pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

MUST WATCH: „THE LAST DANCE“ SERIAL DOCUMENTAR
Baschet
11.05.2020.
Baschet

MUST WATCH: „THE LAST DANCE“ SERIAL DOCUMENTAR

11.05.2020.

Documentarele sportive Netflix sunt o adevarata placere pentru fanii sportului, asa cum experienta ne-a dovedit-o de mai multe ori. In acest documentare sportive, dedicate oamenilor si echipelor care au lasat o amprenta profunda in acest sport, gasim mesaje importante de viata si motivatia de a merge mereu inainte, indiferent de circumstante. Aceste mesaje au rolul de a vedea infrangerile ca pe niste lectii si nu ca pe esecuri, in ideea ca niciodata sa nu renunti sau sa te lasi batut.

Indiferent daca iti place si urmaresti permanent baschetul sau nu, aceste povesti au un rol mai mare decat atat, si cu siguranta nu trebuie sa ratezi posibilitatea de a urmari traseul pe care Chicago Bulls l-a avut, si cum a reusit sa castige 5 titluri consecutive din liga NBA. Documentarul a avut premiera pe Netflix duminica, 19 aprilie și este recomandarea noastra de astazi.

Photo credit: instagram.com/jasonmhehir

De ce trebuie sa vizionezi seria documentara „The Last Dance“? Pentru ca aceasta perla a regizorului Jason Hehir reprezinta un documentar sportiv unic, unul pe care cu siguranta nu l-ai mai vazut pana acum. Inima povestii este reprezentanta de sezonul NBA din 1997-1998, spus din perspectiva legendarei echipe Bulls. In primele doua episoade dintr-un total de 10, care vor fi transmise pana la jumatatea lunii mai, avem sansa sa vizionam materiale si momente nedezvaluite ale acestei echipe, precum si unele cu Michael Jordan.

Seria documentara „The Last Dance“ este o adevarata comoara pentru fanii baschetului, dar, de asemenea si pentru cei care apreciaza caracterul si munca unui om care a fost denumit de fanii sai ca „poezie in miscare“. Materialul contine 500 de ore cu momente si povesti surprinse si tinute departe de ochii publicului mai bine de 20 ani. In 1997, legendarul MJ a oferit oportunitatea cameramanului sa calatoareasca impreuna cu echipa de-a lungul timpului, cu o singura conditie – ca materialul sa fie folosit si dezvaluit atunci cand el decide.

Permisiunea a sosit 20 de ani mai tarziu, in 2016. Povestea de succes a echipei Chicago Bulls, un sport care le-a marcat viata si un club in care au atins gloria, este greu de descris in cuvinte prin aplauzele si aprecierile fanilor, asa cum spun Michael Jordan, Scottie Pipen, Phil Jackson si alte nume mari care fac parte din aceasta echipa care a scris istorie.

Photo credit: John Ruthroff/Agence France-Presse — Getty Images

Pasiunea care poate fi simtita in fiecare secunda, energia jucatorilor care te acapareaza si te inspira prin toate momentele, lectiile, invataturile, experientele, a fost prezentata lumii la momentul potrivit.

„The Last Dance“ este un documentar care nu se concentreaza strict pe sport, lucru care il face sa fie cu siguranta o amintire si mai puternica prin ceea ce ne dezvaluie. Insemnele care fac sportul sa devina magic sunt prezente in fiecare moment al documentarului. Amanunte si povesti nedezvaluite, momente decisive surprinse adesea in punctul culminant, conflicte care au urmat jocului, atat pe, cat si in afara terenului, intrigi - toate acestea pot fi descoperite in seria care celebreaza echipa Chicago Bulls.

„The Last Dance“ nu este doar despre bachet sau Jordan la cel mai inalt nivel al lui, ci este o poveste despre frumusetea jocului, al spiritului masculin, despre dragostea de sport care s-a dezvaluit si a continuat sa creasca inca din copilarie, despre dedicare, neinfricare si legende vii. O adevarata oda a maretiei!

Nu rata ocazia de a-l viziona.

Cover photo source: NUCCIO DINUZZO/CHICAGO TRIBUNE/TNS

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

18.
May.
Baschet
In asteptarea ultimelor episode din seria documentara “The Last Dance”, vom aminti cele mai remarcabile pasaje din episoadele anterioare.