pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

FUGI. ARATA IMPECABIL: NEW BALANCE VAZEE PRISM
Noutati
21.02.2017.
Noutati

FUGI. ARATA IMPECABIL: NEW BALANCE VAZEE PRISM

21.02.2017.

Viteza este acum in sezon. Noul model Vazee Prism este proiectat pentru stabilitate si lejeritate, avand in compozitie o talpa cu tehnologia REVlite cu un timp de raspuns foarte bun, si o parte superioara din textil proiectata pentru maximul de respirabilitate si eliminarea transpiratiei.

Fugi. Simte-te rapid. Arata impecabil.

Pentru a ajuta la curbura suprapronatiei, aceasta pereche de incaltaminte sport are in componenta un suport median preturnat. Pentru aceasta a doua generatie Vazee Prism definita prin stabilitate si lejeritate, au fost alese materialele care sa infatiseze un look mai agresiv, iar Drop-pointul (inaltimea dintre varful adidasului si calcaiul acestuia) este de 8 milimetri.

Vazee Prism este o incaltaminte de purtat pe tot parcursul zilei, in fiecare zi, datorita potrivirii sale confortabile si mixului corect de flexibilitate, in ciuda faptului ca este proiectat pentru stabilitate.

Noul model New Balance Vazee Prism ofera ceva ce fiecare producator de incaltaminte sport incearca cu greu sa ofere in produsele sale. Produsul are multiple intrebuintari (alergare, mers, fitness, plimbare) si ofera mixul perfect intre flexibilitate si stabilitate intr-o cursa usoara.

Vazee Prism marime si potrivire

Potrivirea mediana, in calcai si mijlocul piciorului, continua cu o zona oblica ce sustine degetele si ofera mai mult spatiu decat in mod normal in talpa, atat in latime cat si in volum. Amprenta la sol este putin mai mare, ceea ce ajuta la stabilitatea acestui model. Latimea disponibila pentru acest model este “medium”.

Talpa exterioara

Talpa experioara este un formata dintr-un mix de carbon cauciucat in zonele de stres, si cauciuc normal pentru mai multa tractiune, aderenta, si amortizare, Ceea ce ii ofera mai multa flexibilitate sunt crampoanele mai adanci din talpa.

Talpa mediana

Talpa Revlite este foarte usoara, durabila, putin ferma si are un timp de raspuns foarte bun. New Balance foloseste un post medial traditional pentru a pastra piciorul intr-o pozitie cat mai naturala.

Partea superioara

Un material din mesh/ polyester acopera o mare portiune din incaltaminte pentru a oferi maximul de respirabilitate. Multiple straturi sunt suprapuse si lipite termic pentru o structura suportiva si usoara, iar constructia fara cusaturi ofera o cursa fara iritatii sau basici.

Cu un calcai deconstruit Vazee Prism ofera un support al calcaiului care nu este dur. Exista in continuare un element al miscarii naturale a piciorului in timp ce este prevenita alunecarea in zona calcaiului. Constructia precum o gheata tine limba si partea superioara impreuna si infasoara piciorul pentru un plus de confort.

Va asteptam in magazinele Sport Vision pentru a testa si proba modelele disponibile New Balance Vazee Prism intr-o gama variata de culori sau pe site-ul www.sportvision.ro