pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Nike Tech Fleece lanseaza colectia “BIG SWOOSH
Noutati
29.12.2016.
Noutati

Nike Tech Fleece lanseaza colectia “BIG SWOOSH"

29.12.2016.

Nike lanseaza colectia “Big Swoosh” cu tehnologia Tech Fleece, colectie in care regasim clasicele hanorace cu gluga, bluze si pantaloni, toate in culorile negru si gri.

Dupa cum prezinta si numele colectiei, logo-ul “the Swoosh” este supradimensionat conform cerintelor clientilor. Nike updateaza astfel stilul clasic al fleece-ului cu tehnologia Tech Fleece, oferind imbracaminte cu un confort termic sporit si o greutate redusa care sa raspunda la miscarile naturale ale purtatorului. Confortul termic este obtinut prin introducerea unui strat de plus sintetic intre cele doua straturi de bumbac, formandu-se astfel un material foarte usor in trei straturi.

Tech Fleece livreaza o experienta de neegalat in zona de respirabilitate si face o tranzitie usor de adoptat de catre iubitorii de bumbac si cei de materiale sintetice, oferind un material moale, placut la atingere cu calitati tehnice deosebite.

Stilul si croiala “BIG SWOOSH”

Croiala pantalonilor se termina intr-o banda elastica inalta, stil reiat si este gandita ca un mix intre slim fit si regular fit, astfel incat se muleaza perfect atat pe constitutia persoanelor atletice cat si a celor care cauta un look sport.

Pentru a evidentia calitatea materialului si confortul pe care il ofera, Nike a reconstruit elementele hanoracului din interior catre exterior, si a remodelat articulatia manecilor pentru plus de mobilitate in timp ce a pastrat o silueta regular.

Totodata la noua colectie contribuie si rezultatul unei batalii in a reduce numarul de cusaturi pentru a reduce disconfortul creat de frecarea acestora de piele, in timp ce cusaturile folosite sunt preponderent plate.

Buzunarele sunt fara fermoar pentru un acces facil si pentru un volum de incarcare mai mare.

Colecția “BIG SWOOSH” se incadreaza in categoria echipamentului sportiv de uz zilnic si ofera un look sportiv in timp ce ascunde performante tehnice.

Pentru incaltaminte si imbracaminte Nike, te asteptam online sau in magazinele Sport Vision din Mega Mall, Plaza Mall si Fashion House Outlet Bucuresti, Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Cluj, Shopping City Timisoara sau City Park Mall Constanta. 

Articole asemenatoare

03.
Jun.
Noutati
Stiati ca 350 de milione de tone de plastic sunt produse in fiecare an
03.
Jun.
Noutati
Move to Zero, calatoria celor de la Nike catre zero emisii de carbon si zero deseuri, are un singur tel: Sa ajute la protejarea viitorului sportului.
16.
Dec.
Noutati
Începe concursul "Scrisoare către Moș Crăciun" !
16.
Dec.
Noutati
Iti place sa stai afara, iar timpul petrecut in aer liber este o parte importanta din rutina ta?
03.
Sep.
Noutati
Sunteti pregatiti pentru inceperea noului an scolar? Am selectat top 7 articole pe care scolarul vostru le va iubi.
20.
Jul.
Noutati
Tendințele se schimbă, dar sneakerșii Air Max rămân preferații noștri, indiferent de sezon. Iată modelele pe care le dorim acum!
12.
Apr.
Noutati
Lasa-te inspirat de o serie de outfituri street style in tendinte. Primavara aceasta acorda atentie brandurilor Champion si Ellesse si vei ramane placut impresi...