pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Bine ati venit pe magazinul Sport Vision Shop
Articole
27.04.2015.
Articole

Bine ati venit pe magazinul Sport Vision Shop

27.04.2015.

Numai numele "Sport Vision" spune despre noi ca suntem vizionari, ne place sa fim diferiti pentru ca viata devine interesanta atunci cand privesti lumea din jurul tau dintr-o alta perspectiva. Diferit inseamna distractiv!

 

Sport Vision este o companie moderna, ce este caracterizata de: Flexibilitate, profesionalism si strategie dinamica de dezvoltare. Inca de la inceput ne-am orientat catre piata cu brand-uri recunoscute.

Raspunsul rapid la cerintele pietei si atitudinea profesionista indreptata catre clienti si parteneri, au clasat Sport Vision intr-o companie de incredere.

Misiunea companiei este de a deveni leader de piata intotdeauna inspirandu-se si asociindu-se activ cu clientii si partenerii printr-o experiente unica de retail imbogatind stilul de viata a consumatorilor.

Sport Vision investeste activ in dezvoltarea sportului, atat la nivel local cat si regional. Responsabilitatea sociala si cooperarea mutuala, caracterizeaza relatia companiei cu mediul social. Ne implicam activ in viata comunitatii.

Detinem liceenta pentru importul urmatoarelor brand-uri: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor, si partener international cu brand-uri de top din lume: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar, Timberland...

In Romania Sport Vision detine doua magazine in Bucuresti si Constanta.

Urmand ca in 2016 sa deschide locatii noi.

 

Articole asemenatoare

21.
May.
Outdoor
Sporturile outdoor și montane înseamnă să îmbrățișezi provocările și să îți depășești limitele.
28.
Mar.
Antrenament
Unul dintre subiectele adesea dezbătute în industria fitnessului este cardio-ul și arderea grăsimilor. Oamenii sunt în mare parte interesați dacă...
05.
Mar.
Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort...