TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 199 Lei

PLATA CU CARDUL

Plateste cu cardul in siguranta prin mobilPay - Visa, MasterCard

CONTACT PE EMAIL

Scrie-ne pe email! in aceasta perioada telefoanele sunt foarte solicitate.

Antrenament
03.06.2020.

ALATURA-TE PROVOCARII #HOMETEAMHERO

In ultimele luni, lumea s-a confruntat cu una dintre cele mai mari provocari. Aceasta lupta va continua pana la sfarsitul pandemiei si este necesar ca toti sa fim in continuare responsabili, respectand masurile stabilite si avand grija de sanatatea noastra.

Pana de curand, noi, impreuna cu milioane de oameni, am fost nevoiti sa ramanem in siguranta locuintei noastre. Desi lucrurile au revenit mai mult sau mai putin la normal, cei care isi dedica orele si zilele pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de cel mai mare ajutor in aceasta perioada, sunt in continuare in “prima linie” Ei sunt eroii comunităților noastre! In onoarea lor, brandul adidas a lansat #HOMETEAMHERO Challenge, in aplicatiile adidas Running & Training. Fiecare minut petrecut pentru activitati de calificare in aceste aplicatii, va ajuta la deblocarea unei donatii suplimentare de un million de dolari. Acesti bani vor merge catre COVID-19 Response Fund, al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. In acest fel, le putem multumi eroilor nostri pentru tot ce au facut si fac in continuare pentru noi!

Pana pe 7 iunie, cand se va incheia aceasta provocare, alergati si plimbati-va alaturi de prieteni si de aplicatia adidas Running, pentru a strange cat mai multe minute active pentru #HOMETEAMHERO Challenge! Mai multi alergatori = mai multe donatii!

Pentru a participa, va rugam sa descarcati aplicatiie pentru iOS sau Android!

It’s all about the support!

Echipa Sport Vision

Lasa un comentariu

În prezent nu există comentarii

Articole asemenatoare

05.
Jan.
2021.
Antrenament
Acum ca sarbatorile de iarna s-au terminat, este timpul sa arzi toate caloriile pe care le-ai “acumulat” in aceasta perioada! Iti prezentam un antre...
31.
Dec.
2020.
Antrenament
Ti-ai facut vreun plan pentru 2021? La finalul acestui an dificil, te invitam sa continui sa ai grija de tine si de ceilalti si sa iti faci timp pentru sport si...
18.
Dec.
2020.
Antrenament
Planking-ul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tot corpul. Vezi aceste exercitii de dynamic plank pe care le poti face si acasa.
string(0) ""
string(0) ""