pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Indispensabil pentru iarna - adidas Outdoor Terrex Swift R Mid GTX
Outdoor
06.01.2017.
Outdoor

Indispensabil pentru iarna - adidas Outdoor Terrex Swift R Mid GTX

06.01.2017.

Ghetele pentru drumetie adidas Outdoor Terrex Swift R Mid GTX au aparut pe piata inca din anul 2009. Acestea sunt niste ghete foarte populare si practice, potrivite pentru ture de drumetie medii ca durata, alergare pe teren accidentat,  dar si pentru strada.

Literele GTX aflate in numele ghetelor adidas Terrex Swift R ne arata ca detin tehnologia membranei Gore-Tex. Ghetele sunt super usoare, impermeabile si in acelasi timp permit piciorului sa respire, putand fi folosite in 3 sezoane, nu doar pe perioada anotimpului rece.

Partea superioara este formata din material sintetic, limba este cusuta prevenind patrunderea nisipului, a mizeriei sau a apei prin gaurile siretului sau din lateralul limbii;  cusatura este ridicata pana aproape de partea superioara in dreptul celui de-al 5lea inel de prindere al siretului, sporind astfel protectia la umezeala chiar si atunci cand afara ploua. Gulerul este facut cu o amortizare potrivita pentru protectia gleznei.

Brantul este conturat pe modelul universal de talpa si poate fi scos din ghete. 

Atat sectiunea din dreptul degetelor cat si aceea din zona calcaiului au atasate suplimentar o protectie de cauciuc, iar in spate o chinga te ajuta sa incalti sau sa descalti mai usor gheata.

Designul siretului este unul de tip inchidere-rapida, avand un clips de plastic pentru strangere, astfel a fost eliminat disconfortul creat de dezlegarea accidentala a siretului.

Ghetele sunt foarte flexibile avand tehnologia AdiPrene, ce se traduce printr-o spuma cu o mare putere de absorbtie a socurilor si foarte rezistenta, care in acelasi timp reduce fortele de impact, reduce oboseala si te protejeaza de eventuale accidentari.

Talpa este formata dintr-un cauciuc cu crampoane foarte adanci care ofera tractiune pe teren accidentat. Aceasta proprietate se datoreaza tehnologiei adidas TRAXIOn, care foloseste un design special si optimizat pentru crampoanele ghetelor pentru exterior.

Iarna asta gasesti adidas Terrex Swift R Mid GTX in magazinele noastre, atat pe culoarea negru cat si albastru, si le poti comanda online cu transport gratuit.

Articole asemenatoare

31.
Jul.
Outdoor
Accesoriile sportive sunt foarte importante in construirea unei tinute sportive, ele sunt acele mici detalii care iti asigura confortul de care ai nevoie in tim...