TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 199 Lei

PLATA CU CARDUL

Plateste cu cardul in siguranta prin mobilPay - Visa, MasterCard

CONTACT PE EMAIL

Scrie-ne pe email! in aceasta perioada telefoanele sunt foarte solicitate.

Articole
02.09.2015.

adidas introduce X si ACE #BETHEDIFFERENCE

Doar doua tipuri de jucatori definesc jocul contemporan.

Astazi exista doar doua tipuri de jucatori - cei care creeaza haos si cei care controleaza totul. Exista aparatori si cei care schimba fluxul jocului. Managerii de top, jucatorii si expertii in fotbal spun ca fotbalul s-a schimbat.

Noul adidas x15 si ACE 15

In cuvintele lui Pep Guardiola: “ În fotbal lucrurile se împart între haos şi control. La un pol  sunt jucătorii care iau în considerare interesele echipei şi caută soluţia ideală. Jucătorul din această categorie este inteligent si are o viziune amplă asupra nevoilor echipei. El deţine controlul.” “La celălat pol sunt cei care declanşează haosul. Aceştia sunt  jucătorii care se bazează pe instinct şi pe talent. Cei care  au capacitatea de a  crea absolut orice pe teren şi acesta este un instinct ce nu poate fi controlat. Nu li se  pot impune  limite.”

Pentru prima dată în istorie, aceste două tipologii de jucători  vor avea propriul model caracteristic de ghete. Gama precedentă de ghete adidas a fost înlocuită pentru a face loc unei noi generaţii. Modelele F50, Predator, 11pro şi Nitrocharge ajung astfel la finalul jocului. Acum este vorba doar despre haos şi control. Acum există doar X şi ACE. 

PREZENTARE ACE15

Noul adidas ACE15

Unii jucători sunt născuţi să domine. Aceştia sunt cei care dirijează jocul, stabilesc viteza şi strategia abordată. Fiecare echipă importantă  are nevoie de  jucători care să păstreze constant ritmul  jocului şi care urmăresc strategia antrenorului.  Ei sunt cei care echilibrează un joc haotic. Jucători precum Mesut Özil, James Rodríguez, Oscar, Manuel Neuer şi Ivan Rakitić  reprezintă lipiciul ce unesc jucatorii celor mai celebre echipe din lume. Pentru acest tip de jucători, adidas a creat ACE15.

ACE15 este conceput pentru a asigura controlul. Revoluţionarul CONTROL WEB oferă stăpânire decisivă asupra mingii, datorită  materialului 3D de cea mai înaltă tehnologie.Învelişul compus din trei straturi se îmbină cu tehnologia EVA pentru  a asigura performanţă  de neîntrecut, iar configuraţia inedită a crampoanelor permite un control deplin asupra mingii în timpul dribling-ului. Materialul unic NSG (Non-stop grip) din piele foloseşte puncte 3D  pentru un control deplin în orice condiţii. Jucătorii care domină jocul au acum ghetele potrivite.

PREZENTARE X15

Noul adidas X15

Unii jucători nu pot fi controlaţi niciodată.  Aceştia reprezintă scânteia care  fac ca   jocul să fie incitant.şi sfidează regulile şi structura jocului. Nu există nicio apărare şi nicio tactică care să le stea în cale. Aceşti jucători sunt specialişti în haos. Thomas Müller, Gareth Bale, Luis Suárez, Karim Benzema şi Álvaro Morata sunt jucători care  atacă fără a avertiza. Pentru ei, adidas a creat X15. 

X15  este arma supremă pentru cei mai periculoşi jucători ai meciului. Pentru partea din spate a ghetei, a fost folosită tehnologia TECHFIT, ce oferă o compresie optimă în jurul gleznei pentru un suport  de nivel superior Baza X-CLAW  este special concepută pentru a asigură  tracţiune completă şi  oferă uşurinţă în mişcare. Inovativaţia X-CAGE a fost construită pentru cei mai dinamici şi agili jucători din lume. Design-ul segmentat conferă suport în timpul celor mai agile mişcări. Materialul X-SKIN este fabricat dintr-un înveliş cu trei straturi, care  asigură confort, protecţie şi performanţă indiferent de circumstanţe. Un produs care schimbă jocul pentru jucători care schimbă miza. Unii dintre cei mai celebri jucători de fotbal  din lume vor purta ghetele ACE15 şi X15 pentru prima dată la Finala UEFA Champions League, care va avea loc la Berlin, pe 6 iunie. 

Lasa un comentariu

În prezent nu există comentarii

Articole asemenatoare

27.
Nov.
2020.
Fotbal
Intreaga lume a sportului a fost zguduita de o stire cu adevarat socanta. Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, argentinianul Diego Armando Maradona, nu...
16.
Jun.
2020.
Antrenament
Iti prezentam toate noile trenduri care i-au “fermecat” pe fanii fitnessului din lumea intreaga. Vestea cea buna este ca poti sa practici toate aces...
03.
Jun.
2020.
Antrenament
Fiecare minut in care esti activ, conteaza! Alatura-te provocarii #HOMETEAMHERO.
string(0) ""
string(0) ""