pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Am deschis un nou magazin in incinta Plaza Mall Bucuresti
Actiuni in Sport Vision
15.12.2016.
Actiuni in Sport Vision

Am deschis un nou magazin in incinta Plaza Mall Bucuresti

15.12.2016.

La inceputul lunii decembrie, Sport Vision Romania a deschis un nou magazin de echipamente sportive la etajul 1 al mall-ului Plaza Mall din Bucuresti. Noul spatiu de aproximativ 400 de metri patrati gazduieste incaltaminte si imbracaminte sportiva, echipamente, dar si accesorii.

Sportivii amatori sau profesionisti au la dispozitie brand-uri consacrate precum Nike, Adidas, Reebok, Champion, Converse, Umbro care ofera o gama variata de imbracaminte, incaltaminte, echipamente si accesorii, atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Produsele oferite sunt disponibile si pentru comenzi online pe www.sportvision.ro si sunt dedicate sporturilor ca alergat, antrenament, fotbal, baschet, outdoor sau inot si tenis. Puteti gasi in magazin si articole lifestyle, imbracaminte si incaltaminte dedicata modei urbane.

Conceptul pe care il propune noul magazin Sport Vision este cel de multibranding, dar si o viziune profesionista asupra sportului in Romania. Gratie acestui concept clar si bine organizat, clientii pot face cumparaturi cu usurinta intr-un mediu prietenos si la standard inalte.

Compania Sport Vision este lider in vanzarile de incaltaminte, imbracaminte si echipamente sportive din Europa, Balcanii de Vest. Compania a fost infiintată in anul 1996 in Bijeljina, sediul central fiind în prezent la Belgrad. Reteaua de magazine are mai mult de 200 de magazine in 8 tari - Serbia, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru, Macedonia, Croatia, Albania, Bulgaria si Romania.

Compania a intrat pe piața romaneasca in anul 2015 si s-a extins rapid in tara in centre comerciale precum Mega Mall Bucuresti, City Park Constanta, Shopping City Timisoara, Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Cluj, Plaza Mall, precum si in outletul Fashion House din zona Militari Bucuresti. 

Va asteptam in noul magazin!

Articole asemenatoare

17.
Oct.
Actiuni in Sport Vision
La început de toamnă, am deschis în Iulius Mall Cluj cel de-al cincilea magazin Sport Vision. Pe data de 15 octombrie am...
06.
Jun.
Actiuni in Sport Vision
La începutul acestei luni, am deschis la Iulius Mall Iași primul magazin din nord-estul României. Pe data de&n...
31.
Mar.
Actiuni in Sport Vision
Finalizarea fazei a doua de constructie a Shopping City Timisoara, plănuită pentru data de 31 martie 2016, va aduce pe piață cel mai mare și mai modern centr...