pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

De ce alegi accesorii sportive de vara
Outdoor
31.07.2017.
Outdoor

De ce alegi accesorii sportive de vara

31.07.2017.

Accesoriile sportive sunt foarte importante in construirea unei tinute sportive, ele sunt acele mici detalii care iti asigura confortul de care ai nevoie in timpul antrenamentelor.

Iata accesoriile recomandate de Sport Vision:

Bidonul de apa trebuie sa aiba volumul corelat cu nivelul si durata antrenamentului. Totodata e recomandat ca bidonul de apa sa fie BPA Free ceea ce inseamna ca substanta toxica cu numele de Bisphenol A, care se gaseste in majoritatea materialelor plastic precum bidoanele de apa, caserolele, biberoane, componente dentare este eliminata inca din procesul de fabricatie. Totodata forma si designul bidonului sunt importante pentru a se mula perfect in palma fiecarui utilizator.

 

Prosopul este un accesoriu comun, folosit de toti sportivii, fie ca este prosopul pe care il folosesti la dusul de dupa antrenament sau cel pe care il folosesti in timpul antrenamentului, exista  mai multe categorii in functie de dimensiunea ( fata, corp, maini, etc) si in functie de material: bumbac, microfibra, etc. Prosopul din microfibra are dimensiunile mult mai reduse decat cel classic pentru ca are calitati absorbante mult mai mari. Un must al prosopului de antrenament este acela de a avea gaica pentru a putea fi agatat de cuier. Mai nou prosoapele din microfibra au un buzunar in care se poate pune si cheia de la vestiar.

Sapca este atat un accesoriu care completeaza tinuta sport, ofera un look mai sportiv, dar in acelasi timp protejeaza de razele solare. Mai nou exista sepci cu material tratat impotriva razelor ultraviolete.

Bandana este alegerea ideala in cazul in care sapca nu se incadreaza in stilul tau sau atunci cand  transpiratia te incomodeaza in timpul practicii sportive. Bandana este de cele mai multe ori elastica si realizata dintr-un material asemanator cu prosopul, este ultra absorbanda si are rolul de a impiedica scurgerea transpiratiei pe fata si de a tine parul pentru a nu incomoda campul vizual.​​​​​​​

Te asteptam in magazinul Sport Vision pentru a descoperi gama completa de accesorii sportive, acum la preturi reduse. Spor (t) la cumparaturi!