pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Articole

Alergare
Va prezentam cateva greseli pe care majoritatea le facem dupa o sesiune de alergare si pe care ar trebui sa le evitam.
22.
Jun
Antrenament
Iti prezentam toate noile trenduri care i-au “fermecat” pe fanii fitnessului din lumea intreaga. Vestea cea buna este ca poti sa practici toate aceste antrenamente acasa.
16.
Jun
Antrenament
Fiecare minut in care esti activ, conteaza! Alatura-te provocarii #HOMETEAMHERO.
03.
Jun
Baschet
In asteptarea ultimelor episode din seria documentara “The Last Dance”, vom aminti cele mai remarcabile pasaje din episoadele anterioare.
18.
May
Noutati
Este foarte important, acum mai mult ca niciodata, sa continuam sa avem grija de siguranta si sanatatea noastra!
18.
May
Actiuni in Sport Vision
Sanatatea voastra a fost si ramane prioritatea noastra. Datorita noilor reglementari cu privire la masurile de siguranta, avem rugamintea sa respectati recomandarile de distantare sociala pe tot parcursul vizitei in magazin.
14.
May
Antrenament
Desi masurile de siguranta sunt mai putin stricte fata de cele din ultima luna si jumatate, te incurajam sa continui sa iti faci antrenamentul acasa. Astazi iti prezentam un antrenament potrivit pentru a avea un corp sculptat.
13.
May
Baschet
Iubitorii de baschet au asteptat cu nerabdare seria documentara “The Last Dance” care spune povestea unor mari jucatori de baschet din toate timpurile si a unei echipe care a castigat cinci titluri consecutive din liga NBA.
11.
May
Antrenament
Oamenii de stiinta care se ocupa de monitorizarea efectelor activitatii fizice asupra sanatatii umane, subliniaza ca nu exista functie biologica si psihologica a organismului pentru care activitatea fizica adecvata sa nu aiba un efect pozitiv. Investind timp, efort si evitand mancarea grasa, prajita, dar si viciile, facem un lucru minunat pentru noi insine, iar straduinta noastra va fi cu siguranta rasplatita.
11.
May
Antrenament
Daca te regasesti printre cei care s-au antrenat regulat pentru o buna perioada de timp sau pur si simplu ai profitat de timpul liber de acasa pentru a te antrena intens, atunci stii bine ca este foarte usor sa iti pierzi entuziasmul si motivatia de a face exercitii. De multe ori credem ca cea mai dificila parte este sa incepem sa exersam, dar de fapt, este mai greu sa mentinem aceeasi motivatie si sa continuam antrenamentele.
11.
May
Antrenament
Profita de aceste zile pe care le petreci in siguranta casei tale, creeaza-ti un plan personal de miscare si dezvolta obiceiuri sanatoase.
24.
Apr
Antrenament
Pana acum, ai practicat aceste exercitii inainte sau dupa un antrenament. Sfatul nostru este sa nu le mai faci. Iata de ce.
08.
Apr
Antrenament
Nu trebuie sa fii un atlet de performanta sau un cunoscator al tuturor termenilor sportivi pentru a te bucura de un documentar sportiv. De exemplu, Nike a lansat o serie de filmulete sub aceasta forma de documentare odata cu campaniile Just Do It.
08.
Apr
Antrenament
Te intrebi cum sa va petreceti timpul si sa va consumati energia in timp ce stati acasa? Este momentul pentru antrenamentul in familie! Acesta este un subiect preferat pentru unii dintre voi, in timp ce pentru altii este un subiect de evitat. Totusi, este important sa ai grija de sanatatea si activitatea fizica tuturor persoanelor din casa.
08.
Apr
Antrenament
Transforma-ti sufrageria intr-o mica sala de sport cu propunerile noastre in materie de echipamente si accesorii sportive. Astfel, antrenamentele facute acasa devin mai eficiente, iar rezultatele vizibile.
01.
Apr
Antrenament
Iti recomandam (si noi) ca in urmatoarea perioada sa stai acasa, unde esti in siguranta, chiar daca acest lucru inseamna ca trebuie sa iti readaptezi stilul de viata, inclusiv rutina sportului pe care ai avut-o pana acum. Astazi iti propunem cateva exercitii care iti vor trezi corpul usor amortit, in doar 10 minute.
27.
Mar
Antrenament
Sculpteaza-ti muschii si intregul corp cu aceste exercitii de forta! Ele sunt recomandate de instructori de fitness celebri, si vestea buna este ca le poti executa fara greutati sau alt echipament suplimentar.
24.
Mar
Antrenament
E timpul sa iti reincepi antrenamentele! Stim ca este greu, de aceea, completam seria de sfaturi despre cum sa iti reiei antrenamentele cu un nou articol informativ! Iti prezentam un exercitiu de fitness caruia trebuie sa ii dedici doar 10 minute pe zi ca sa obtii niste rezultate vizibile. Este vorba despre antrenamentul HIIT (high intensity interval training), unul dintre cele mai populare trenduri din lumea fitnessului de la ora actuala. Iata cateva curiozitati si beneficii pe care trebuie sa le stii.
20.
Mar
Antrenament
A trecut ceva timp de cand incerci sa fii in forma, sa te antrenezi si sa fii mai atenta cu dieta? Primul pas ca sa reusesti nu este sa petreci multe ore la sala, nici sa iti schimbi programul zilnic de exercitii, ci sa iti ajustezi modul de a gandi. Stim ca este mult mai usor de spus decat de facut, dar nu e imposibil. Nu te lasa complesita de diverse mituri din lumea fitnessului care te vor obosi, trebuie doar sa faci niste alegeri sanatoase si sa le transformi in obiceiuri.
19.
Mar
Antrenament
Antrenamentul de forta este unul din cele mai bune moduri de a arde grasimi. In timpul acestui tip de workout, se lucreaza multe grupe de muschi si se ard multe calorii – chiar mai multe decat in timpul exercitiilor de tip cardio. De aceea, e important sa tii cont de cateva lucruri daca reincepi antrenamentele dupa o pauza lunga. Daca te concentrezi pe exercitiile pe care le executi si pe muschii pe care ii lucrezi, poti creste eficienta cu pana la 20%.
13.
Mar