pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Inspirat de Hermes, The Remade reinventează modelul adidas Originals NMD
Noutati
28.09.2016.
Noutati

Inspirat de Hermes, The Remade reinventează modelul adidas Originals NMD

28.09.2016.

hermes-adidas-nmd

Gențile Hermes Birkin sunt un simbol în modă si chiar afirmă un statut social de mai bine de trei decenii. De curând, The Remade a lansat o nouă pereche de pantofi Hermes Paris x adidas NMD, inspirată de celebrele genți.

Cunoscuți pentru reinterpretarea de lux a pantofilor sport, The Remade a creat modelul Hermes x adidas NMD. Pentru a replica aspectul-semnătură al genților Hermes, The Remade a adus modificări pantofului sport original. Astfel, elementele iconice precum lacătul și cheița, pielea de piton și pielea premium de Clemence au înlocuit partea superioară a pantofolui adidas NMD.  

Noii pantofi sport definesc acum tendințele de streetwear elegant. Mânerele genții sunt și ele prezente în design-ul noului model.

Potrivit declarațiilor celor de la The Remade, fiecare pereche se fabrică în aproximativ două, trei săptămâni. Totuși, The Remade nu a spus cu exactitate dacă noii sneakers customizați vor fi disponibili pentru achiziționare și nici prețul acestora.

Dacă îți place modelul original adidas NMD, vizitează magazinele BUZZ din Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City București sau City Park Constanța și descoperă toată colecția.

Articole asemenatoare

10.
Dec.
Noutati
Pe 9 decembrie Nike a lansat official Nike Kyrie 2 Effect, al doilea produs sub semnătura lui Kyrie Irving. Pantoful a intrat deja în producție, purt&a...