pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Articole

Outdoor
Accesoriile sportive sunt foarte importante in construirea unei tinute sportive, ele sunt acele mici detalii care iti asigura confortul de care ai nevoie in timpul antrenamentelor.
31.
Jul
Antrenament
Fie ca iti place sa te antrenezi alergand, dansand sau prin orice alta forma de sport, colectia Champion Training este pentru tine. Aceasta iti ofera confortul si suportul de care ai nevoie, pe tot parcursul antrenamentului.
09.
May
Antrenament
Daca in timpul alergarii talpa piciorului se deplaseaza in mod constant pe directia inainte, la antrenamentele in sala de fitness lucrurile stau diferit, pentru ca miscarile sunt multidirectionale in functie de sportul practicat (Zumba, Aerobic, Weight Training, Cross Training). Suportul la cele mai inalte standarde este necesar pentru a preveni accidentarile.
03.
May
Alergare
Pentru o incaltaminte de alergare, cheia ramane confortul oferit. Noul Vomero 12 ofera acest lucru datorita tehnologiei Flywire, dar si datorita talpii fabricate din spuma, si nu din cauciuc, pentru un plus de stabilitate si miscari imbunatatite.
04.
Apr
Antrenament
Noul pantof Reebok Nano 7 te captiveaza de la prima vedere. Culorile vii – neon si portocaliu – singurele disponibile pentru moment, sunt un plus fata de Nano 6 care aborda un look ceva mai simplist. Logo-ul “Built with Kevlar” de la Nano 6 lipseste la noul model, la fel ca si cel “CrossFit”.
10.
Mar
Actiuni in Sport Vision
De 8 Martie, Sport Vision ti-a pregatit o surpriza si iti ofera zeci de produse cu reducere de 20%! Promotia este valabila pentru produsele de femei din lista afisata.
07.
Mar
Noutati
Viteza este acum in sezon. Noul model New Balance Vazee Prism este proiectat pentru stabilitate si lejeritate, avand in compozitie o talpa cu tehnologia REVlite cu un timp de raspuns foarte bun si o parte superioara textila proiectata pentru maximul de respirabilitate si eliminarea transpiratiei.
21.
Feb
Fotbal
Ghetele de fotbal Nike Hypervenom 3 sunt proiectate pentru a da atacantilor un control sporit, capacitatea de a trece de aparare cu o incredere fara egal.
14.
Feb
Actiuni in Sport Vision
Iubirea se sarbatoreste in magazinele Sport Vision! In perioada 11 – 14 februarie cumperi 2 produse din aceeasi categorie si primesti 14% reducere. Grabeste-te si fa-i cadoul potrivit, cu siguranta ai de unde alege din gama noastra variata de produse: imbracaminte, incaltaminte si accesorii de la Nike, Adidas, New Balance, Timberland, Champion, Converse si multe altele.
11.
Feb
Alergare
Alegerea unui articol de imbracaminte poate fi de multe ori o provocare, asta in conditiile in care gasim date scrise pe eticheta, inclusiv compozitia materialului. Bumbacul este unul din cele mai uzitate materiale si extrem de promovat in anii trecuti, dar o data cu evolutia tehnologiei poliesterul a castigat teren.
02.
Feb
Actiuni in Sport Vision
In luna ianuarie, Sport Vision ti-a pregatit o surpriza: comanzi de pe site cu 20% reducere la cumparaturi de minim 400 de lei.
17.
Jan
Outdoor
Ghetele pentru drumetie adidas Outdoor Terrex Swift R Mid GTX au aparut pe piata inca din anul 2009. Acestea sunt niste ghete foarte populare si practice, potrivite pentru ture de drumetie medii ca durata, alergare pe teren accidentat,  dar si pentru strada.
06.
Jan
Noutati
Nike lanseaza colectia “Big Swoosh” cu tehnologia Tech Fleece, colectie in care regasim clasicele hanorace cu gluga, bluze si pantaloni, toate in culorile negru si gri.
29.
Dec
Actiuni in Sport Vision
In aceasta iarna venim in intampinarea pasionatilor de sport cu o serie de reduceri irezistibile de pana la -50%  pentru produsele achizitionate din magazinele SPORT VISION si de pana la -50% pentru cumparaturile online.
27.
Dec
Actiuni in Sport Vision
La inceputul lunii decembrie, Sport Vision Romania a deschis un nou magazin de echipamente sportive la etajul 1 al mall-ului Plaza Mall din Bucuresti. Noul spatiu de aproximativ 400 de metri patrati gazduieste incaltaminte si imbracaminte sportiva, echipamente, dar si accesorii.
15.
Dec
Actiuni in Sport Vision
La început de toamnă, am deschis în Iulius Mall Cluj cel de-al cincilea magazin Sport Vision. Pe data de 15 octombrie am inaugurat noul magazin de 370 mp, situat la etajul unu al mall-ului din Cluj-Napoca. 
17.
Oct
Noutati
Gențile Hermes Birkin sunt un simbol în modă si chiar afirmă un statut social de mai bine de trei decenii. De curând, The Remade a lansat o nouă pereche de pantofi Hermes Paris x adidas NMD, inspirată de celebrele genți.
28.
Sep
Actiuni in Sport Vision
Toamna se numără bobocii... dar și promoțiile pentru noul an școlar pe care Sport Vision le-a pregătit pentru cei mici!
02.
Sep
Alergare 101
Încă puțin și putem să ne luam la revedere de la vară și de la zilele leneșe care ne uită pe șezlong. Vestea bună este că se apropie toamna și odată cu ea și o nouă ediție de Bucharest International Marathon 2016. 
05.
Aug
Actiuni in Sport Vision
Este iulie, este vară, iar Sport Vision îți propune pentru luna iulie prețuri reduse la una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci sport din lume, Helly Hansen.
06.
Jul