprimeu sau material. Noi iti recomandam acesti minunati colanti argintii

Daca doresti stralucire in Noul An, iti recomandam colectia Nike Icon Clash cu negru si auriu. Poti achizitiona colantii si bustiera atat impreuna, cat si separat. Pentru a completa tinuta, poti adauga pantofii sport Nike Renew In-Season.

Daca iti doresti mai putina sclipire si mai multe tonuri neutre, mai avem cateva sugestii pentru tine. Poti opta pentru bustiera Nike Pro in tonuri de alb si negru, care se potriveste perfect cu bluza Nike Icon in aceleasi culori. Aceasta din urma are inserate cateva detalii argintii, pentru a complementa tinuta.

Nike are cadouri potrivite si pentru barbati

Fanii sportului adora brandul Nike, in special cand vine vorba de tinute de zi cu zi. De aceea, cadoul perfect pentru ei este aceasta jacheta colorata Nike in nuante grena si bleumarin. Acesteia, ii poti adauga o pereche de pantaloni de trening comozi, potriviti pentru mai multe tipuri de activitati. Pentru a crea tinuta perfecta pentru haosul urban, poti alege si o pereche de Nike Air Max Excee in culori indraznete.

Cadouri Nike pentru cei mici

O lista de cadouri de Anul Nou nu poate fi completa fara copii. Daca iti plac aceste tinute, poti arunca o privire la oferta noastra de produse Nike pentru copii. Nu rata sansa de a-i face fericiti pe cei mici cu cele mai cool haine ale iernii.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

22.
Dec.
Atractii
Iarna a sosit, iar zăpada și vremea rece nu se opresc să ne surprindă.
11.
Aug.
Atractii
Iti prezentam cateva articole de top din oferta noastra pentru care beneficiezi de extra reducere. Profita acum!
27.
Jan.
Atractii
In afara de antrenamente, iti poti petrece serile stand acasa si vizionand cele mai bune documentare sportive. Va prezentam cateva dintre ele.