pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

CONTINUAM SA AVEM GRIJA DE SIGURANTA SI DE SANATATEA NOASTRA
Noutati
18.05.2020.
Noutati

CONTINUAM SA AVEM GRIJA DE SIGURANTA SI DE SANATATEA NOASTRA

18.05.2020.

Perioada care tocmai a trecut a fost o adevarata lectie de viata pentru noi toti! Pandemia a acaparat intreaga lume si ne-a aratat faptul ca nu suntem chiar atat de puternici pe cat credeam. Ne-a mai aratat si faptul ca, indiferent de circumstante, este foarte important sa fim grijulii cu noi si cu lumea din jurul nostru pentru a ne proteja sanatatea.

Speram ca sfaturile noastre de a ramane sanatos si fit acasa au fost de folos si ca le-ati folosit in timpul vostru liber din ultima luna si jumatate pentru a invata despre sine, sa va dedicati sinelui si hobby-urilor, pentru a deprinde noi abilitati si de a va bucura de fiecare activitate petrecuta impreuna cu copiii vostri. Pentru multi dintre noi, aceasta perioada a fost o adevarata pauza mentala si fizica, in timp ce altii abia asteptau ca lucrurile sa revina la normal.

Desi precautiile sunt mai blande decat inainte, inca te rugam sa ai grija de tine si de ceilalti, pentru ca este foarte important in momentul de fata.

Pastreaza 2 m distanta intre tine si cealalta persoana, poarta o masca protectoare si manusi si spala-ti mainile cu grija si conform. Este singura modalitate de a ne mentine sanatosi si in siguranta.

Am luat toate aceste masuri in magazinele noastre pentru a pastra sanatatea tuturor clientilor nostri si angajatilor din retail. Si nu ne vom da batuti in privinta aceasta!

Vom continua sa impartasim cu tine toate sfaturile legate de o viata sanatoasa si activa, sa ai grija de sanatatea ta si iti vom reaminti, ca o regula de baza, cat este de important sa fim responsabili si sa ne sustinem unii pe ceilalti.

Acum ca lucrurile se intorc usor la normal, nu rata sansa sa incluzi macar o activitate pe care ai practicat-o in timpul carantinei in rutina ta, cu atat mai mult daca te-a satisfacut. Dedica-te lucurilor pe care le iubesti si, mai important, oamenilor dragi! Fiecare zi ar trebui sa fie o oportunitate pentru o noua victorie, si vom continua sa fim cel mai bun companion al tau in drumul catre victoriile care vor fi castigate pe terenul de sport.

Nu uita – SUPORTUL ESTE IMPORTANT!

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

03.
Jun.
Noutati
Stiati ca 350 de milione de tone de plastic sunt produse in fiecare an
03.
Jun.
Noutati
Move to Zero, calatoria celor de la Nike catre zero emisii de carbon si zero deseuri, are un singur tel: Sa ajute la protejarea viitorului sportului.
16.
Dec.
Noutati
Începe concursul "Scrisoare către Moș Crăciun" !
16.
Dec.
Noutati
Iti place sa stai afara, iar timpul petrecut in aer liber este o parte importanta din rutina ta?
03.
Sep.
Noutati
Sunteti pregatiti pentru inceperea noului an scolar? Am selectat top 7 articole pe care scolarul vostru le va iubi.
20.
Jul.
Noutati
Tendințele se schimbă, dar sneakerșii Air Max rămân preferații noștri, indiferent de sezon. Iată modelele pe care le dorim acum!
12.
Apr.
Noutati
Lasa-te inspirat de o serie de outfituri street style in tendinte. Primavara aceasta acorda atentie brandurilor Champion si Ellesse si vei ramane placut impresi...