pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.112.0123 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

Cauta pe site
Reebok renunță la băuturile cu zahăr din sediul său din Canton
Noutati
15.03.2016.
Noutati

Reebok renunță la băuturile cu zahăr din sediul său din Canton

15.03.2016.

Reebok, binecunoscuta companie de încălțăminte și accesorii sport, a fost de la bun început construită pe o fundație orientată către fitness și un stil de viață sănătos. Ultima decizie a retailerului a adus o mare schimbare și asta chiar din cartierul său general.

Compania sportivă a promovat în fiecare campanie un mesaj cu privire la importanța unei vieți bazate pe mișcare și pe echilibru. Acum s-a gândit să ducă acest lucru un pas mai în față.

Prin urmare, începând din această săptămână Reebok a renunțat la toate băuturile acidulate, cu adaos de zahăr, la toate mâncarurile tip fast-food, ciocolată, paste și pâine albă din cartierul său general din  Canton, Massachusetts. Brandul a comunicat că acestă decizie a fost primită în unanimitate de toată compania.

De acum, toți angajații vor fi mai aproape de valorile împărtășite de Reebok, atât în afara biroului cât și în interiorul acestuia. Toate bucătariile din campus vor avea acum fructe, nuci și legume proaspete la dispoziția angajaților.

Articole asemenatoare

03.
Jun.
Noutati
Stiati ca 350 de milione de tone de plastic sunt produse in fiecare an
03.
Jun.
Noutati
Move to Zero, calatoria celor de la Nike catre zero emisii de carbon si zero deseuri, are un singur tel: Sa ajute la protejarea viitorului sportului.
16.
Dec.
Noutati
Începe concursul "Scrisoare către Moș Crăciun" !
16.
Dec.
Noutati
Iti place sa stai afara, iar timpul petrecut in aer liber este o parte importanta din rutina ta?
03.
Sep.
Noutati
Sunteti pregatiti pentru inceperea noului an scolar? Am selectat top 7 articole pe care scolarul vostru le va iubi.
20.
Jul.
Noutati
Tendințele se schimbă, dar sneakerșii Air Max rămân preferații noștri, indiferent de sezon. Iată modelele pe care le dorim acum!
12.
Apr.
Noutati
Lasa-te inspirat de o serie de outfituri street style in tendinte. Primavara aceasta acorda atentie brandurilor Champion si Ellesse si vei ramane placut impresi...