TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 199 Lei

PLATA CU CARDUL

Plateste cu cardul in siguranta prin mobilPay - Visa, MasterCard

CONTACT PE EMAIL

Scrie-ne pe email! in aceasta perioada telefoanele sunt foarte solicitate.

Noutati
15.03.2016.

Reebok renunță la băuturile cu zahăr din sediul său din Canton

Reebok, binecunoscuta companie de încălțăminte și accesorii sport, a fost de la bun început construită pe o fundație orientată către fitness și un stil de viață sănătos. Ultima decizie a retailerului a adus o mare schimbare și asta chiar din cartierul său general.

Compania sportivă a promovat în fiecare campanie un mesaj cu privire la importanța unei vieți bazate pe mișcare și pe echilibru. Acum s-a gândit să ducă acest lucru un pas mai în față.

Prin urmare, începând din această săptămână Reebok a renunțat la toate băuturile acidulate, cu adaos de zahăr, la toate mâncarurile tip fast-food, ciocolată, paste și pâine albă din cartierul său general din  Canton, Massachusetts. Brandul a comunicat că acestă decizie a fost primită în unanimitate de toată compania.

De acum, toți angajații vor fi mai aproape de valorile împărtășite de Reebok, atât în afara biroului cât și în interiorul acestuia. Toate bucătariile din campus vor avea acum fructe, nuci și legume proaspete la dispoziția angajaților.

Lasa un comentariu

În prezent nu există comentarii

Articole asemenatoare

18.
May.
2020.
Noutati
Este foarte important, acum mai mult ca niciodata, sa continuam sa avem grija de siguranta si sanatatea noastra!
21.
Feb.
2017.
Noutati
Viteza este acum in sezon. Noul model New Balance Vazee Prism este proiectat pentru stabilitate si lejeritate, avand in compozitie o talpa cu tehnologia REVlite...
29.
Dec.
2016.
Noutati
Nike lanseaza colectia “Big Swoosh” cu tehnologia Tech Fleece, colectie in care regasim clasicele hanorace cu gluga, bluze si pantaloni, toate in cu...
string(0) ""
string(0) ""