pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

SUGESTII DE FITNESS: 5 EXERCITII PE CARE SA LE INCLUZI IN WORKOUT-UL TAU
Antrenament
13.03.2020.
Antrenament

SUGESTII DE FITNESS: 5 EXERCITII PE CARE SA LE INCLUZI IN WORKOUT-UL TAU

13.03.2020.

Antrenamentul de forta este unul din cele mai bune moduri de a arde grasimi. In timpul acestui tip de workout, se lucreaza multe grupe de muschi si se ard multe calorii – chiar mai multe decat in timpul exercitiilor de tip cardio. De aceea, e important sa tii cont de cateva lucruri daca reincepi antrenamentele dupa o pauza lunga. Daca te concentrezi pe exercitiile pe care le executi si pe muschii pe care ii lucrezi, poti creste eficienta cu pana la 20%.

Iti prezentam cateva exercitii de diferite intensitati care lucreaza mai multe grupe de muschi si pe care ar trebui sa le incerci, indiferent daca faci sport de doua, trei sau cinci ori pe saptamana.

Inainte sa incepi, asigura-te ca ai o saltea si greutati si, bineinteles, un cronometru, pe care il avem cu totii instalat pe telefon.

Daca esti incepator, fa exercitiul timp de 30 de secunde si apoi odihneste-te pentru aceeasi perioada de timp. Repeta fiecare set de patru ori cu pauze de 30 de secunde intre seturi.

Daca ai nevoie de un antrenament de intensitate moderata, fa exercitiul timp de 45 de secunde si ia pauze de 30 de secunde.

Un workout avansat include exercitii de 45 de secunde fara pauza. Repeta fiecare set de cinci ori, cu pauze de 30 de secunde intre seturi.

EXERCITIUL 1: BURPEES (flotari coreene)

Burpee-urile reprezinta exercitiul pe care iubim sa il uram! Il iubim pentru rezultatele remarcabile pe care le produce, dar il uram pentru ca este atat de greu de executat. Totusi, pentru a obtine rezultate maxime, este important sa faci exercitiul in mod corect. Cum? Urmareste videoclipul de mai jos.

Chiar daca va fi greu la inceput, burpee-urile devin mai usoare cu timpul. Exista doua tipuri de burpee pentru diferite nivele de dificultate – incepatorii pot incepe exercitiul din pozitia plansa, iar avansatii dupa ce executa o flotare.

EXERCITIUL 2: FLOTARI

Desi par un exercitiu plictisitor, flotarile raman cel mai bun mod de a intari muschii bratelor si ai umerilor. Daca esti la inceput, poti executa flotari in varianta usoara, sprijinindu-te pe genunchi. In timpul unui antrenament avansat, executa flotarile obisnuite.

EXERCITIUL 3: JACK KNIFE SAU FORFECARI

Pentru acest exercitiu ai nevoie de o saltea, deoarece se executa stand jos. Intinde-te pe spate, ridica-ti picioarele (trebuie sa fie drepte si intinse de la genunchi) si aseaza-ti bratele deasupra capului. Pentru a face exercitiul trebuie sa ridici mai intai un picior si apoi pe celalalt si sa iti atingi degetele de la picioare cu ambele maini. Astfel creezi forfecarea, exact ca in videoclipul de mai jos. Acesta este un exercitiu excelent pentru a intari muschii abdominali.

EXERCITIUL 4: JUMPING JACKS

Jumping Jacks reprezinta unul dintre cele mai comune exercitii si este inclus in majoritatea sesiunilor de antrenament. Le poti face in timpul incalzirii, dar le poti include si intr-un antrenament de intensitate ridicata. Acestea iti vor lucra umerii si soldurile si, in functie de gradul de dificultate abordat de tine, poti executa Jumping Jacks modificate sau pe cele complete. Vezi ambele metode in videoclipul urmator.

EXERCITIUL 5: GENUFLEXIUNI CU SARITURA

Genuflexiunile cu saritura sunt un exercitiu pe care nu il poti evita. Acestea nu iti intaresc numai picioarele si muschii fesieri, ci ajuta si abdomenul. Poti alege diferite tipuri de genuflexiuni cu saritura, la fel ca in videoclipul de mai jos.­­

Pentru a executa aceste exercitii corect, ai nevoie de echipament potrivit. Il poti gasi in magazinul nostru online.

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
19.
Mar.
Antrenament
Odata cu venirea primaverii, te gandesti sa incepi un program de exercitii fizice? Daca raspunsul tau e unul afirmativ, ne bucuram! Iata cateva sfaturi utile ca...
12.
Mar.
Antrenament
Cauti stabilitate, mult confort si o buna mobilitate in timpul fiecarui antrenament de intensitate mare (HIIT)? Iti recomandam pantofii sport Nike Air Zoom Supe...
02.
Mar.
Antrenament
 Creste tonusul muscular al trunchiului – bratele, umerii si spatele – cu aceste exercitii
20.
Jan.
Antrenament
Daca abdomenul este o zona problematica pentru tine atunci cand incerci sa slabesti, arunca o privire la aceste sfaturi.
05.
Jan.
Antrenament
Acum ca sarbatorile de iarna s-au terminat, este timpul sa arzi toate caloriile pe care le-ai “acumulat” in aceasta perioada! Iti prezentam un antre...
31.
Dec.
Antrenament
Ti-ai facut vreun plan pentru 2021? La finalul acestui an dificil, te invitam sa continui sa ai grija de tine si de ceilalti si sa iti faci timp pentru sport si...
18.
Dec.
Antrenament
Planking-ul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tot corpul. Vezi aceste exercitii de dynamic plank pe care le poti face si acasa.
11.
Dec.
Antrenament
Gata cu lenea – e timpul sa iti reincepi antrenamentele! Ca sa te motivam, iti prezentam cele mai populare workout-uri de pe YouTube ale fitness influence...