pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

Cauta pe site

Articole

Actiuni in Sport Vision
La începutul acestei luni, am deschis la Iulius Mall Iași primul magazin din nord-estul României. Pe data de 4 iunie am inaugurat un magazin de 470 mp, situat la etajul doi al mall-ului din Iași. 
06.
Jun
Actiuni in Sport Vision
De Ziua Copilului ți-am pregătit o surpriză de proporții: toate produsele pentru copii sunt reduse cu 50%! Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi produsele și să folosești codul kids2016 la checkout. Spor la cumpărături!
27.
May
Actiuni in Sport Vision
Luna Iunie este luna cumpărăturilor la Sport Vision! Discount la toate produsele -20%
25.
May
Actiuni in Sport Vision
Finalizarea fazei a doua de constructie a Shopping City Timisoara, plănuită pentru data de 31 martie 2016, va aduce pe piață cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, cu branduri de prestigiu international. O dată cu această galerie timișorenii vor avea un plus de atracție, dar și accesul la cel mai mare cinematograf din afara Capitalei dotat cu tehnologie 3D și conceptele revoluționare iMAX si 4Dx.
31.
Mar
Noutati
Știm cu toții că faimosul Converse a tot fost schimbat de-a lungul timpului începând de la debutul său din 1917. Cu toate astea versiunea cea mai nouă Converse Chuck Taylor All Star 2 marchează pentru prima dată momentul când putem vorbi cu adevărat de un upgrade.
16.
Mar
Noutati
Reebok, binecunoscuta companie de încălțăminte și accesorii sport, a fost de la bun început construită pe o fundație orientată către fitness și un stil de viață sănătos. Ultima decizie a retailerului a adus o mare schimbare și asta chiar din cartierul său general.
15.
Mar
Alergare 101
Când alergi e important să ai un echipament adecvat. Citește mai jos câteva sfaturi dacă vrei să te apuci de alergat sau dacă vrei doar să îți reiei acest obicei. În magazinele Sport Vision găsești o gamă variată de pantofi de alergat și echipamente de running.
19.
Jan
Actiuni in Sport Vision
Sport Vision vă dorește Sărbători Fericite și vă urează un călduros La Mulți Ani în anul 2016!
25.
Dec
Alergare 101
Chiar dacă vrei să participi la vreun maraton sau esti doar un alergător de week-end, trebuie să ai grijă de picioarele tale. Pentru alergători, a-și cumpăra pantofi de alergat este uneori echivalent cu a-și cumpăra o casă sau o mașină. Trebuie sa fii atent când faci această achiziție pentru că îți vei petrece mult timp în ei, așa că trebuie să-ți placă, dar să fie și comozi. Plus că în afară de a fi comozi, pantofii tăi de alergat joacă un rol major în performanțele tale de alergător.
16.
Dec
Noutati
Pe 9 decembrie Nike a lansat official Nike Kyrie 2 Effect, al doilea produs sub semnătura lui Kyrie Irving. Pantoful a intrat deja în producție, purtând amprenta stilului unic al lui Kyrie, dar creat de Leo Chang, care a abordat un design axat in principal pe avantajele sportive ale unui pantof.
10.
Dec
Actiuni in Sport Vision
Echipa Sport Vision este deosebit de încântată să anunțe lansarea magazinului online în România. Noul magazin virtual reprezintă un pas important în ceea ce privește dezvoltarea ofertelor și mai ales pentru extinderea prezenței Sport Vision în România. Abordarea spațiului virtual reprezintă o mutare firească în strategia Sport Vision, completându-se astfel oferta de produse care se găsește deja în magazinele din București și Constanța. Pe lângă cele doua magazine, clienții Sport Vision beneficiază acum, o dată cu lansarea magazinului online, de o experiență de cumpărături completă, atât prin comoditatea noului canal de vânzare, cât și prin completarea gamei de produse oferite.
07.
Dec
Articole
Începe școala! Magazinele Sport Vision din City Park Mall Constanta și Mega Mall Bucuresti te asteaptă cu o nouă promoție! În perioada 24.08 și 15.09 la fiecare 2 produse cumpărate beneficiezi de 20% discount, iar la 3 produse discount-ul crește la 30%!
07.
Sep
Articole
Pentru prima dată în istorie, aceste două tipologii de jucători  vor avea propriul model caracteristic de ghete. Gama precedentă de ghete adidas a fost înlocuită pentru a face loc unei noi generaţii. Modelele F50, Predator, 11pro şi Nitrocharge ajung astfel la finalul jocului. Acum este vorba doar despre haos şi control. Acum există doar X şi ACE. 
02.
Sep
Articole
Sport Vision iti aduce preturi de Super Champion!
06.
Aug
Articole
Viziteaza unul din magazinele noastre si profita de reduceri mari! Asigura-te ca in afara de discount beneficiezi si de ofertele speciale
07.
May
Articole
Numai numele "Sport Vision" spune despre noi ca suntem vizionari, ne place sa fim diferiti pentru ca viata devine interesanta atunci cand privesti lumea din jurul tau dintr-o alta perspectiva. Diferit inseamna distractiv! SPORT VISION
27.
Apr
Actiuni in Sport Vision
Sport Vision acum in Bucuresti si Constanta Suntem incantati sa va informam ca suntem prezenti acum in Bucuresti si Constanta si continuam sa extindem reteaua de magazine pentru a va oferi cele mai recente colectii de marci cu renume mondial. Detinem liceenta pentru importul urmatoarelor brand-uri: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor, si partener international cu brand-uri de top din lume: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar, Timberland...
03.
Apr
Articole
Sport Vision este lider in distributie echipamentelor sportive, investind in mod activ in dezvoltarea sportului, local si regional prin sponsorizari, donatii pentru diferite echipamente si participarea la diferite evenimente sportive. In fiecare an, Sport Vision sponsorizeaza diferite evenimente sportive. Sponsorizam atat evenimente profesioniste cat si evenimente care aduc impreuna atleti amatori alaturi de cei care isi testeaza posibilitatile trupurilor lor bucurandu-se de miscare si aer liber in afara biroului.  
05.
Mar