pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Am deschis magazinul Sport Vision din Shopping City Timișoara!
Actiuni in Sport Vision
31.03.2016.
Actiuni in Sport Vision

Am deschis magazinul Sport Vision din Shopping City Timișoara!

31.03.2016.

shopping city timioara

Finalizarea fazei a doua de constructie a Shopping City Timisoara, plănuită pentru data de 31 martie 2016, va aduce pe piață cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, cu branduri de prestigiu international. O dată cu această galerie timișorenii vor avea un plus de atracție, dar și accesul la cel mai mare cinematograf din afara Capitalei dotat cu tehnologie 3D și conceptele revoluționare iMAX si 4Dx.

Firesc, Sport Vision România deschide în această locație un nou magazin multibrand desfășurat pe o suprafață de 750 de mp. Turiștii și timișorenii vor beneficia acum de o gamă variată de articole sportive ale unor branduri de prestigiu comercializate în magazinele Sport Vision Nike, Adidas, New Balance, Reebok, Lonsdale, Umbro, Ellesse, Helly Hansen etc.

Investitia NEPI in valoare de 83,8 milioane de Euro in Shopping City Timisoara reprezinta mai mult decat dezvoltarea unui centru comercial, este una dintre cele mai mari investitii din ultima perioada din judetul Timis. De aceea, pentru noi, finalizarea lucrarilor la Shopping City Timisoara, Faza II, reprezinta unul dintre cele mai importante proiecte de pe agenda acestui an. Vrem sa oferim un mall care sa depaseasca asteptarile timisorenilor si intregii populatii din regiunea de vest a României. Shopping City Timisoara va oferi, alaturi de optiuni variate de cumparaturi si petrecere a timpului liber si noi locuri de munca, contribuind, astfel, la dezvoltarea economica a regiunii de vest”, afirma Tiberiu Smaranda, Executive Director NEPI.

Cei care calcă în aceste zile pragul noului nostru magazin au parte de produse la prețuri promoționale, dar și de un maraton de concerte, organizat în zilele 1, 2 și 3 aprilie. Vineri, pe scena de la Timișoara Shopping City vor urca Andra și Vama, de la orele 18 și 20, sâmbătă vor concerta trupele Phaser și Robin and the Backstabbers, de la orele 18 și 18.45, seara urmând să fie încheiată de băieții de la Vița de Vie. Ultima zi de sărbătoare este dedicată iubitorilor de muzică populară. De la ora 17.30, atmosfera va fi întreținută de Ansamblul Folcloric Doina Timișului, iar de la 19 Gașca Zurlii îi va amuza pe cei mai mici dintre timișoreni.

sursa foto

Articole asemenatoare

07.
Dec.
Actiuni in Sport Vision
Echipa Sport Vision este deosebit de încântată să anunțe lansarea magazinului online în România. Noul magazin virtual reprezintă un p...
03.
Apr.
Actiuni in Sport Vision
Sport Vision acum in Bucuresti si Constanta Suntem incantati sa va informam ca suntem prezenti acum in Bucuresti si Constanta si continuam sa extindem reteaua ...